Tahribat.Com Forum Yönetimi

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeCRoMaNCeR
    NeCRoMaNCeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Ağustos/2002
    Erkek
    cancanBey bunu yazdı:
    -----------------------------
    NeCRoMaNCeR elbette her insan hata yapabilir, ben de zaten karşılık vermedim, parmaklarımı tutatn yok oysa. Söylediğim şu ; bu tip hatalar yapılmamalı, siteye zarar verir. Ve diyorum ki bırakın misyonu üyeler belirlesin, kim hangi konuda yazmak istiyosa yazsın, siz sadece düzey belirleyicisi olun, seviye getirin.Böyle yaparsanız Türkçe siteler içinde forum konusunda 1 numara olma yolunda ilerliyosunuz zaten ve bu hızla devam eder bu da Türk insanına hayırlı olur ve elbette sizede hayırlı olur.Kilitlemeniz bu hıza sekte vurur.
    -----------------------------
    hata konusunda haklısın ama misyonu üyelerin belirlemesi konusu ne yazık ki mümkün değil çünkü böyle yapılması sitenin asıl potansiyelini oluşturan üyelerinin uzaklaşmasına sebep oluyor


    Her zaman dürüst ol ki ihtiyacın olunduğunda yalana başvurabilesin!!! (NeCRoMaNCeR)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cancanBey
    cancanBey's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Aralık/2003
    Erkek
    NeCRoMaNCeR asıl potansiyelimiz dediklerin için ilgili alanlar var, bi semtte bar açılması o semtin insanını zorla o bara götürmez. Bar da var cafe de car camii de var. Bence doğal akışına bırakmak gerekir. Doğal akışa müdahale etmemek lazım ve zaten gözlemlediğim kadarıyla, üyelerin kendilerini özgür hissetmeleri burayı ilgi çekici kılıyor. Sadece tartışma yöntemine müdahale etmelisiniz. Cevizkabuğunu yönetiyosunuz farzedin kendinizi.

    İnsanları mutlu edecek yegane vasıta, onları birbirlerine yaklaştırarak, onlara birbirlerini sevdirerek, karşılıklı maddi ve manevi ihtiyaçlarını sağlamaya yarayan hareket ve enerjidir. Dünya barışı için de insanlığın gerçek mutluluğu, ancak bu yüksek ideal yolcularının çoğalması ve başarılı olmalarıyla mümkündür. M.Kemal ATATÜRK (1931)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeCRoMaNCeR
    NeCRoMaNCeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Ağustos/2002
    Erkek
    Ben yönetici değilim önce onu sölim ikincisi de dediğin bir gün olur ama zamanını kestirmek biraz zor bunu şuna benzetebilirsin.Darbeler nasıl olmuştu ortalık temizlenmişti zamanında şimdide burası temizlendi bir süre sonra dizginler yine bırakılır...ama dediğim gibi o süre belli değil henüz...

    Her zaman dürüst ol ki ihtiyacın olunduğunda yalana başvurabilesin!!! (NeCRoMaNCeR)
Toplam Hit: 3316 Toplam Mesaj: 14