Telefon Şarj Sorunu

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Eylül/2005
    Erkek

    Samsung s6 edge telefonum var uzun yıllardır kullandığım. Oturduğum evde voltaj sıkıntısı var pcye filan zarar vermişti daha önce konu açmıştım. Bugün dışarıdan geldim ve telefonu şarja taktım ard arda şarj olup kesildi filan sonrasında ekrana samsung vr açmaya filan çalıştı. Şuan hiç şarj olmuyor. Pc ye taktığımda bağlantı sesi geliyor ama şarj olmuyor. Prizden zaten olmuyor. Ve şarjım sıfır eve geldiğimde zaten %6 filandı. Yeni kablo ile denedim yinr olmuyor yani kablo veya şarj adaptöründe sıkıntı yok.

    Merak ettiğim bu durumda şarj soketi mi sıkıntı yapıyor yoksa anakart da hasar görmüş müdür? Telefon kapanana kadar normal çalışıyordu yani anakart olsa çalışmazdı diye düşünüyorum. Yeni telefon almak filan sorun değil ama burada ki bilgilerimi de kurtarmam lazım.


    Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeLLB0y
    HeLLB0y's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Haziran/2008
    Erkek

    Şarj yeri kirlenmistir tozdan felan. Söküp temizlemeyle düzeleceğini düşünüyorum alet erdavatın varsa kendin halledebilirsim bu sorunu bir diş fırçası uçucu sprey var sıkıyosun temizliyosun fırçayla sonra geri kapakları monte ediyosun söktüğün şekilde öyle yaptık benimkide şarj almıyodu düzeldi taş gibi şuan


    The End
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Şubat/2011
    Erkek

    pilin kaç yıllık. eğer pil sağlığın zayıfsa uzun süre şarjda bekletip öyle açmayı dene.

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Eylül/2005
    Erkek

    Şarj olmuyor hiçbir şekilde. Pilde sıkıntı yoktu. Gitmesi gerektiği kadar gidiyordu şarjı aldığım zaman ki gibi. Hızlı da şarj oluyordu zaten. Voltaj yüzünden batarya yanmaz diye düşünüyorum. Şuan için şarj soketi baş şüpheli ama anakart yandıysa herhalde bilgilerim yalan olacak gibi. Yarın bir samsung bayisine filan gidip şu wireless şarjalrını denemeye çalışacağım umarım vardır ellerinde deneyebileceğim şarj istasyonu. Eğer ki telefon şarj oluyor açılıyorsa ya şarj soketini değiştireceğim ya da wireless şarj istasyonlarından alıcam bir tane.


    Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek

    Hpcam sen evde voltaj sıkıntısı var, diğer cihaz da bozuldu demişsin ve hemen hemen aynısı ablamın evde de oldu.

    Ablamın da samsung telefon vardı, bu elektrik sorunu yüzünden ilginç ama batarya şişti, evdeki klima ve birkaç elektrikli eşya daha bozuldu. Aynı durum komşularında da olunca evdeki cihazları servise verdi ve arızanın elektrik kaynaklı olduğu şeklinde rapor tutturdu. Sanıyorum elektrik dağıtım şirketinden tazmin edecekler.

    Bu tarz bir soruna da nötr hattının kopması ya da zayıf kalması sebep olabiliyormuş, evin elektrik tesisatını da bir kontrol ettir.


    Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ekim/2009
    Erkek

    Alakası varmı bilmiyorum ama normalde bligisyara takınca sadece şarj, fotoğraf butonları geliyor ya, acaba telefon kendini direk fotoğrafları göster kısmına mı almış da şarj olmuyor, ayarlar kısmında usb kısmından bi kontrol et, bir ihtimal.


    the man who gets tired after eating a ban
Toplam Hit: 750 Toplam Mesaj: 6
samsung sorunu şarj