Telefon Düştü Görüntü Gelmiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    visualeffects
    visualeffects's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

telefon elimden düştü görüntüsü gitti telefonun ekran ışığı yanıyo ama görüntü gelmiyo arama filan yapıldığında çalıyo dokunmatiği çalışıyo başka hiç bi yerinde sorun yok görüntünün dışında son 1 ayda 3/4. düşürüşüm hepsinde aynı sorun oluyodu ama akşama kadar kendi kendine düzeliyordu :D en son düşürmemin üzerinden 1 gün geçti hala görüntü yok :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

ekran soketi yerin çıkmışdır ekran bozulmuşdur görüntü hibriti bozulmuşdur vs.............. uzar gider sorun ve sebebler bu arada marka model ne ?

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek

Hocam  telefonu  goğüs kafesi yukseklıgıne kaldır ve sert zemine birak ve bunu düzelene kadar tekrarla. :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Piratebay
    Piratebay's avatar
    Erkek
    ruhii bunu yazdı

Hocam  telefonu  goğüs kafesi yukseklıgıne kaldır ve sert zemine birak ve bunu düzelene kadar tekrarla. :D

aynen hocam tekrar düşürmek işe yarar denendi onaylandı :D

test edilen teller : 6680, 6670, 1100, E72 :D :D

Japon yolları aşar Alman'ın babaannesi kaşar... https://thepiratebay.org/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    visualeffects
    visualeffects's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

samsung galaxy ace sürekli düşürüyorum telefonu :D en ufak düşmede hemem ekran gidiyo tüylü kabarık yumşak bi halı var koltuk mesafesinden oraya düştüğünde bile ekran gidiyor :D ilk başlarda para verip yaptırdım 3 kere filan sonra tesadüf eseri kendi kendine düzeldiğini fark ettim :D 3 yada 4 kere öyle kendi kendine düzeldi aynı gün içinde :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    visualeffects
    visualeffects's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

tekrar düşürmeyi deniyorum şimdi sonuçları yazıcam :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    visualeffects bunu yazdı

samsung galaxy ace sürekli düşürüyorum telefonu :D en ufak düşmede hemem ekran gidiyo tüylü kabarık yumşak bi halı var koltuk mesafesinden oraya düştüğünde bile ekran gidiyor :D ilk başlarda para verip yaptırdım 3 kere filan sonra tesadüf eseri kendi kendine düzeldiğini fark ettim :D 3 yada 4 kere öyle kendi kendine düzeldi aynı gün içinde :D

dün benimkide düştü hemde ekranın üzerine ama hiç bişey olmadı :D

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    visualeffects
    visualeffects's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

dediğim gibi benimkisi her düştüğünde oluyor böyle ve ben sürekli düşüren biriyim :D bi ara kılıfı vardı o varken düşünce bişey olmuyodu :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    visualeffects bunu yazdı

dediğim gibi benimkisi her düştüğünde oluyor böyle ve ben sürekli düşüren biriyim :D bi ara kılıfı vardı o varken düşünce bişey olmuyodu :D

ozman kılıfla kullan tahminimce ekran filmi gitmiştir 30 40 liraya yaptırırsın

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

İşte bu teknolojiyi satmalı insanlara para bunda var, diğer türlü ticaret başkasının müşterisini çalmaktır. Çok uzak değil yakın gelecekte belki biraz ironi olacak ama, insanlar elbisesiz bile çıkmayı sokaklara çıkmayı göze alacaklar ama telefon ve iletişim olmadan adım atmak istemiyecek,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csfrt
    csfrt's avatar
    Erkek

açabiliyorsan içini soketini kontrol et açamıyorsan tamirci şartı

ruh eşi çok sıradan, bana suç ortağı lazım.
Toplam Hit: 4601 Toplam Mesaj: 11