folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Telefon Ekranındaki Klavye Görüntüsü Lekesi

Telefon Ekranındaki Klavye Görüntüsü Lekesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek

hocalar merhaba. Yaklaşık 11 aydır Galaxy s5 Telefon kullanıyorum. yaklaşık 1.5 aydır ekranda klavye açık olmasa dahi çok hafif renkte klavye görünmekte. Bu sorunu nasıl çözerim ? 

İnternette baktım ama şu son zamanlarda bende bi sıkıntı var heralde, aradığım hiç bir şeyi bulamıyorum.

Neyse işte ben bu sorunu kendim giredebilirmiyim yoksa garantiye mi yollamam lazım ? 

Bu klavye Mavi ve Beyaz renklerde görünüyor.

Resimde neredeyse hiç belli olmuyo ama ciddi derecede klavye görünüyor.

BALIK.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

Bunun bi adı vardı ya pixel yanmasimi kavrulmasimi neyse, ustteki şerit siyah bar yapar hep diyolardi. Amoledde olmamasi lazım ama yav. Takipteyim :d

http://www.leyladansonra.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

bunun gibi tuhaf ve komik sıkıntıları çözemeyip cihazın yenisini veriyorlar. veya bilmiyorum lg öyle belki de. bendeki lg g2de ekranda üstte bir yerde tek parmakla dokunsam dahi iki parmakla dokunuyormuşum gibi işlem yapıyordu. yani cihaz single bassam da multi görüyordu. verdim garantiye. bimeksten almıştım, geçici telefon da verdiler, servis nosundan baktım yeni cihaz beklenmektedir diyor :) bilmiyorum zamzungda durum nasıl ama bence garantiye ver.

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek
    Meliksah bunu yazdı

bunun gibi tuhaf ve komik sıkıntıları çözemeyip cihazın yenisini veriyorlar. veya bilmiyorum lg öyle belki de. bendeki lg g2de ekranda üstte bir yerde tek parmakla dokunsam dahi iki parmakla dokunuyormuşum gibi işlem yapıyordu. yani cihaz single bassam da multi görüyordu. verdim garantiye. bimeksten almıştım, geçici telefon da verdiler, servis nosundan baktım yeni cihaz beklenmektedir diyor :) bilmiyorum zamzungda durum nasıl ama bence garantiye ver.

hocam dün vatsapta o dediğin multi algılama oldu. A tuşuna basarken D tuşunada kendisi otomatik basıyodu. Sonra 10 dakika böyle AD ADAD yaza yaza durdum sonra kendiliinden geçti. Hemen pazartesi veriyorum garantiye. Bakalım inşallah değiştirirler >:)

Bide ben telefonu 1 kere yere düşürdüm. Eğer olurda değiştirirlerse bana " sen telefonu düşürdün 0 telefon vermiyoruz " diyebilirler mi ? 

ufak bir ezik var sadece. Büyük bi sıkıntı değil

BALIK.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moustache
    moustache's avatar
    Erkek
    GodKlaus bunu yazdı
    Meliksah bunu yazdı

hocam dün vatsapta o dediğin multi algılama oldu. A tuşuna basarken D tuşunada kendisi otomatik basıyodu. Sonra 10 dakika böyle AD ADAD yaza yaza durdum sonra kendiliinden geçti. Hemen pazartesi veriyorum garantiye. Bakalım inşallah değiştirirler >:)

Bide ben telefonu 1 kere yere düşürdüm. Eğer olurda değiştirirlerse bana " sen telefonu düşürdün 0 telefon vermiyoruz " diyebilirler mi ? 

Ufak bi ezikse hic bisi olmaz hocam. senin büyük ihtimal ekran panelini degistirirler .samsung genellikle anakart arizasi haric onarima yöneliyor.

buralar eskiden dutluktu..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek
    moustache bunu yazdı
    GodKlaus bunu yazdı
    Meliksah bunu yazdı

Ufak bi ezikse hic bisi olmaz hocam. senin büyük ihtimal ekran panelini degistirirler .samsung genellikle anakart arizasi haric onarima yöneliyor.

hocam ekranda çizik dahi yok. Telefonun yanında var çok ufat bir ezik ama benim derdim onunla değil. Beyaz ve mavi ekranda görünen şu olay.

BALIK.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Amoled ekranların kronik sorunu ekran yanmış. Değişmesi gerek. Garantiye yolla.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

aynı sorunu olan bilgisayar kullanıcısı vardı konu açmıştı.laptop böyledydi

bana para yedir diyor .

ekran sizlere ömür

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek

peki hocalar. Allah razı olsun hepinizden. Pazartesi Laptobu Mecidiyeköye, Telefonuda Avcılara servise götürücem. Çookk işim var çookkk :D:D

BALIK.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

Bende de var s3 bende fenerbahçe logosu koymuş ekrana arkadaş öyle kullanmış anakart bozulunca ekranı ben aldım ana kart taktım kullanıyorum bunda ekranda cok kalan logolar böyle yapıyor sanırım yada çok sıcakta olunca mı oluyor bu sorun azda olsa oluyor telefonlarda içine işliyor demekki. 

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek
    ottomanmurat bunu yazdı

Bende de var s3 bende fenerbahçe logosu koymuş ekrana arkadaş öyle kullanmış anakart bozulunca ekranı ben aldım ana kart taktım kullanıyorum bunda ekranda cok kalan logolar böyle yapıyor sanırım yada çok sıcakta olunca mı oluyor bu sorun azda olsa oluyor telefonlarda içine işliyor demekki. 

hocam ısınma ile olabilir. Koca gün oyun oynayıp telefon 950432 derece olunca ellerim yanıyo. Whatsappa giriyorum sonra. Ekrandaki aten klavye şekli. Bakalım hele bi pazartesi gelsinde bakarız çeresine :D

BALIK.
Toplam Hit: 1156 Toplam Mesaj: 11
ekran lekesi klavye lekesi