Televizyon Önerisi
-
Hocalar selamlar. 5 sene önce evlendiğimizde 50" hi level televizyon almıştık. Üzerinden bir sene geçtikten sonra depremde televizyon parçalanınca İzmir'de yine cebimiz müsait değil diye Hi level 55" bi televizyon aldık. Geçen sene ekran karardı gittim bi televizyoncu panelini değiştirdi (sözde orjinal samsung panel taktı.8k para ödedim geçen sene. ) bu akşam yine gitti ekran. Ses var ama görüntü inanılmaz koyu. Işıkları kapatıp yakından bakınca anlıyoruz görüntü olduğunu. Yine panel gitti galiba.
Hanımla konuştuk 65 " bi televizyon alalım diyoruz. Ama yine hi level alıp bi sene sonra bozulmasından da korkuyoruz. Hiç de anlamıyorum bu işlerden.
Kimisi televizyona az para ver bi tane mi box al diyor. Kimisi git düzgün bi televizyon bak al diyor. Ben me yapacağımı şaşırdım.Televizyon bizde 7/24 açık neredeyse kuş izliyor diye. Biz akşamdan akşama hanımla kaçak sitelerden yabancı dizilere bakıyoruz. Ara ara film izliyoruz vs. Ama sürekli bozulan televizyon olayı da yordu artık
Bu konuda bana biraz fikir verseniz
-
7/24 açık olduğu için ledler gitmiş sadece led değişimi yapılarak tv kurtarılır.
-
yunusdogan bunu yazdı
7/24 açık olduğu için ledler gitmiş sadece led değişimi yapılarak tv kurtarılır.
Hocam 8k verdik geçen sene bi 8k vermeye gönlüm el vermedi valla
-
Hocam senin TV sağlam sadece ekranın arkasında LED'lerin değişmesi lazım. Boşa masrafa girme. Armut.com'dan ustalardan fiyat alabilirsin.
-
Ben bi sorayım şu ledleri. Yunus hocam yazınca nedense yine panel okudum mesajı. İkinci kez led yazınca siz dank etti. Sorayım hemen
Mutubilir tarafından 02/Şub/26 23:46 tarihinde düzenlenmiştir -
Bu arada dediğin gibiyse geçen sene gittiğin tamirci seni dolandırmış. LED'leri değiştirmiş ekranı değiştirdim demiş. Üstelik dandik LED takmış ki hemen sönmüş.
-
mkyb bunu yazdı
Bu arada dediğin gibiyse geçen sene gittiğin tamirci seni dolandırmış. LED'leri değiştirmiş ekranı değiştirdim demiş. Üstelik dandik LED takmış ki hemen sönmüş.
Hocam geçen sene ekranda çizgi çizgi ışıklar olup ekran tamamen gitmişti. Şimdi ekran çok koyu. Işıkları kapatıp yakından bakınca izleniyor gibi öyle düşün.
armutta bi arkadaş led değişimine 4000 dedi eve gelip değiştireyim diye. Biraz daha teklif bekleyeyim mi acaba rakam piyasa mı bilemedim -
Hocam paran varsa LG - Samsung
Fazla para harcamiyim ama aynı görüntüyü alim dersen TCL
ucuz olsun dersen Next
-
Mutubilir bunu yazdımkyb bunu yazdı
Hocam geçen sene ekranda çizgi çizgi ışıklar olup ekran tamamen gitmişti. Şimdi ekran çok koyu. Işıkları kapatıp yakından bakınca izleniyor gibi öyle düşün.
armutta bi arkadaş led değişimine 4000 dedi eve gelip değiştireyim diye. Biraz daha teklif bekleyeyim mi acaba rakam piyasa mı bilemedimEve kadar geliyorsa normal. Ama bence biraz daha bekle veya adama pazarlık için bastır.
-
2021 de 4k LG Oled aldim yillardir sorunsuz kullaniyorum. Oled le film dizi baska keyifli oluyor o siyah sahnelerde isik sizmazi parlamasi grilik yok. Aileye Lg aldik 4k LCD mesela ayni videoyu orda izleyinca keyif vermiyor goruntuler bira daginik geliyor goze.
Oledlerde duzeltmede yapiyor sanirim emin degilim bendeki tv linkini paylasiyorum bunun c2 c3 c3 serileri var c4 vardi c4 cikti mi bilmiyorum. kumandasida kullanislidir.
https://www.lg.com/uk/tvs-soundbars/smart-tvs/oled55c14lb/?srsltid=AfmBOopVjeRVtwEIujaBTMASQlloYfIHMkSdyi6dfG1Wcr3iHeoL7R50 -
ben 65''grundig aldım 4. sene memmunum