folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Tanrı Belasını Versin Turk.Net Ve Tt Nin



Tanrı Belasını Versin Turk.Net Ve Tt Nin

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FEEL
    FEEL's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Ağustos/2006
    Erkek
    zengo bunu yazdı
    FEEL bunu yazdı

    Merhabalar yolların açılmasıyla kocaelinde yeni aldığım eve taşınacağım. Ev sıfır dairenin içine kadar fiber kablo döşendi. Superonline ve ttnete bulaşmak istemiyorum. Turkneti aradım evimin bölgesinde fiber hizmet veremekteyiz dediler.

    Geriye netspeed ve millenicom kalıyor bu iki iss yı tavsiye edermisiniz. Dezavantajları varmıdır.

    milleni eğer hizmet verebiliyorsa hiç düşünmeden al ben 75 mbit i 100 tl ye almıştım sonra taşındım yeni evime int alt yapısı olmadığı için kendileri fes etti aboneliğimi para felan da ödemedim 'ayrıca telekoma kafam girsin 4 aydır eve gelip bi int bağlamadılar'

    Eyvallah hocam

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Megalados
    Megalados's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Haziran/2013
    Erkek

    Nakil işlemi yaptık 29 gün oldu bir türlü bitmedi. İki farklı abonelikten yanlışlık yapıp nakil olmayını da kestilerdi 1 hafta. Derdimizi anlatana kadar götümüzde ayı bağırdı. Nakil hala devam ediyor. Her gün şikayet kıyamet hepsini yapıyoruz. Sonuç yok.

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Mart/2003
    Erkek

    Hocam işte tecrübeler farklılık gösteriyor biraz şans işi sanırım.

    Şöyle ki;  anlatmak isterim @buzukatak ın koduyla ben turk.net e geçtim falan filan çok senedir geçicem geçicem en sonunda geçtim onun da kafasını sikiyorum sürekli 30 tane tanımlanmış ama nihayete erememiş abonelik başlangıcım var ekranında abonelik buzukatak'ın :D :D . Ayrıyetten bir kız arkadaşımı daha üye ettim turk.net e onlar memnun kalmadı çıktılar ( aslında sadece dertlerini doğru anlatamadıklarından kaynaklanan bir problemdi eminim :) )

    Neyse işte 3 ay kadar önce ben de işyerimden birini geçirdim Turk.net e ilk 2 ay 2.5 ay gibi fatura gelmedi geçen gelmiş 15 inde kesilmiş ayın 18 i son ödeme tarihi gözüküyor işte 160TL diyelim düz hesap.

    Ödedim de hemen. Fakat kendilerine yazdım corona sürecinden beri tamam netim bağlandı ama 1mb bile ne veri girişi ne çıkışı var ben isterdim ki uzun ömürlü olsun beraber çalışmamız zaten ben kurumsal abone olarak sizlere geldim vs...

    Derken 4 gün kadar cevap bekledim bugün misal yazmışlar corona sürecindeki zorluklarınızı anlıyoruz ve daha da zorlaştırmak istemeyiz zaten @buzukatak arkadaşınızdan oturu 1 ay bedavanız vardı biz size +2 ay daha bedava hizmet tanımladık fatura size çıkarmayacağız güzel günlerde kullanın. Eğer kullanamayacak gibiyseniz hizmetinizi dondurup fatura gelmemesini sağlayabilirsiniz corona sürecindeki zorluklarınızı atlatana değin vs.. yazmışlar.

    Şimdi ben 34 yaşındayım ömrü hayatımda 1 Allahın günü bir servis sağlayıcı , hizmet sağlayıcıdan bu tarz bir kolaylık ne gördüm hadi ne duydum bugüne değin adamlar şak diye totalde 3 ay bedava tanımladılar.

    LaNCeLoT tarafından 22/May/20 07:27 tarihinde düzenlenmiştir

    Kurtlar tasma takmaz....
Toplam Hit: 12073 Toplam Mesaj: 14
#tt #turknet