TC Kimlik & Vergi No Sorgulama 2.20
-
Bu işlemi internet sitesinden de yaptırabiliyorsunuz ancak program daha bir kolaylık sağlar.Özellikle internet kafe sahiplerinin işine yarayacaktır
========================================================================
Bu program ile anında TC Kimlik Numarası doğrulama işlemlerini yapabilir, TC Kimlik Numarası öğrenebilirsiniz. Program tamamen ücretsizdir. Doğrulama ve kontrol işlemleri nüfus müdürlüğünden yapıldığından,
programı kullanabilmeniz için mutlaka internet bağlantınız olmalıdır.
Özellikler
TC Kimlik No Doğrula :
Bu bölümde elinizde var olan ama emin olamadığınız TC Kimlik Numaranızı doğrulayabilirsiniz. Bunun için 11 haneden oluşan TC Kimlik Numaranızı ilgili kısıma giriyorsunuz ve altında size doğrulama yapmanız için Ad, Soyad ve Doğum Yılını gösteriyor.
TC Kimlik No Öğren :
Bu bölümde gerekli kimlik bilgilerinizi girerek TC Kimlik Numaranızı öğrenebilirisiniz. İl, ilçe, ad, soyad, doğum yılı, baba adı, anne adı, cinsiyet bilgileri ile TC Kimlik Numaranıza ulaşabilirsiniz.
Vergi Kimlik No Sorgula :
18 yaşını doldurmuş her bireyin alması gereken Vergi Kimlik Numarasına da bu bölümden ulaşabilirsiniz. Ad, soyad, baba adı, doğum yılı ve doğduğunuz ilin il trafik kodunu girerek Vergi Kimlik Numaranıza ulaşabilirsiniz.
Download Linki
http://www.alcelik.com/TcKimlikNo/KimlikSetup2.exe
================================================================== -
eyvallah hoca paylaşım için teşekkürler
-
ertan saolasan bunu görmeleri lazım ya ben çok açıkta kaldım kimlik kartını falan bulamayınca internete dalıodum tekrar saol
-
zirvesoft olarak bizde kodlucaz..
-
Program bende hata veriyor..Acaba Makinada Server 2003 kurulu..Ondan dolayi mi ? Cafe icin baya kullanisli olurdu..
Paylasim icin tesekkurler ayrica.. -
ne hatası veriyor hocam.Aslına bakarsan programı denemedim
-
Tamam kardesim hallettim..Kurduktan sonra birsey daha kurmami istemisti..Bende kurmamistim..Simdi onu da kurdum..SOAP diye birsey.. Onu kurunca duzeldi..
Tekrar tesekkurler.. -
paylaşım için sağol denedim güzel bir prgram
-
saolasın ertan eline sağlık.. ya şöle bişe vra mı bildiğiniz mesela ben tc no sunu öğrenmek istediğim kişinin bütün bilgilerni bilmiyorum bi kaç bişe eksik bilgilerden.. öyle arasa prog. veya bi site falan biliyormusunuz gerçi elinde sonunda hepsi aynı kaynaktan besleniyor ya yinede bilginiz varsa bekliyorum
-
SOAP (Simple Object Access Protocol - Basit Nesne Erişim Protokolü),
kimlik no almak sitede verilen kodları,xml kodlarını almak gerek
zirvesoft işinize yarayacak bir örnek mevcut.Bunu bende yapmayı düşünüyorum.
xml kodları burda
http://tckimlik.nvi.gov.tr/Web/WebServices.aspx
örnek de burda: http://www.yazgelistir.com/Makaleler/1000000647.ygpx
inşallah diğer arkadaşlarında işine yarar -
heyet hocam valla kaynak sabittir,o programda başak programlarda database den alır.Gerekli bilgiler girilmezse olacağını sanmıyorum.Ama yine de denemekte fayda var.Bu arada alqolik hocamın dediği gibi soap ı kurun.Yoksa program çalışmaz
Toplam Hit: 1682 Toplam Mesaj: 11