Telden Film İzleme
-
Öncelikle konuyu nereye açacağımı bilemediğimden buraya açtım :) eğer yeri değilse değiştirilebilir.
Hocalar Sormak istediğim şey Android marketten film izle diye bişey indirdim içinde filmler var part part izliyorsun. Ama içindeki filmler sınırlı sayıda
wireless bağlantı var pc açık değilken değerlendirmek gerek :) başka böyle bir uygulama varmıdır ? yada mobil den film izleyebileceğimiz bir site ? -
iphone için dizi izle vardıda bi ara tutmadı kaldırdılar galiba..geniş aile felan izliyodum..film için bilmiyorum android telde var applanet uçtuğu için pek program deniyemiyorum:P
-
deja-vu bunu yazdı:
-----------------------------
iphone için dizi izle vardıda bi ara tutmadı kaldırdılar galiba..geniş aile felan izliyodum..film için bilmiyorum android telde var applanet uçtuğu için pek program deniyemiyorum:P
-----------------------------Htc wildfire s aldım bende memnunum :D:D 30 tane film koymuşlar hepsini izledim :D gece yatakta izlemesi çok tatlı oluyor :D en güzeli rahat hareket edebiliyorsun dön oyana dön bu yana ohh mis :D
-
bana şey lazım bu altyazı ile beraber izleyeceğim bi program android için marketten filmleri gördüm ama bir çoğunu izlemiştim
var mı film ile altyazıyı aynı klasöre atınca 2sini gören program android için ?
ayrıca telefon güzel hakkını veriyor :)
-
onu bilmiyorum da hangi madia playeri kullanıyorsun ?
-
rockplayer olmazsa olmaz mvidroplayerda iyi. uygulama icin androit market acik degilse blackmart indirin 1 mobile markette var applopedi.com da yeni bi site olmasina ragmen paylastigi uyglama ve oyunlar guzel tavsiye ederim intten izlemeyle ugrasmiyorum atiyorum pcden 5-6 film kafama esince izliyorum altyazida rockplayerde sorun olmayacaktr.
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
bana şey lazım bu altyazı ile beraber izleyeceğim bi program android için marketten filmleri gördüm ama bir çoğunu izlemiştim
var mı film ile altyazıyı aynı klasöre atınca 2sini gören program android için ?
ayrıca telefon güzel hakkını veriyor :)
-----------------------------bs player var ama türkçe karakter desteği yok maalesef
-
Niye programla falan uğraşıyonuzki. Ben telefonumda, pc de netteki filmleri izlediğim gibi film izleyebiliyorum. . örnek olarak www.evrenselfilm.com'a giriyorum C6-01 ile istediğim filmi seçip izliyorum.
-
filmmob.mobil
sitesine gir telden istedigin filmi indir izle gzl sitedir
-
android işletim sitemleri için geliştirilmiş bi uygulama vardı hani reklamlardada çıkıyor turkcell t20 reklamlarında televizyon izleyebilirsiniz falan diyor bi ona bak derim belki sadece t20 için değildir uygulamayı kaldıran tüm androidler içindir
-
ah ulan ah bi sensation da bizde olsa fena olmazdı hani...