Telefonu Mouse Gibi Kullanıp Tableti Kontrol Etmek Mümkün Mü?
-
Selamlar,
Iphone'u mouse gibi kullanıp Apple tableti kontrol etmek istiyorum. Epey bir app inceledim ama bir türlü başaramadım. Acaba bi aplikasyon var mıdır bunun için..
Genelde telefonu mouse olarak kullanıp PC'i kontrol eden bir sürü app var ama telefonlar arasını bulamadım..
Teşekkürler.
-
Mümkün,
Ismini unuttum bi uygulama vardi bunu yapan. Hatirlarsam veya bulursam yazarim
ek : tableti bu sekilde kontrol edeni görmedim. Telefondan bilgisayarin faresini kullanmak diye anlamistim.
underzero tarafından 20/Nis/19 22:25 tarihinde düzenlenmiştir -
TeamViewerı bi dene hocam
-
Ipadde maus kullanmak mümkün.jeilbreak olması gerekiyor.Bluetootlu mauslar çalışıyor fakat telefondan kullanılıyormu bilmiyorum.
-
kısmende olsa aynısı bana lazım
şöyle telefonun jiroskopunu mouse gibi kullamak istiyorum
televizyon android tv - telefon android
-
edit: ikiside android olacakmış yanlış anladım. ama kalsın alt kısım birisinin işine yarar belki
siteden programı indiriyorsun pc ye kuruyorsun.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.monect.portable&hl=tr
bu da android app ı. programı kurduktan sonra app ı açıp pc ile eşleştirme yapıyorsun. qr okutuyorsun. app dosya transferine izin veriyor. oyun oynarsan kumanda kontrolü sağlıyor, pc masaüstünü telefon ekranında gösteriyor, istersen mause olarak kullanıyorsun, media player powerpoint gibi uygulamaları kumanda edebiliyorsun.
not: aynı wifi ağına bağlı olmak şart
yt de videosunu da buldum buyrun
https://www.youtube.com/watch?v=1JZwSnk6HvY
-
Yorumlarınız için teşekkürler... Nihai durumda hala çözüm arar durumdayız..
zeybekustasi tarafından 21/Nis/19 11:06 tarihinde düzenlenmiştir -
murdery bunu yazdı
edit: ikiside android olacakmış yanlış anladım. ama kalsın alt kısım birisinin işine yarar belki
Dostum, aslında @ZeybekUstasi başlıktaki ilk mesajında, 2nci paragraf ile 3ncü paragraf da istedikleri farklı.(yada ben böyle anlıyorum.)
şöyle ki;
2nci paragrafında, iPhone tel. ile Apple Tablet'i yönetmek istiyor.
3ncü paragrafında, Telefon'lar arasında Kontrol yada Mouse uygulaması istiyor.
benim anladığım, İOS'lararası ama özelde Tel. ile Tablet arasında Maus'umsu kontrol istiyor gibi.
Burada Pc'nin yada Android'in bir önemi yok, gibi.
Ama Monect sitesi, Play.Google, ve YT. linki için ayriyeten teşekkürler.
RitmFarbRacourci tarafından 21/Nis/19 13:17 tarihinde düzenlenmiştir -
remotemouse.net işini görecektir.
-
Çakma ifon s4üm yapıyordu..
-
Android tablet olsaydı milyon tane çözüm vardı ama iOS'te JB'siz çözüm zor.
Telefonda Android mi iOS mu kısmı tartışmalı ama tablette en iyisi Android. Windows PC gibi kullanma imkanı sunuyor tableti.