folder Tahribat.com Forumları
linefolder E-Book
linefolder Texe Marrs - İlluminati (E-Kitap)

Texe Marrs - İlluminati (E-Kitap)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

Süper zenginlerin idare ettiği bir Dünya Komplosu var mı? 
    Bu zenginlerin oluşturduğu kuvvet sahibi grup, gizemli ′İluminati′ oluşumunun adamları mı? Dünyayı hakimiyet altına alma iddiasındaki bu gücün, ülkemizi, evlerimizi ve hatta hayatımızı tehlikeye atacak
    gizli gündemleri var mı? Küresel bir ′entrika çemberi′ içindeyiz de haberimiz mi yok?!!!.
    Bankacı, sanayici ve medya patronlarından oluşan ve tüm dünyanın servetini ve yönetimini ele geçirmeyi amaçlaygizemli oluşumun peşine düşen Texe Marrs, sekiz yıllık bir araştırmadan sonra bu ′gizli öğreti′nin sır perdesini araladı.
    ′Ordo ab chao / kaostan kaynaklanan düzen′ planı çerçevesinde, dünya üzerinde sahnelenen büyük oyunun
    farkına varmak ve seneryayu kimlerin hazırladığını bilmek istiyorsanız bu kitabı mutlaka okuyun..

http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=62652&sa=95255249

Wupload:

http://www.wupload.com/file/2531805247/Texe_Marrs_Illuminati.pdf

Hotfile:

http://hotfile.com/dl/135553612/24cb48f/Texe_Marrs_Illuminati.pdf.html

Fileserve:

http://www.fileserve.com/file/A2H8PRr/Texe_Marrs_Illuminati.pdf

enjoy i'm vaccinated
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

Eyvallah hemen arşivime ekledim

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exception
    exception's avatar
    Erkek

teşekkürler.

A man may be born, but in order to be born he must first die, and in order to die he must first awake. benim ben olduğuma inanmayan murat çömez'e selam olsun :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

bundan 3 sene evvel 3 liraya almıştım bunu :D 

tahribat.com a can feda
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yawuz bunu yazdı:
    -----------------------------

nasıl sürükleyicimi hacı ??

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

YasamaK bunu yazdı:

yawuz bunu yazdı:

yok hocam ya internette üç beş bir şey okuduysan onların genişletilmiş hali bir çok terim tanıdık geldiği için biraz sıcak geliyor sana ama bitirdiğin zaman elinde bir şey olmadığını fark ediyorsun, söyle diyeyim zaten illimunatiydi rokefeller masonuydu okuyorsun izliyorsun kafa yoruyorsun avucuna yine bakıyorsun boş ve harcadığın onca vakit kaybı gidip bilimsel bir paradigmaya giriş yapsam hiç olmazsa anlam dünyama bir şeyler katardım o kadar vakte yazık :D

tahribat.com a can feda
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek

yawuz bunu yazdı:

YasamaK bunu yazdı:

yawuz bunu yazdı:

yok hocam ya internette üç beş bir şey okuduysan onların genişletilmiş hali bir çok terim tanıdık geldiği için biraz sıcak geliyor sana ama bitirdiğin zaman elinde bir şey olmadığını fark ediyorsun, söyle diyeyim zaten illimunatiydi rokefeller masonuydu okuyorsun izliyorsun kafa yoruyorsun avucuna yine bakıyorsun boş ve harcadığın onca vakit kaybı gidip bilimsel bir paradigmaya giriş yapsam hiç olmazsa anlam dünyama bir şeyler katardım o kadar vakte yazık :D

hocam öyle deme bu kitabı okuduktan sonra dünya ve olaylara daha farklı gözle bakıyor insan ha kitapta herşeyi delilleri ile sunuyoruz demişler o kısmı traş delil melil yok. ama güzel komplo teorileri var

işte öyle
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

yawuz bunu yazdı:

YasamaK bunu yazdı:

yawuz bunu yazdı:

Hocam sen bu tarz şeylere ilgilisin galiba, masonlukla ilgili bir kitap almayı düşnüyorum ama komplo teorili bir kitap istemiyorum oblektif bir kitap olması lazım tavsiyen var mı?

enjoy i'm vaccinated
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

beyler sonsuza kadar komplô teorileri üretilebilinir bir zaman sonra fazla değil iki üç kitap sonra her şeyden şüphe etmeye yönelik çalışacak zihniniz yok o öyle dğeildi böyle idi ama şu da olabilir falan anladığım kadarıyla bol miktarda boş vaktiniz var, onun yerine şunu söyleyeyim komple teorilerini boş verin ilgili olduğunuz alandaki eleştirel ekollerin ve bu ekollere angaje kişilerin kitaplarını okuyun size mislini katacaktır. Komplo teorisi okumanın size kazandıracağı tek şeyi söyleyeyim bakış açısı değil arkadaş ortamında hava kazandırır aa oo ii gibi sesleri duymak hoşunuza gider muhtemelen ama dediğimi yaparsanız sadece gözlerden anlayabileceğiniz etkiler oluşur ve karşınızdaki şunu düşünür "vaay beee çocuk ne temiz konuştu"

tahribat.com a can feda
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek

Bilinen gerçekleri anlatmakla beraber buram buram misyonerlik kokan bi anlatımı var, çok ezbere konuşmuş.

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

masonlukla ilgili komplo teorisi içermeyen bir eser tavsiyen var mı yawuz?

enjoy i'm vaccinated
Toplam Hit: 7752 Toplam Mesaj: 11