Telefonunda Gps Olanlar Baksın
-
Hocalar şimdi ben bi tane kelepir Sonny Ericson p990i buldum( http://www.mobiletisim.com/telefonlar/Sony%20Ericsson/P990i ) . aletin özellikleri tam benim istediğim gibi; Q klavye, dokunmatik ekran ve wifi..
bununla ilgili internette bi döküman buldum: http://www.elektrobilim.org/forum/showthread.php?t=998
bunun normalde gps özelliği yokmuş. fakat bu dökümanda gps eklenebiliyor diyor. adam bi de oraya not etmiş;
http://www.hepsiburada.com/navturk-navigasyon-paketi-motoq-ile-uyumlu-/productDetails.aspx?categoryid=371001&productid=telnavmotoq
"bazı telefonlarda dahili gps modülü olmadğından dolayı bu cihazı kullanmak zorundayız..."
şimdi bu telefonu almak istiyorum fakat buna gps ekleyebilmek için bu gps cihazını almak zorundamıyım ?
bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum... -
telefonda gps yoksa almak zorundasın
-
evet p990i de entegre gps cihazı bulunmaz. Sadece destekleyen program bulunur.extradan bi gps modülü alır bağlantı kurarsın telefonla..
ama hiç o kadar uğraşmaya değmez git bi nokia e71 felan al sefasını sür..tavsiyemdir..
-
tabi zorundasin.. programla bitmezki bu is..
-
o aleti sürekli yanımda mı taşımak zorundayım, yoksa tek seferlik bir iş mi?
-
tasiyacaksin abi. adam uzaydaki uydularla devamli konusmak zorunda :D ayrica dis mekanda kullanabiliyosun gps ic mekanlarda calismaz. yani en az 4 tane uyduyu direk gormesi lazim aletin.
-
garga bunu yazdı:
-----------------------------
tasiyacaksin abi. adam uzaydaki uydularla devamli konusmak zorunda :D ayrica dis mekanda kullanabiliyosun gps ic mekanlarda calismaz. yani en az 4 tane uyduyu direk gormesi lazim aletin.
e madem taşıcam, telefona ne gerek kaldı :| gps i ayrı olarak kullanırım :| -
karaconda bunu yazdı:
garga bunu yazdı:
e madem taşıcam, telefona ne gerek kaldı :| gps i ayrı olarak kullanırım :|
-----------------------------ya da tarihi eser olmayan gpsi olan bir telefon bakabilirsin.
-
husnuweb bunu yazdı:
ya da tarihi eser olmayan gpsi olan bir telefon bakabilirsin.
neyse hocam benim için gps önemli değil. bu telefon tam benlikti fakat işte bi de gps olsa iyi olurdu. -
samsung i780 tavsiyedir , kendim kullanıyorum
General 2G Network GSM 900 / 1800 / 1900 3G Network HSDPA 2100 Announced 2007, September Status Available. Released 2008, February Size Dimensions 115.9 x 61.3 x 12.9 mm Weight 120 g Display Type TFT resistive touchscreen, 65K colors Size 320 x 320 pixels, 2.55 inches - QWERTY keyboard
- Optical trackpadSound Alert types Vibration; Downloadable polyphonic, MP3 ringtones Speakerphone Yes Memory Phonebook Practically unlimited entries and fields, Photocall Call records Practically unlimited Internal 128 MB RAM, 256 MB ROM Card slot microSD, buy memory Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps HSCSD No EDGE Class 10, 236.8 kbps 3G HSDPA, 3.6 Mbps WLAN Wi-Fi 802.11b/g Bluetooth Yes, v2.0 with A2DP Infrared port No USB Yes Camera Primary 2 MP, 1600x1200 pixels Video Yes Secondary VGA videocall camera Features OS Microsoft Windows Mobile 6.0 Professional CPU 32-bit Marvell PXA310 624 MHz processor Messaging SMS, MMS, EMail, Instant Messaging Browser WAP 2.0 / HTML, Opera Mobile 8.65 Radio No Games Yes Colors Black GPS Yes, with A-GPS support Java Yes, MIDP 2.0 - Pocket Office (Word, Excel, PowerPoint, PDF viewer)
- Voice memo
- Callia Player, Callia Reader
- Photo Slides
- SmartConverter
- MP3/AAC/AAC+/WMA/OGG/AMR player
- WMV/MP4 playerBattery Standard battery, Li-Ion 1480 mAh Stand-by Up to 400 h Talk time Up to 7 h -
nickneyime bunu yazdı:
samsung i780 tavsiyedir , kendim kullanıyorum
hocam param olsa hiç durmam alırım bu aleti fakat işte.. çalışmıyorum biyerde, üniversteye hazırlanıyorum