Telefon Düştü Görüntü Gelmiyor
-
telefon elimden düştü görüntüsü gitti telefonun ekran ışığı yanıyo ama görüntü gelmiyo arama filan yapıldığında çalıyo dokunmatiği çalışıyo başka hiç bi yerinde sorun yok görüntünün dışında son 1 ayda 3/4. düşürüşüm hepsinde aynı sorun oluyodu ama akşama kadar kendi kendine düzeliyordu :D en son düşürmemin üzerinden 1 gün geçti hala görüntü yok :D
-
ekran soketi yerin çıkmışdır ekran bozulmuşdur görüntü hibriti bozulmuşdur vs.............. uzar gider sorun ve sebebler bu arada marka model ne ?
-
Hocam telefonu goğüs kafesi yukseklıgıne kaldır ve sert zemine birak ve bunu düzelene kadar tekrarla. :D
-
ruhii bunu yazdı
Hocam telefonu goğüs kafesi yukseklıgıne kaldır ve sert zemine birak ve bunu düzelene kadar tekrarla. :D
aynen hocam tekrar düşürmek işe yarar denendi onaylandı :D
test edilen teller : 6680, 6670, 1100, E72 :D :D
-
samsung galaxy ace sürekli düşürüyorum telefonu :D en ufak düşmede hemem ekran gidiyo tüylü kabarık yumşak bi halı var koltuk mesafesinden oraya düştüğünde bile ekran gidiyor :D ilk başlarda para verip yaptırdım 3 kere filan sonra tesadüf eseri kendi kendine düzeldiğini fark ettim :D 3 yada 4 kere öyle kendi kendine düzeldi aynı gün içinde :D
-
tekrar düşürmeyi deniyorum şimdi sonuçları yazıcam :D
-
visualeffects bunu yazdı
samsung galaxy ace sürekli düşürüyorum telefonu :D en ufak düşmede hemem ekran gidiyo tüylü kabarık yumşak bi halı var koltuk mesafesinden oraya düştüğünde bile ekran gidiyor :D ilk başlarda para verip yaptırdım 3 kere filan sonra tesadüf eseri kendi kendine düzeldiğini fark ettim :D 3 yada 4 kere öyle kendi kendine düzeldi aynı gün içinde :D
dün benimkide düştü hemde ekranın üzerine ama hiç bişey olmadı :D
-
dediğim gibi benimkisi her düştüğünde oluyor böyle ve ben sürekli düşüren biriyim :D bi ara kılıfı vardı o varken düşünce bişey olmuyodu :D
-
visualeffects bunu yazdı
dediğim gibi benimkisi her düştüğünde oluyor böyle ve ben sürekli düşüren biriyim :D bi ara kılıfı vardı o varken düşünce bişey olmuyodu :D
ozman kılıfla kullan tahminimce ekran filmi gitmiştir 30 40 liraya yaptırırsın
-
İşte bu teknolojiyi satmalı insanlara para bunda var, diğer türlü ticaret başkasının müşterisini çalmaktır. Çok uzak değil yakın gelecekte belki biraz ironi olacak ama, insanlar elbisesiz bile çıkmayı sokaklara çıkmayı göze alacaklar ama telefon ve iletişim olmadan adım atmak istemiyecek,
-
açabiliyorsan içini soketini kontrol et açamıyorsan tamirci şartı