Telefon Ekranındaki Klavye Görüntüsü Lekesi
-
hocalar merhaba. Yaklaşık 11 aydır Galaxy s5 Telefon kullanıyorum. yaklaşık 1.5 aydır ekranda klavye açık olmasa dahi çok hafif renkte klavye görünmekte. Bu sorunu nasıl çözerim ?
İnternette baktım ama şu son zamanlarda bende bi sıkıntı var heralde, aradığım hiç bir şeyi bulamıyorum.
Neyse işte ben bu sorunu kendim giredebilirmiyim yoksa garantiye mi yollamam lazım ?
Bu klavye Mavi ve Beyaz renklerde görünüyor.
Resimde neredeyse hiç belli olmuyo ama ciddi derecede klavye görünüyor.
-
Bunun bi adı vardı ya pixel yanmasimi kavrulmasimi neyse, ustteki şerit siyah bar yapar hep diyolardi. Amoledde olmamasi lazım ama yav. Takipteyim :d
-
bunun gibi tuhaf ve komik sıkıntıları çözemeyip cihazın yenisini veriyorlar. veya bilmiyorum lg öyle belki de. bendeki lg g2de ekranda üstte bir yerde tek parmakla dokunsam dahi iki parmakla dokunuyormuşum gibi işlem yapıyordu. yani cihaz single bassam da multi görüyordu. verdim garantiye. bimeksten almıştım, geçici telefon da verdiler, servis nosundan baktım yeni cihaz beklenmektedir diyor :) bilmiyorum zamzungda durum nasıl ama bence garantiye ver.
-
Meliksah bunu yazdı
bunun gibi tuhaf ve komik sıkıntıları çözemeyip cihazın yenisini veriyorlar. veya bilmiyorum lg öyle belki de. bendeki lg g2de ekranda üstte bir yerde tek parmakla dokunsam dahi iki parmakla dokunuyormuşum gibi işlem yapıyordu. yani cihaz single bassam da multi görüyordu. verdim garantiye. bimeksten almıştım, geçici telefon da verdiler, servis nosundan baktım yeni cihaz beklenmektedir diyor :) bilmiyorum zamzungda durum nasıl ama bence garantiye ver.
hocam dün vatsapta o dediğin multi algılama oldu. A tuşuna basarken D tuşunada kendisi otomatik basıyodu. Sonra 10 dakika böyle AD ADAD yaza yaza durdum sonra kendiliinden geçti. Hemen pazartesi veriyorum garantiye. Bakalım inşallah değiştirirler >:)
Bide ben telefonu 1 kere yere düşürdüm. Eğer olurda değiştirirlerse bana " sen telefonu düşürdün 0 telefon vermiyoruz " diyebilirler mi ?
ufak bir ezik var sadece. Büyük bi sıkıntı değil
-
GodKlaus bunu yazdıMeliksah bunu yazdı
hocam dün vatsapta o dediğin multi algılama oldu. A tuşuna basarken D tuşunada kendisi otomatik basıyodu. Sonra 10 dakika böyle AD ADAD yaza yaza durdum sonra kendiliinden geçti. Hemen pazartesi veriyorum garantiye. Bakalım inşallah değiştirirler >:)
Bide ben telefonu 1 kere yere düşürdüm. Eğer olurda değiştirirlerse bana " sen telefonu düşürdün 0 telefon vermiyoruz " diyebilirler mi ?
Ufak bi ezikse hic bisi olmaz hocam. senin büyük ihtimal ekran panelini degistirirler .samsung genellikle anakart arizasi haric onarima yöneliyor.
-
moustache bunu yazdıGodKlaus bunu yazdıMeliksah bunu yazdı
Ufak bi ezikse hic bisi olmaz hocam. senin büyük ihtimal ekran panelini degistirirler .samsung genellikle anakart arizasi haric onarima yöneliyor.
hocam ekranda çizik dahi yok. Telefonun yanında var çok ufat bir ezik ama benim derdim onunla değil. Beyaz ve mavi ekranda görünen şu olay.
-
Amoled ekranların kronik sorunu ekran yanmış. Değişmesi gerek. Garantiye yolla.
-
aynı sorunu olan bilgisayar kullanıcısı vardı konu açmıştı.laptop böyledydi
bana para yedir diyor .
ekran sizlere ömür
-
peki hocalar. Allah razı olsun hepinizden. Pazartesi Laptobu Mecidiyeköye, Telefonuda Avcılara servise götürücem. Çookk işim var çookkk :D:D
-
Bende de var s3 bende fenerbahçe logosu koymuş ekrana arkadaş öyle kullanmış anakart bozulunca ekranı ben aldım ana kart taktım kullanıyorum bunda ekranda cok kalan logolar böyle yapıyor sanırım yada çok sıcakta olunca mı oluyor bu sorun azda olsa oluyor telefonlarda içine işliyor demekki.
-
ottomanmurat bunu yazdı
Bende de var s3 bende fenerbahçe logosu koymuş ekrana arkadaş öyle kullanmış anakart bozulunca ekranı ben aldım ana kart taktım kullanıyorum bunda ekranda cok kalan logolar böyle yapıyor sanırım yada çok sıcakta olunca mı oluyor bu sorun azda olsa oluyor telefonlarda içine işliyor demekki.
hocam ısınma ile olabilir. Koca gün oyun oynayıp telefon 950432 derece olunca ellerim yanıyo. Whatsappa giriyorum sonra. Ekrandaki aten klavye şekli. Bakalım hele bi pazartesi gelsinde bakarız çeresine :D