Tek Link No Rapid Counter Strike 1.5 Full
-
gecenlerde capslarini gorunce canim cekti bi kac el oynamak icin rapidsiz ariyodum bulamamistim denedim yuzdeyuz calisiyor
-
dayı çalışmıyosa indirmiyek boşuna
-
dayı link calısıyor iniyor cs yukleniyo da half life istiyo.o kadar indirdik ne halt edecez şimdi?
-
iyide abi zaten hangi cs yi indirsen halflayf istiycek.ikisibiarada diilki.link gayet guzel calisiyor oyun super ozlemisim
-
yaw bi de hayrına bi half life yollayın en ufak boyutlusundan:)
-
is yerindeyim eve gidince yolliym half layf en kucuk boyutlusundan >D:D
-
abi bişey daha soracam.half life ı buldum.ustune de counteri yukledim fakat countere de half life a da tıkladıgımda o custom game den counteri secemiyorum yani custom game secenegi yok.sadece half life var.nasıl yapabilirim?
-
bilader simdi oynuyosan eger indirdigin halflayf calisiyorsa ben upload etmiyim ugrasmiyim simdi haa birbirlerni niye gormuyorlar onu bilemem
-
şimdi bunu bende indirip kurdum, fakat açmak istediğimde .exe uzantılı dosyayı soruyor. yapılan yorumlardan anladığım kadarıyla buda half life modu oluyor.. bu modu nerden bulucaz? upload etmekte tereddüd eden mürid kardeşim, upload edip linki verirsen sevinirm..
-
beyler hazır konusu gecio araya bende şunu sıkıştırıyım bi yardım edin!..bende counter 1,6 var..ben internet uzerinden deilde botlarla kendim oynamak istiyorum ama beceremiyorum nasıl olcak bu iş?
-
iMPaLa bunu yazdı:
-----------------------------
beyler hazır konusu gecio araya bende şunu sıkıştırıyım bi yardım edin!..bende counter 1,6 var..ben internet uzerinden deilde botlarla kendim oynamak istiyorum ama beceremiyorum nasıl olcak bu iş?
-----------------------------arkadaslar sizin icin hem counter botlarini hemde kucuk boyutlu halflayfi upload ediyim bari sizde kurtulun bende kurtuliym
Toplam Hit: 5904 Toplam Mesaj: 11