folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder TC Kimlik & Vergi No Sorgulama 2.20

TC Kimlik & Vergi No Sorgulama 2.20

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Bu işlemi internet sitesinden de yaptırabiliyorsunuz ancak program daha bir kolaylık sağlar.Özellikle internet kafe sahiplerinin işine yarayacaktır

========================================================================

Bu program ile anında TC Kimlik Numarası doğrulama işlemlerini yapabilir, TC Kimlik Numarası öğrenebilirsiniz. Program tamamen ücretsizdir. Doğrulama ve kontrol işlemleri nüfus müdürlüğünden yapıldığından,
    programı kullanabilmeniz için mutlaka internet bağlantınız olmalıdır.

Özellikler
    TC Kimlik No Doğrula :
    Bu bölümde elinizde var olan ama emin olamadığınız TC Kimlik Numaranızı doğrulayabilirsiniz. Bunun için 11 haneden oluşan TC Kimlik Numaranızı ilgili kısıma giriyorsunuz ve altında size doğrulama yapmanız için Ad, Soyad ve Doğum Yılını gösteriyor.

TC Kimlik No Öğren :
    Bu bölümde gerekli kimlik bilgilerinizi girerek TC Kimlik Numaranızı öğrenebilirisiniz. İl, ilçe, ad, soyad, doğum yılı, baba adı, anne adı, cinsiyet bilgileri ile TC Kimlik Numaranıza ulaşabilirsiniz.

Vergi Kimlik No Sorgula :
    18 yaşını doldurmuş her bireyin alması gereken Vergi Kimlik Numarasına da bu bölümden ulaşabilirsiniz. Ad, soyad, baba adı, doğum yılı ve doğduğunuz ilin il trafik kodunu girerek Vergi Kimlik Numaranıza ulaşabilirsiniz.

Download Linki
    http://www.alcelik.com/TcKimlikNo/KimlikSetup2.exe

==================================================================

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    by_felsefe
    by_felsefe's avatar
    Erkek
    eyvallah hoca paylaşım için teşekkürler

Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma, sakın! Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın. Dogacaktır sana vaad ettiği günler Hakkın; Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    ertan saolasan bunu görmeleri lazım ya ben çok açıkta kaldım kimlik kartını falan bulamayınca internete dalıodum tekrar saol
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    zirvesoft olarak bizde kodlucaz..

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek
    Program bende hata veriyor..Acaba Makinada Server 2003 kurulu..Ondan dolayi mi ? Cafe icin baya kullanisli olurdu..

Paylasim icin tesekkurler ayrica..

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    ne hatası veriyor hocam.Aslına bakarsan programı denemedim

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek
    Tamam kardesim hallettim..Kurduktan sonra birsey daha kurmami istemisti..Bende kurmamistim..Simdi onu da kurdum..SOAP diye birsey.. Onu kurunca duzeldi..

Tekrar tesekkurler..

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bokee
    Bokee's avatar
    Erkek
    paylaşım için sağol denedim güzel bir prgram
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    saolasın ertan eline sağlık.. ya şöle bişe vra mı bildiğiniz mesela ben tc no sunu öğrenmek istediğim kişinin bütün bilgilerni bilmiyorum bi kaç bişe eksik bilgilerden.. öyle arasa prog. veya bi site falan biliyormusunuz gerçi elinde sonunda hepsi aynı kaynaktan besleniyor ya yinede bilginiz varsa bekliyorum

matematik24.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    SOAP (Simple Object Access Protocol - Basit Nesne Erişim Protokolü),
    kimlik no almak sitede verilen kodları,xml kodlarını almak gerek
    zirvesoft işinize yarayacak bir örnek mevcut.Bunu bende yapmayı düşünüyorum.

xml kodları burda
    http://tckimlik.nvi.gov.tr/Web/WebServices.aspx

örnek de burda: http://www.yazgelistir.com/Makaleler/1000000647.ygpx

inşallah diğer arkadaşlarında işine yarar

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    heyet hocam valla kaynak sabittir,o programda başak programlarda database den alır.Gerekli bilgiler girilmezse olacağını sanmıyorum.Ama yine de denemekte fayda var.Bu arada alqolik hocamın dediği gibi soap ı kurun.Yoksa program çalışmaz

Toplam Hit: 1680 Toplam Mesaj: 11