Televizyondan Para Kazanma
-
Arkadaşlar bu televizyonda programlar çıkıyoya 3000euro falan kazandırıyo..Onu arasak para kazanabilirmiyiz?yoksa bi ipnelikmi yapıyolar?..Yapmıyolarsa o adamlar nası para buluyoda para dağıtıyolar
-
ben denedim hatta çok bekliorsun sonra hattan atıorlar.birdaha arıon tabi sonra 10-15 saniye sıfır ses.sonra bağlanırsan artık yani 100-250 kontür ü kafadan çıkart....
-
adam kekoluyorlar her arayandan telefon açıldıgı an galiba 24 kontör kesiliyor (5 lira gibi birşey)soru soruyorlar basit o ara ztn parayı bayılmış oluyorsun işte 1 saat sürüyor o ara ztn 3000 euro değil 10000 bin euro kazxanmış oluyor bilemem anlatabildimmi.
-
sağolun arkadaşlar bilgileriniz için
-
Adam direk canlı bağlantı kuruyosunuz dedi, ben aradım bu sefer şansınız yağver gitmedi diye bi telesekreter sesi, direk telefon kapandı, gazetecinin biride yazmıştı, yalan....
-
her aksam bütün avrupa yayinlarinda var bazen sadece sövmek için aramak istiom paranin aqoyuyolar her arama 1 euro sonra dakkasi 1.5 euro fln pff
-
:D hiç aramaıcan ztn kolay para die bişi yoktur
-
Sakın denemeyin beyler bunlar yoluyolar insanları kaz gibi.
Benim tanıdığım telefoncu bi teyze var oğlu gitmiş onun telefonundan aramış bizde oturuyoduk bigün bi mesaj geldi
Türkcell den faturalı hatmış gözlerime inanamadım 521 YTL yani 521 milyon eski türk lirasıyla.
Neyse kadın küplere bindi ama seve sevede ödedi tabi :)
Oğluna sordum niye aradın kaç dakka konuştun diye 10 dakika falan dedi bağlanmadı bile dedi.
Gerisini düşünün 10 dk da 521 YTL tabi kadının konuşmaları 21 YTL dir :D geri kalan 500 YTL kazık :D
-
illa tv den para kzanmak istiyorsan televizyonu sat :D
-
bizim komşunun oğlu katıldı 200 ytl kazandı (cep tel ,ile katıldı her aramada 24 kontör gidio))
daha parasını vermediler çocuun operatörler bize daha ödeme yapmadı dıolarmış hacım.
hep onlar kazanıoo anasını satiym sallatyın milleti yoluolar kaz gibi
-
En az 100 kontörü gözden çıkar.O kadar kolay soruyolar,sence 100lerce insanın bildiği şeylere kolay para verirlermi?Çok zor :)