Tekel Ürünlerinde İndirim
-
arkadaşlar ben tekel bayiği işletmecisiyim.3 gün önce sigaraya gelen zammın geri alınacagını öğrendim.hatta satıs elemanı bugün sigara satmadıklarını bile söledi.yani nasıl bi karmasşık durum bu daha 3 gün önce gelen zam birden geri alınacak tabi gerçekse.acaba diğer sigara markalarıda buna uyacak mı ne dersiniz ?
-
diana seni seviorum bea !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ulan o para nasıl ödenir diodum!!!!!!!!!!!!!! oley bea :):):):)
edit: kesin diilmiiş heyecandan pfff.... :(
-
satış yoksa mecbur uyarlar. okadar parayı kimse sigaraya vermez giderim sahte marlbora alırım gene orjinalini almam isterse 10 kat zararlı olsun maksat hükümet zarar görürsün bir an evvel defolup gitsinler şerefsizin çocukları
-
boyfromsmyrna bunu yazdı:
-----------------------------diana seni seviorum bea !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ulan o para nasıl ödenir diodum!!!!!!!!!!!!!! oley bea :):):):)
edit: kesin diilmiiş heyecandan pfff.... :(
-----------------------------hacı o kadar para ödenmez tabi kesin çözüm bırakma ben 4 ay oldu içmiom valla herkse tavsiyem.şimdi bütün paramı alkola veriom orası başka :D
-
alkole daha cok para gittiği için bende sigaraya basladım :):) bunadfa zam gelince hayattan soğudum simdi rahatladım :):):) ama ins. zam kalkar ucuz die 2001 içmeye basladım. cok sert gelio.. :):)
-
-
bugn baqtımda harbiden çok pahalı olmuş sigara ya kolay gelsin içenlere :)
-
içmek kolayda almak zor bea :| murattı 4.250 olmus indirime girmiş :P
-
ben parlak içiodum 5tl idi evlat acısı gibi geliyodu sonunda bi esti kafa bıraktım :D artık içmiyorum
-
bu deliii rüzgarrrrrr:| keske banada esse de bende bırakabilsem de simdi stresegiriorum sigaram olunca da içmiorum fazla böle iyi
-
Tekel Piyasadan bi habermi, Ne Azıcık olsun düzelmişki Zam yapacak, Anasını satiyim Utanacak nemiz kaldı, Ben Ekonomi olsun diye, CAPİTAL içiyorum varmı, CAPİTAL içiyorum uzun bir zamandır içiyorum.... 1.5 tl lik sigara. Kaçak sigara, Mevcut Sigara Piyasası bile Çok çok yüksek Seviyede iken ne zammıdır. Anasını satiyim, Tekelimi Soyalım yani....
Normalde Samsun216 Sigaramdı, ama 3 Lira Ona vermek Ekonomik Seyrimi Bozuyo....