folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Tarihselcilik - Mustafa Öztürk



Tarihselcilik - Mustafa Öztürk

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Aralık/2003
    Erkek

    İnternette dolanırken denk geldi. Keyif alarak dinledim.

    Ben memlekette pek çok müslümanın -mutsuz- , pek çok deist ve ateistin "müslümanım diyerek birşeyleri dikte eden , fakat asla söyledikleri gibi yaşamayan , -iyi eylemlerde bulunmayan- , kötü , ahlaksız,cahil kimselere karşı" duydukları kırgınlıktan dolayı bu yöne kaydığına inanıyorum. Ve onlarında bir inanç boşluğu içerisinde savrulduklarına inanıyorum. (efe aydal gibi varoluş amacını bulup yaşayan ateist,deist arkadaşlar hariç)

    Bu adam cahil-ahlaksız müslümanların önüne geçer , hadis inkarcılarının önüne geçer ,  islami terör saçmalığının önüne geçer , din tacirlerinin önüne geçer , tvlerde soytarılık yapan - ün peşinde koşan hocaların önüne geçer , mürşidini tanrılaştırıp şirke düşenlerin günaha düşmesinin önüne geçer , çocukça ateist - deist olanların önüne geçer. 

    Müslümanların bu adama ve argümanlarına dört elle sarılması gerek diye düşünüyorum. Fakat görüyorum ki herkesin rantına taş koyduğu için tüm islamcılar bu adama düşman. Komik bir durum. Efe'yide bu yüzden sevmiştim , Mustafa'yıda bu yüzden seviyorum. Güzel argümanlar var tavsiye ederim. 

    Bu şahsın argümanlarına karşı argümanınız varsa duymak isterim. Ben olumlu buldum.  Ve eğer bu konu altına yorumlar gelecekse , birbirimizin inancına ve görüşlerine saygı duyalım. Paylaşma sebebim faydalı bulmamdır.

    https://www.youtube.com/watch?v=xiGHO8SSBJM

     

    italyan tarafından 18/Mar/19 20:26 tarihinde düzenlenmiştir

    Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Mart/2008
    Erkek

    vay arkadaş. Bu Mustafa ÖzTürk ü ekranlardan tanıyorum. Bana da çok Makul bir insan geliyor. Ama niye bilmiyorum, TV'de bazen konuşmaktan imtina ediyor, gibi. Bazen Program'daki katılımcılara dayanamıyor ^^D ama yine de sükunet ini koruyor. 

    Kolunda bir saat var, ona da ayrı hastayım. tam olarak göremedim ama.

    Şu Efe Aydal kimmiş bir bakayım.


    I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Aralık/2003
    Erkek

    Kuran'a diyor " o başka yorum yapar, bu başka yorum yapar. Sonra iki hoca tartışır.TVye Şov malzemesi çıkar ben bunu istemiyorum." diyor.


    Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
Toplam Hit: 587 Toplam Mesaj: 3
tarihselcilik mustafa öztürk