Tarayıcı İzi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    Siteye baglandımızda sitenin tarayıcı bilgisini alması nasıl engellenir?

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek

Çok zor veya imkansıza yakın diyebilirim. Bir siteye giriş yaptığında Session atanmasını engellemek gibi bir şey :/

ÖSS maratonu başlıyor. Dershane de başladı. Bir süre TBT"de yokum. Seneye kaldığım yerden devam =)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Engellenebilirmi bilmiyorum,ama farklı gösterebiliyoduk.bi ara vardı firefoxtan bi kaç ayar yapıp sadece iphone a özel bi yere girip beleş dergi okunuyodu,yine aynı ayarlar sayesinde wapta bayaa dolaşmıştım...tarayıcıyı farklı gösterebilirsin ama iz bırakmamak mümkünmüdür bilmiyorum

:)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek
    ArchiCrypt Stealth dan tarayıcı adını değiştirebilirsin

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek
    Yunus-Emre bunu yazdı:
    -----------------------------
    ArchiCrypt Stealth dan tarayıcı adını değiştirebilirsin
    -----------------------------
    nasıl ??

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek
    firefoxa  girip  tarayici satirina  about:config  yazinca gelen ayarlardan biryerden tarayicinin ismini degistirince girdigimiz sitedede gozukuyordu sanirim ? oyle bir olay vardi eskiden bilmiyorum simdi halen ne durumda. config teyken Firefox  diye arat,  degeri Firefox/3.0.13  gibi versiyonlu birseyler gormen gerek belki oraya Xyz filan yazarsan isim olarak gozukebilir, ekstradan tam olarak nasil yapildigini hatirlamasam bile, forumu acarsan daha onceden konusuldugunu anlarsin. Hatta bir arkadasimiz dj alper olabilir tam hatirlamiyorum sadece telefonlardan girilen ve dergilerin ucretsizce gorunup okunabildigi bir site icin, firefoxtaki configteki bazi degerleri degistirrerek o siteye ulasabiliyordu :) herneyse aratirsan muradina erersin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    Firefox User Agent Switcher eklentisiyle istediğin tarayıcı olarak gösterebilirsin firefoxu. Kullanışı basittir. ve site gerçek browserı bulamaz kullandığın browserı gerçek sanar. Bu sayede almasını engellemiş olursun.

:|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    Tmm saolun muridler

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek
    Opera da eklenti falan kurmana gerek yok direk ayarı var ;) Sağ tuş -- Site Tercihleri --- Ağ --- Tarayıcı Tanımlaması'dan firefox veya ie olarak sec..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    @_Dert_ operada ne yazıkki belirli tarayıcılar dışına çıkamıyorsun önemli olan tarayıcı adı olarak istediğini yazabilmen.. ister boş bırak ister 6600 gibi göster firefox eklentisinde özgürsün. operaya şöyle sağlam eklenti çıkaramadılar bi türlü tilkiye mahkum bırakıyolar bizi :D

:|
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek
    Haklısın ama gereksiz eklenti tarayıcıyı başka göstermek...  1 eylül olsun bakalım opera 10 cıkacak..

Toplam Hit: 12097 Toplam Mesaj: 11