folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Telsim Numarasının Kime Ait Olduğunu Öğrenme....!!

Telsim Numarasının Kime Ait Olduğunu Öğrenme....!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karizma_18
    karizma_18's avatar
    Erkek

Arkadaşlar Bir Telsim Numarasının Kime Ait Olduğu Ne Şekilde Öğrene Bilirim Çok ACil LAzım Hayat Meyat Meselesi Arkadaşlar Bir Yardımcı Olursanız Sevinirim......

-----------
    gsm ile ilgili her konu Elektronik / GSM Tech / Mobil Cihazlar bölümüne açılır.bir daha konu açarken dikkat ediniz

- yonetim -

Hadi Takas Edelim Bişeylerimizi, Sen Gülüşünü Ver Ben "ÖMRÜMÜ".... / "www.hassey.co.cc"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    Telsim değilde ev numarasını sölersen kime ait oldugu + adsl i warsa yine bulup kapı numarasına kadar sölerim sana
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

bu kadar saçma bi soru için bence konu açılmaz telsimin resmi sitesine bak

http://www.telsim.com.tr/yardim/servisler/cep142.php 

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi
    Bir Telsim Vodafone / MyCep numarasının kime ait olduğunu nasıl öğrenebilirim?
    Telsim Vodafone, Turkcell veya sabit telefonlardan 142 servisini arayarak öğrenebilirsiniz. Ücretlendirme bilgisi, Türk Telekom Özel Servis numaraları bölümünde yer almaktadır.

valla söle bişi buldum ama işine yararmı bilmiorum b en ne zaman arasam su anda yapılandırma asamasındaız bişiler diyorlar

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    http://www.telsim.com.tr/servisler/bilgiservisleri/cep142.php

gir bak ama aradığın kişinin cep142 ye kayıt yaptırmış olması gerekiyo..

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karizma_18
    karizma_18's avatar
    Erkek
    yok ya ew telefon numarası sorun değil onu bende buluyorum ama telsim lazım a.q bi çocuğu var kim olduğunu öğrenmem lazım

Hadi Takas Edelim Bişeylerimizi, Sen Gülüşünü Ver Ben "ÖMRÜMÜ".... / "www.hassey.co.cc"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

azrail babanın verdiği linkten hallet, olmadı karşıdaki telsim ise 142 yi ara o da olmadı  kim yaz boşluk bırak numarasını yaz 7070 e gönder

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karizma_18
    karizma_18's avatar
    Erkek

saol azrail açtın ii beni....

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karizma_18
    karizma_18's avatar
    Erkek
    tmm arkadaşlar öğrendeim ücretli olup olmadığını.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasincelik1987
    yasincelik1987's avatar
    Erkek

en fazla kullanıcı adını ögrenirsin ya hat başkasının üzerine ise adres hiç istteme vermiyolar sadece savcılık başvurusu ile yeterli bilgi toplarsın

BİR MÜSLÜMANIN 3 KASE BALI VARSA 3 ÜNÜ YESİN BAĞIRSAĞINDA ÇIRÇIR OLSUN 1 DAMLA POK KALMASIN HEPSİNİ SIÇSIN
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek

2. bir secenek.. Benim gibi Telsim Shop'ta calisan bir arkadasin varsa soyleyebilir :D

3. secenek..ama tum cepshoplar yemeyebilir..  Kontor yukleticem dersin..Atiyorum 20 kontör.. Onlar yuklemeye calisir..Yuklerken yanlis gitmesin diye isim teyitlemesi yapar..Fakat isim söylemez..Sadece Soy isim söylerler.. Sen de soyisim'den yola cikabilirsin.. Ya da az egilip bilgisayara bakabilirsin..1-2 saniye icinde.. Yasak oldugu icin pc yanina da yaklastirilmiyor..

Not: Cepshop calisanlari kendi yakin es-dost'larinin verdigi numaralara bakiyor..Bu ayri bir konu :D

...
Toplam Hit: 31165 Toplam Mesaj: 11