Tecavüz Kaçınılmazsa Benide Çağırın! :) (Codecryer)
-
geçen codesryer ile yaptığımız ilginç bı dıyaloğun ss 'u :D orda ben gülmekten yıkılmıştım ama code olayın pek farkında değildi sanırım...bakalım siz ne demek istediğimi anlayabilecekmisiniz ? :)
-
codesryer bu ni lan
nickimi doğru yaz yanına gelirsem amele sümüğü gibi yapıştırırım duvara
-
ne önemli nıckın varmıs a.q :D... baslıkta dogru yazmısım zaten anlamak ıcın o yeter
-
Abi yardılıdm bu lafa :D
"amele sümüğü gibi yapıştırırım duvara"
-
CodeCryer bunu yazdı:
-----------------------------codesryer bu ni lan
nickimi doğru yaz yanına gelirsem amele sümüğü gibi yapıştırırım duvara
-----------------------------"yanına gelirsem amele sümüğü gibi yapıştırırım duvara" hajı yarıldım yaws nerden buldun bu lafı :)
-
adam resmen geçirmiş sana... ama kimse çakmamış herhalde codecryer bile :D eger zevk almasını bılıyorsan gel sanada tecavüz ediyim demiş mürid sende atlamışsın gelıyyımmı die.. :D bundan güzel geçirme olmaz walla :D helal olsun...
-
Dr_Byte bunu yazdı:
-----------------------------
adam resmen geçirmiş sana... ama kimse çakmamış herhalde codecryer bile :D eger zevk almasını bılıyorsan gel sanada tecavüz ediyim demiş mürid sende atlamışsın gelıyyımmı die.. :D bundan güzel geçirme olmaz walla :D helal olsun...
-----------------------------aptal arkadaşım tecavüzün kaçınılmaz olması için ilk birinin birine tecavüze yeltenmesi gerekiyor tecavüz kaçınılmaz olunca da beni çağırıyolar çağıran kim tecavüze uğrayan
tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bak sözünde zevk alacak kişi kim tecavüze uğrayan
daha aptallık yapmayın kehanet tecavüze uğrarken benide çağıracak bende tecavüz edecem ayağı var
-
CodeCryer bunu yazdı:
-----------------------------Dr_Byte bunu yazdı:
-----------------------------aptal arkadaşım tecavüzün kaçınılmaz olması için ilk birinin birine tecavüze yeltenmesi gerekiyor tecavüz kaçınılmaz olunca da beni çağırıyolar çağıran kim tecavüze uğrayan
tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bak sözünde zevk alacak kişi kim tecavüze uğrayan
daha aptallık yapmayın kehanet tecavüze uğrarken benide çağıracak bende tecavüz edecem ayağı var
ben öyle bı durum göremedim daha aptal arkadasım... adam demişki zevk almasını bılıyorsan senıde cagırayım tecavuz edıyım sende zevk al dıye..senınde dedıgın gıbı ortada bır tecavuz soz konsu olunca arkadas bırıne tecavuz edınce senıde cagırıp sanada tecavuz edecekkı sende zevk alabılmen ıcın solemıs sanırım
"tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bak sözünde zevk alacak kişi kim tecavüze uğrayan" demişsin işte zevk almasını bılıyorsan cagırayım demıs evet demıssın yanı sana tecavuz edecek lafı dolandırma a.q -
hele sükür sonunda durumu anlıyan zeki biri çıktı a.q :D
code lan harbiden ne laka yanı ortada tecavuz olunca tecavuz etmek ıcın neden senı cagırayımkı ? tecavuz eden degıl tecavuze ugrayan zevk alır olayı saptırma şimdi ayıptır... kes konu geçmişe karışsın zamanla unutulur merak etme :D -
Kehanet bunu yazdı:
code lan harbiden ne laka yanı ortada tecavuz olunca tecavuz etmek ıcın neden senı cagırayımkı ? tecavuz eden degıl tecavuze ugrayan zevk alır olayı saptırma şimdi ayıptır... kes konu geçmişe karışsın zamanla unutulur merak etme :D
-----------------------------sizi okutan dinkültürü ahlak bilgisi ve türkçe hocasını skiyim
madem zevk almıyacan nie tecavüz ediyon lan salak nasıl bir abazalık bu anlamadım
-
CodeCryer bunu yazdı:
-----------------------------Kehanet bunu yazdı:
code lan harbiden ne laka yanı ortada tecavuz olunca tecavuz etmek ıcın neden senı cagırayımkı ? tecavuz eden degıl tecavuze ugrayan zevk alır olayı saptırma şimdi ayıptır... kes konu geçmişe karışsın zamanla unutulur merak etme :D
-----------------------------sizi okutan dinkültürü ahlak bilgisi ve türkçe hocasını skiyim
madem zevk almıyacan nie tecavüz ediyon lan salak nasıl bir abazalık bu anlamadım
-----------------------------hocam boşver onları da msn deki resim harikaymış çok takdir ettim :D