folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Teknosaya Garantiye Gönderdiğim Ürün Kırık Geldi.

Teknosaya Garantiye Gönderdiğim Ürün Kırık Geldi.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OttomanSlap
    OttomanSlap's avatar
    Erkek

Selam müritler, laptop soğutucusuyla başım beladaydı , kırıksız gönderdiğim sadece" fanı yüzeye sürttüğü için ses çıkartıyor ve kablosunda temassızlık var" şikayetiyle gönderdiğim soğutucu 3 yerinden kırıkla geldi (15 iş günü sonra) . Daha 15dk önce aldım kargodan aleti. İlk aldığım güne oranla sanki daha az performansla çalışıyomuş gibi.

Şimdi asıl sorunum ben bu soğutucuyu geri iade etmek istiyorum. Final haftası yurttan pek çıkamıyorum, memlekete gittiğimde halletmek istiyorum fakat en son memleketimde garantiye göndermek istediğimde fiş veya fatura yok denildiği için almadılar. Afyona okul için geri döndüğümde (soğutucuyu aldığım teknosaya) teknosaya gittim durumu anlattım fişi çıkartıp aleti garantiye gönderdiler. Elimde hala fiş veya fatura yok. Belge olarak sadece sevk irsaliyesi var. Müşteri hizmetlerini de arayamıyorum dakika bitti. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor ki memlekete gittiğimde üründe değişim/para iadesi veya tekrardan garantiye gönderebileyim .

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

teknosada sıkıntı yoktur kanımca kargo

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OttomanSlap
    OttomanSlap's avatar
    Erkek

UPS kargoyla geldi ama ürünü baya bi kundaklamışlar şu patlattığımız şeylerle. Bide kutunun içinde veya poşetinin içinde herhangi bi plastik parça da yok

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Hocam ups git tutanak tuttur bence kargoyu açtım kırık çıktı de kutuyuda al götür içinde parçaları v.s yoksa serviste kırılmıştır büyük ihtimal.

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

işte bunun için kargocuyu geri yollamadan açmak gerekiyor hep kargoyu

...said addicted.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Kargo geldiğinde kontrol edip bunda hasar var diye tutanak tuturman gerekiyordu. Şimdi  teslim alıp "sorunsuz şekilde teslim aldım" şeklinde imza attığın için kargo sorumluluğunu üzerine almış bulundun. Geçmiş olsun. Servise ne dersen de onlar biz sorunsuz gönderdik diyeceklerdir.

Austen tarafından 09/Haz/14 12:59 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OttomanSlap
    OttomanSlap's avatar
    Erkek

Teknosaya gelmek zorunda kaldim. İyi niyet setine değiştirelim diyorlar ama üstüne 10 lira kadar para istiyorlar. Mecbur vericem gibi. 

Edit : para vermeden yenisiyle degistirdim. Artik bu da sikinti cikartirsa yapacak bisey yok

OttomanSlap tarafından 09/Haz/14 13:24 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Beyler aklnızda bulunsun bu konudan görüleceği üzere herhangi bir şeyi garantiye yollamadan önce güzel bir fotoğraf makinesiyle detaylıca fotoğraflarını çekin.Eğer garantide bir şey olursa fotoğrafları gösterip ağızlarına sıçabilirsiniz.

mkyb tarafından 09/Haz/14 15:49 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OttomanSlap
    OttomanSlap's avatar
    Erkek

o değilde bana bunun sıfırını verdiler ama soğutucunun üstünde laptopu sabit tutacak plastik parçalardan yok, 4 tane olması gerekirken bi tane var. Patlayacakmı elimde böyle

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    OttomanSlap bunu yazdı

o değilde bana bunun sıfırını verdiler ama soğutucunun üstünde laptopu sabit tutacak plastik parçalardan yok, 4 tane olması gerekirken bi tane var. Patlayacakmı elimde böyle

Bi abdest al yarın tekrar git hacı :D

...said addicted.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OttomanSlap
    OttomanSlap's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı
    OttomanSlap bunu yazdı

Bi abdest al yarın tekrar git hacı :D

abdestsiz gitsem değişim yapmazlardı hocam :|

Toplam Hit: 1213 Toplam Mesaj: 11