folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tahribat Üyeleri Kışın, Üşümemek İçin Termofor



Tahribat Üyeleri Kışın, Üşümemek İçin Termofor

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The_Pilot
    The_Pilot's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Şubat/2011
    Erkek

    Termofor nasıl kullanılır?

    Termofora su doldururken su sıcaklığının 55 dereceyi geçmemesine özen gösterilmelidir. Eğer çocuğunuzda kullanmayı düşünüyorsanız (45 derece) bu sıcaklık daha düşük olmalıdır.

    termoforun%20faydaları

    Termoforu sıcak suyla doldururken dikkat edilmesi gereken diğer bir noktada termoforun 2/3′ü su ile doldurulmalı, masa üzerine yatırılan termoforun havası alınarak tıpası sıkıca takılmalıdır.

    Daha sonra kılıfına geçirilen termofor uygulanacak bölgeye temas ettirilir. 30 dakika sonra su soğuyacağı için gerekirse su değişimi yapılır.


    ___________________________________________________________________________________


    arkadaşlar, annem, anneannem ben kendimi bildim bileli Termofor kullanırlar.
    Bir Ketıl (kettle) veya çaydanlıkta su ısıtıp termofere doldurulur. Ve yatağınıza koyduğunuz zaman 10 saat gibi bir süre soğumadan sıcaklık alırsınız...

    elektrikli battaniye gibi tehlikeli işe yaramaz işlerden kaçının. Şayet kullanmış biri olarak, 6 saatte yatağı ısıtamadığı + tehlikeli olduğunu duydum...

    ek olarak, Termofor ları, eczanelerden ekonomi dünyası tarzı yerlerden alıp. Çok eski ve kötü naylondan ince olmamasına özen gösterin.

    bundan yaklaşık 5 yıl önce annem, 3 senelik termofore su doldurduğunda, alt tarafından termofer eriyip annemin ayağını kaynar su yakmıştı...

    aldığımızda çok eski bir marka ve rengi solmuş bir üründü. bulamadığımız için onu almıştık o zaman. üstünede uzun bir süre kullanmıştık... (3-4 sene kullanmıştık.)


    (Siz siz olun Termofor kullanacaksanız 2 yıldan sonra kullanmayın, eski rengi solmuş lastiği ince olan termofor almayın. şuanda piyasada kat kat kalın termoforlar çıktı mümkünse ondan alabilirsiniz..)

    fiyatları 3 tl ile 10 tl arası değişmektedir. 5 tl lik en aşağı 2 yıl rahatlıkla işinizi görür.
    eczanelerde, ekonomi dünyası tarzı 1 milyoncularda, büyük süpermarketlerde ve bazı halk pazarlarında satılmaktadır.



    http://www.youtube.com/watch?v=qhXcjiTOQzg Bana Ait Değil Ama, Yinede Onu Çok Seviyorum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Ocak/2010
    Erkek
    babam 2.5 litrelik plastik kola şişelerine sıcak su doldurup ağzını iyice kapayıp kışın yatağımıza koyardı. iyi ısıtırdı ve bedavaydı :))) hele soğuktan karnımız, belimiz ağrıdığında felan çok iyi olurdu.

    Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
Toplam Hit: 2477 Toplam Mesaj: 2