Telefon Alacam Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    calpazhan
    calpazhan's avatar
    Erkek

Saygı değer murid kardeşler. Telefon alacam kesin ama karar veremedim. Nokia ve samsung arasında gidip gelioyorum ve internetten almıyacağım peşin 500 kağıt param var bana tavsiyeniz varmı. Wi-fi yı olsun mutlaka...

http://www.darty.com.tr/e_commerce/Cep-telefonu/NOKIA/5530-BLACK-RED-p-35588-c-12.htm bu hosuma gitti ama wıfı varmı yokmu bilmiom:S. Hepsiburadadan baktım var gösteriyor ama dartyde göstermiyor kafam karıştı.

http://www.hepsiburada.com/nokia-5800-xpressmusic-sinirsiz-ovi-maps-8-gb-hafiza-karti-hediye-/ProductDetails.aspx?productId=telcepnok5800xm&categoryId=371946 birde bu var güzele benziyor ama peşin aldığımda 530 tlye buldum. Dartyde 500 kağıta var değermi acaba düşünüyorum.

İşte aklım çok karışık. Şuna bir el atın. Yarın telefonu alacağım. Şimdiden Teşekkürler...

Hayatım Beni Bile Güldüren Bir Oyuncak...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek

calpazhan bunu yazdı:
    -----------------------------

Saygı değer murid kardeşler. Telefon alacam kesin ama karar veremedim. Nokia ve samsung arasında gidip gelioyorum ve internetten almıyacağım peşin 500 kağıt param var bana tavsiyeniz varmı. Wi-fi yı olsun mutlaka...

http://www.darty.com.tr/e_commerce/Cep-telefonu/NOKIA/5530-BLACK-RED-p-35588-c-12.htm bu hosuma gitti ama wıfı varmı yokmu bilmiom:S. Hepsiburadadan baktım var gösteriyor ama dartyde göstermiyor kafam karıştı.

http://www.hepsiburada.com/nokia-5800-xpressmusic-sinirsiz-ovi-maps-8-gb-hafiza-karti-hediye-/ProductDetails.aspx?productId=telcepnok5800xm&categoryId=371946 birde bu var güzele benziyor ama peşin aldığımda 530 tlye buldum. Dartyde 500 kağıta var değermi acaba düşünüyorum.

İşte aklım çok karışık. Şuna bir el atın. Yarın telefonu alacağım. Şimdiden Teşekkürler...

5800 kullanıyorum agyet memnunun fakat wifi kulladıgın zaman şarz olayı çok çabuk bitiyor şu dügün işi bitsin 5800 ile ilgili kendi tecrubelerimden kaynaklanan bir döküman paylaşıcam :D

hepaq işte bildigin hepaq hep-aq degil :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

samsung star wifi tabikide.

450 lira idi. ben kullanıyorum, gayet memnunum, wifisi baya güzel çekiyor. q klavyeyle çok hızlı msjlar yazabiliyosun ne bilim biton özelliği var kamerasıda iyi bu paraya alınabilecek en iyi telefon diyebilirim. nokiaları tercih etmiyorum çünkü hepsi hantallar. 10-15 müzik 50 fotoğraf yükledin mi 128 ram bilgisayar hızında kullanıyorsun. kolay gelsin

Nerde o eski TBT...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    calpazhan
    calpazhan's avatar
    Erkek

DarkFall bunu yazdı:

450 lira idi. ben kullanıyorum, gayet memnunum, wifisi baya güzel çekiyor. q klavyeyle çok hızlı msjlar yazabiliyosun ne bilim biton özelliği var kamerasıda iyi bu paraya alınabilecek en iyi telefon diyebilirim. nokiaları tercih etmiyorum çünkü hepsi hantallar. 10-15 müzik 50 fotoğraf yükledin mi 128 ram bilgisayar hızında kullanıyorsun. kolay gelsin

Bunun kalemi sorun cıkarıyormu hocam acaba? Elimle yapsam işlerimi sorun olurmu? Kalemle msj atmak biraz ters gözüküo:)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    calpazhan
    calpazhan's avatar
    Erkek

İlk ve son Yukarı çık konucuk...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

calpazhan bunu yazdı:

DarkFall bunu yazdı:

Bunun kalemi sorun cıkarıyormu hocam acaba? Elimle yapsam işlerimi sorun olurmu? Kalemle msj atmak biraz ters gözüküo:)

kalem kro işi. ayrıca el değil kalem telefonun dokunmatik ömrünü azaltır. kalemini ben bir yada 2 kere yerinden çıkartmışımdır.

elini alıştırdıktan sonra çok rahat bir telefon..

Nerde o eski TBT...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    calpazhan
    calpazhan's avatar
    Erkek

Birde bu samsungun telinin sesi nasıl son soru bunu alcam galiba????

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

calpazhan bunu yazdı:

nasıl tarif edebilirim ki :D güzel :D hayırlı olsun yinede bi git gör kullan hocam.

Nerde o eski TBT...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    calpazhan
    calpazhan's avatar
    Erkek

DarkFall bunu yazdı:

calpazhan bunu yazdı:

nasıl tarif edebilirim ki :D güzel :D hayırlı olsun yinede bi git gör kullan hocam.

Abalamın bi alt modeli avr wi-fi yi yoq onun sesi birazcık kısk geliyorda ondan sordum. Wi-fi olsun benim olsun baska bişi istemiyorum birde mesajı yazmak kolay olsun o kadar. Dertlerim bu kadar:)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lacuradeamore
    lacuradeamore's avatar
    Erkek

valla hocam 3 gün önce samsung gt-s5233w aldım gayet memnunum tavsiye ederim :)

Ben veremden öldüm Belki ölmezdim Sıkıntım olmasa Paradan yana.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

kesinlikle express music alma hocam..her türlü sorun mevcut:donmalar,temassızlıklar vs. 

Toplam Hit: 1176 Toplam Mesaj: 11