TECAVUZUN CEZASI - Underzero
-
http://www.hemenpaylas.com/download/698574/TECAVUZCEZASI.mpeg.html
Not: ikidir geyik konusu aciyorum hayirdir insallah. -
oooffff.... bu ne beea...
ama tecavuz edilen acısından bakılınca belki cok da kotu diil... -
bence bu geyiklikte bi konu deil derin bi konu tecavüz eden ne olursa olsun iki tanesine daha böle yap bakayım kimse tecavüz edermi dogu tarafındaki ülkere bu yüzden hastayım adamlar hırsızlık yapıyor elini kesiyorlar die kimse hırsızlık yapmıyor
-
bunu ilk izlediğimde bi hoş olmuştum...
-
bende link açılmıo:(
-
samet salla adamın çükünü kesiolar önemli bişi yok
-
allahım adamın alet uçuwerdii:D:D:d
-
ulan gerçek değil bee.. töbee durdurarak izleyin herif malafatı ilk çıkardığında normal ten rengi.. kopmadan 1saniye önce patlıcan moru.. muhahahah bu ne yaa izlediimiz şeylere bak!.. hem gerçek olsa bile dayı o malafatla kimseye tecevüz edemez.. muhauahuahuah
-
la abiler izledikten sonra direk alete baktım :Dabi öle şemi olur yaf:Daaaaaaaaa .
-
azrail_baba demiski:
bence bu geyiklikte bi konu deil derin bi konu tecavüz eden ne olursa olsun iki tanesine daha böle yap bakayım kimse tecavüz edermi dogu tarafındaki ülkere bu yüzden hastayım adamlar hırsızlık yapıyor elini kesiyorlar die kimse hırsızlık yapmıyor
Yapma yaf ? Eger kimse suc islemiyorsa biz bu kadar video yu niye izleyebiliyoruz ? -
yaf aga böle cezamı olur kendilerini müslüman sanan müslümanlığı batıran o.evlatlarının önde ginedini hepsi.hristiyanlara bazen hak veriom bu adamları görsem bırak müslüman olmayı müslüman gördümmü kaçarım.kimi kafa keser kimi başka bişey ne yaptığını sanıyolar yaa!varmı türkiyem gibisi....ne kadar arap ölürse dünya o kadar temizlenir aslında...arap ülkerinde bir tane insan yok hepsi hayvan dicemde hayvanların insanların kafasını kestiğini görmedim bunlar başka bişey....
Toplam Hit: 1427 Toplam Mesaj: 11