Televizyon Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mutubilir
    Mutubilir's avatar
    Erkek

Hocalar selamlar. 5 sene önce evlendiğimizde 50" hi level televizyon almıştık. Üzerinden bir sene geçtikten sonra depremde televizyon parçalanınca İzmir'de yine cebimiz müsait değil diye Hi level 55" bi televizyon aldık. Geçen sene ekran karardı gittim bi televizyoncu panelini değiştirdi (sözde orjinal samsung panel taktı.8k para ödedim geçen sene. ) bu akşam yine gitti ekran. Ses var ama görüntü inanılmaz koyu. Işıkları kapatıp yakından bakınca anlıyoruz görüntü olduğunu. Yine panel gitti galiba. 

Hanımla konuştuk 65 " bi televizyon alalım diyoruz. Ama yine hi level alıp bi sene sonra bozulmasından da korkuyoruz. Hiç de anlamıyorum bu işlerden.
    Kimisi televizyona az para ver bi tane mi box al diyor. Kimisi git düzgün bi televizyon bak al diyor. Ben me yapacağımı şaşırdım. 

Televizyon bizde 7/24 açık neredeyse kuş izliyor diye. Biz akşamdan akşama hanımla kaçak sitelerden yabancı dizilere bakıyoruz. Ara ara film izliyoruz vs. Ama sürekli bozulan televizyon olayı da yordu artık

Bu konuda bana biraz fikir verseniz 

Aslan bile atı görünce götünü saklar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

7/24 açık olduğu için ledler gitmiş sadece led değişimi yapılarak tv kurtarılır.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mutubilir
    Mutubilir's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı

7/24 açık olduğu için ledler gitmiş sadece led değişimi yapılarak tv kurtarılır.

Hocam 8k verdik geçen sene bi 8k vermeye gönlüm el vermedi valla 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Hocam senin TV sağlam sadece ekranın arkasında LED'lerin değişmesi lazım. Boşa masrafa girme. Armut.com'dan ustalardan fiyat alabilirsin.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mutubilir
    Mutubilir's avatar
    Erkek

Ben bi sorayım şu ledleri. Yunus hocam yazınca nedense yine panel okudum mesajı. İkinci kez led yazınca siz dank etti. Sorayım hemen 

Mutubilir tarafından 02/Şub/26 23:46 tarihinde düzenlenmiştir

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bu arada dediğin gibiyse geçen sene gittiğin tamirci seni dolandırmış. LED'leri değiştirmiş ekranı değiştirdim demiş. Üstelik dandik LED takmış ki hemen sönmüş.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mutubilir
    Mutubilir's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Bu arada dediğin gibiyse geçen sene gittiğin tamirci seni dolandırmış. LED'leri değiştirmiş ekranı değiştirdim demiş. Üstelik dandik LED takmış ki hemen sönmüş.

Hocam geçen sene ekranda çizgi çizgi ışıklar olup ekran tamamen gitmişti. Şimdi ekran çok koyu. Işıkları kapatıp yakından bakınca izleniyor gibi öyle düşün. 
    armutta bi arkadaş led değişimine 4000 dedi eve gelip değiştireyim diye. Biraz daha teklif bekleyeyim mi acaba rakam piyasa mı bilemedim 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Hocam paran varsa LG - Samsung

Fazla para harcamiyim ama aynı görüntüyü alim dersen TCL

ucuz olsun dersen Next

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Mutubilir bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Hocam geçen sene ekranda çizgi çizgi ışıklar olup ekran tamamen gitmişti. Şimdi ekran çok koyu. Işıkları kapatıp yakından bakınca izleniyor gibi öyle düşün. 
    armutta bi arkadaş led değişimine 4000 dedi eve gelip değiştireyim diye. Biraz daha teklif bekleyeyim mi acaba rakam piyasa mı bilemedim 

Eve kadar geliyorsa normal. Ama bence biraz daha bekle veya adama pazarlık için bastır.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

2021 de 4k LG Oled aldim yillardir sorunsuz kullaniyorum. Oled le film dizi baska keyifli oluyor o siyah sahnelerde isik sizmazi parlamasi grilik yok. Aileye Lg aldik 4k LCD mesela ayni videoyu orda izleyinca keyif vermiyor goruntuler bira daginik geliyor goze.
    Oledlerde duzeltmede yapiyor sanirim emin degilim bendeki tv linkini paylasiyorum bunun c2 c3 c3 serileri var c4 vardi c4 cikti mi bilmiyorum. kumandasida kullanislidir. 

https://www.lg.com/uk/tvs-soundbars/smart-tvs/oled55c14lb/?srsltid=AfmBOopVjeRVtwEIujaBTMASQlloYfIHMkSdyi6dfG1Wcr3iHeoL7R50 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

ben  65''grundig aldım 4. sene  memmunum 

ZalımMadam.10.07.24
Toplam Hit: 485 Toplam Mesaj: 11
evalmatval