Tarayıcı İzi?
-
Siteye baglandımızda sitenin tarayıcı bilgisini alması nasıl engellenir?
-
Çok zor veya imkansıza yakın diyebilirim. Bir siteye giriş yaptığında Session atanmasını engellemek gibi bir şey :/
-
Engellenebilirmi bilmiyorum,ama farklı gösterebiliyoduk.bi ara vardı firefoxtan bi kaç ayar yapıp sadece iphone a özel bi yere girip beleş dergi okunuyodu,yine aynı ayarlar sayesinde wapta bayaa dolaşmıştım...tarayıcıyı farklı gösterebilirsin ama iz bırakmamak mümkünmüdür bilmiyorum
-
ArchiCrypt Stealth dan tarayıcı adını değiştirebilirsin
-
Yunus-Emre bunu yazdı:
-----------------------------
ArchiCrypt Stealth dan tarayıcı adını değiştirebilirsin
-----------------------------
nasıl ?? -
firefoxa girip tarayici satirina about:config yazinca gelen ayarlardan biryerden tarayicinin ismini degistirince girdigimiz sitedede gozukuyordu sanirim ? oyle bir olay vardi eskiden bilmiyorum simdi halen ne durumda. config teyken Firefox diye arat, degeri Firefox/3.0.13 gibi versiyonlu birseyler gormen gerek belki oraya Xyz filan yazarsan isim olarak gozukebilir, ekstradan tam olarak nasil yapildigini hatirlamasam bile, forumu acarsan daha onceden konusuldugunu anlarsin. Hatta bir arkadasimiz dj alper olabilir tam hatirlamiyorum sadece telefonlardan girilen ve dergilerin ucretsizce gorunup okunabildigi bir site icin, firefoxtaki configteki bazi degerleri degistirrerek o siteye ulasabiliyordu :) herneyse aratirsan muradina erersin.
-
Firefox User Agent Switcher eklentisiyle istediğin tarayıcı olarak gösterebilirsin firefoxu. Kullanışı basittir. ve site gerçek browserı bulamaz kullandığın browserı gerçek sanar. Bu sayede almasını engellemiş olursun.
-
Tmm saolun muridler
-
Opera da eklenti falan kurmana gerek yok direk ayarı var ;) Sağ tuş -- Site Tercihleri --- Ağ --- Tarayıcı Tanımlaması'dan firefox veya ie olarak sec..
-
@_Dert_ operada ne yazıkki belirli tarayıcılar dışına çıkamıyorsun önemli olan tarayıcı adı olarak istediğini yazabilmen.. ister boş bırak ister 6600 gibi göster firefox eklentisinde özgürsün. operaya şöyle sağlam eklenti çıkaramadılar bi türlü tilkiye mahkum bırakıyolar bizi :D
-
Haklısın ama gereksiz eklenti tarayıcıyı başka göstermek... 1 eylül olsun bakalım opera 10 cıkacak..
Toplam Hit: 12094 Toplam Mesaj: 11