Teknosadan Komedi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

Beyler akşam akşam gerildim yeminlen olay şu ;

27.09.2014 www.teknosa.com. web  aresinden aldığım ürün aradan 2 gün geçmesi ve kargo elime ulaşmadığı için müşüteri hizmetlerini aradım ve siparişim

hakkında bilgi almak istedim aldığım cevap;

Asil bey ürün stoklarda yoktur bu sebepten gönderim olmamıştır ve sonuç hafta içi size geri dönüş yapılacaktır.

Şimdi benim sorunum kurumsal bir firmanın nasıl elinde olmayan ürünü satar ? 

Hata oldugu halde bunun farkına vardıkları halde neden bana mail yada telefonla iletişim kurmadılar ? 

Neyse ben gün içerisinde siparişi iptal talebinde bulundum 2 kere  aradım sordum iptal talebi kabul edilmiştir diye eywlh dedim 

gittim magzadan aldım şimdi buraya kadar normal,abi 21:20de ups kargonda mail geldi siparişiniz  kargoya verilmiştir telsim tarihi yarıın ? ilk 5 dakka güldüm bi kaç arkadaşı aradım sonra teknosayı aradım bayana dedimki hanfendi siz amatörsünüz durumu izah ettim kadın normal karşıladı dedim ben ödeme beklerken siz bide ürün gönderiyorsunuz bune iş bune düze sikeyim böyle işi yıllardır netten alışveriş yaparım böyle saçmalık görmedim ben şimdi yarın kargo gelince teslim almasam acaba gidermi paramı ödeme alablirmiyim becerebilirlermi acaba :D 

ZalımMadam.10.07.24
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

7 gün içerisinde iade hakkın var. Zaten kargoyu alma geri gitsin paranı iade ederler. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

ne almıştın önemli değilde merak ettim.

sen birde kitapyurdundan alış veriş yapta gör.

kitap alındığı talkdirde  3 gün içinde teslim yazıyor kitabın yanında. sipariş veriyorsun.

banka hesabından paranın onayı 1 gün

kitabı tedarik 3 gün.

kargoya hazırlanma 2 günde o

kargonun gelmesi 1-2 gün de o.

geçen sefer kargocu yetiştrememiş. ertesi güne getirdi. 1 haftadan önce gelmiyor.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kiNki
    kiNki's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

kitap alındığı talkdirde  3 gün içinde teslim yazıyor kitabın yanında. sipariş veriyorsun.

kitabı tedarik 3 gün.

geçen sefer kargocu yetiştrememiş. ertesi güne getirdi. 1 haftadan önce gelmiyor.

kitapyurdundan ben de alışveriş yaptım hem de islahiye'ye istedim bu kadar beklemedim sıkıntı yaşamadım hiç. siz şanssız zamana gelmişsiniz sanırım

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badass
    badass's avatar
    Erkek

cok normal bir cok sirket yapiyor bunu. Belki turkiyede cok olmuyorudur ama yurt disinda cok oluyor. Hata olabilir. elinde kalmamistir vs. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

kitabı tedarik 3 gün.

Asus Zenfone aldıım.

ZalımMadam.10.07.24
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    Beceremezler sen yine sik sik ara sor, isini garantiye al.

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek
    kiNki bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

kitabı tedarik 3 gün.

kitapyurdundan ben de alışveriş yaptım hem de islahiye'ye istedim bu kadar beklemedim sıkıntı yaşamadım hiç. siz şanssız zamana gelmişsiniz sanırım

kitapyurdundan düzenli alışveriş yaparım, kitap alıcaksam başka biryerle fiyatkarşılaştırması yapmam çünkü genelde en uygunu ondadır,gerçi çok popüler olanlar felan diğer sitelerde kuruş farkıyla geçebiliyoda benim aldığım kitaplar  saçma sapan,kitapyurdunun bile varlığından haberdar olmadığı kitaplar olduğu için onlar ucuza geliyor,neyse, ben en az 5-6 kitap alırım bir almada toplu olsun  diye ve daha önce 1 haftadan fazla beklemedim Uşağın kazasına geliyor 2bin nufuslu ilçesi :D

Adamlar bebek kundaklar gibi kundaklıyor en çokda onu seviyorum ama siteleri beş para etmez yani her defasında yıllardır mail atarım spariş sonrasındada herzaman sitelerini yererim ve çok kötü oyu veririrm ama hala aynı

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

zen fon stoklarda yok zaten  (6) ole yapıolar atraksiyon olsun die

Minimalist Değilim Tembelim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

buradan tek soruna cevap vereceğim.

gerek amazon , gerek dx.com gerek teknosa gerek hepsiburada.com

evet elinde olmayan ürünü satar , hatta bir çogunu preorder a koyar. bazı zamanlar tarih belirtirler atıyorum ürün stoga 07 05 2014 de girecektir diye.

bazense belirtmezler.

hepsiburada.com dan yaptıgım son alışverişte stok durumuna baktım , stokta hazır olan ürünlerden sipariş verdim ürünler ertesi gün elimdeydi.

1 tane ucuz diye flash bellek daha alsaydım ürünler 1 hafta sonra gelecekti

kapiş :)

Edit : e ticaret böyledir herifler milyon tane ürün satıor hepsini stokta tutmak zorunda degil 1 kişi sipariş geçerse 10 tane sipariş verip öyle stoga aliyorlar bazı ürünleri.

merak eettin bişi olrsa haber et,

PanxeR tarafından 01/Eki/14 00:20 tarihinde düzenlenmiştir
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

kitabı tedarik 3 gün.

sana denk gelmiş hocam. normalde herşey çok tıkırında işler. daha hiç başıma böyle birşey geldi. sadece çok kitap aldığımda arada tesilm süresi 1 kitap yüzünden çok uzayanlar olmuştu. oda normal zaten.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
Toplam Hit: 1159 Toplam Mesaj: 11