Texe Marrs - İlluminati (E-Kitap)
-
Süper zenginlerin idare ettiği bir Dünya Komplosu var mı?
Bu zenginlerin oluşturduğu kuvvet sahibi grup, gizemli ′İluminati′ oluşumunun adamları mı? Dünyayı hakimiyet altına alma iddiasındaki bu gücün, ülkemizi, evlerimizi ve hatta hayatımızı tehlikeye atacak
gizli gündemleri var mı? Küresel bir ′entrika çemberi′ içindeyiz de haberimiz mi yok?!!!.
Bankacı, sanayici ve medya patronlarından oluşan ve tüm dünyanın servetini ve yönetimini ele geçirmeyi amaçlaygizemli oluşumun peşine düşen Texe Marrs, sekiz yıllık bir araştırmadan sonra bu ′gizli öğreti′nin sır perdesini araladı.
′Ordo ab chao / kaostan kaynaklanan düzen′ planı çerçevesinde, dünya üzerinde sahnelenen büyük oyunun
farkına varmak ve seneryayu kimlerin hazırladığını bilmek istiyorsanız bu kitabı mutlaka okuyun..http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=62652&sa=95255249
Wupload:
http://www.wupload.com/file/2531805247/Texe_Marrs_Illuminati.pdf
Hotfile:
http://hotfile.com/dl/135553612/24cb48f/Texe_Marrs_Illuminati.pdf.html
Fileserve:
http://www.fileserve.com/file/A2H8PRr/Texe_Marrs_Illuminati.pdf
-
Eyvallah hemen arşivime ekledim
-
teşekkürler.
-
bundan 3 sene evvel 3 liraya almıştım bunu :D
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------bundan 3 sene evvel 3 liraya almıştım bunu :D
-----------------------------nasıl sürükleyicimi hacı ??
-
YasamaK bunu yazdı:
-----------------------------yawuz bunu yazdı:
-----------------------------yok hocam ya internette üç beş bir şey okuduysan onların genişletilmiş hali bir çok terim tanıdık geldiği için biraz sıcak geliyor sana ama bitirdiğin zaman elinde bir şey olmadığını fark ediyorsun, söyle diyeyim zaten illimunatiydi rokefeller masonuydu okuyorsun izliyorsun kafa yoruyorsun avucuna yine bakıyorsun boş ve harcadığın onca vakit kaybı gidip bilimsel bir paradigmaya giriş yapsam hiç olmazsa anlam dünyama bir şeyler katardım o kadar vakte yazık :D
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------YasamaK bunu yazdı:
-----------------------------yok hocam ya internette üç beş bir şey okuduysan onların genişletilmiş hali bir çok terim tanıdık geldiği için biraz sıcak geliyor sana ama bitirdiğin zaman elinde bir şey olmadığını fark ediyorsun, söyle diyeyim zaten illimunatiydi rokefeller masonuydu okuyorsun izliyorsun kafa yoruyorsun avucuna yine bakıyorsun boş ve harcadığın onca vakit kaybı gidip bilimsel bir paradigmaya giriş yapsam hiç olmazsa anlam dünyama bir şeyler katardım o kadar vakte yazık :D
-----------------------------hocam öyle deme bu kitabı okuduktan sonra dünya ve olaylara daha farklı gözle bakıyor insan ha kitapta herşeyi delilleri ile sunuyoruz demişler o kısmı traş delil melil yok. ama güzel komplo teorileri var
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------YasamaK bunu yazdı:
-----------------------------Hocam sen bu tarz şeylere ilgilisin galiba, masonlukla ilgili bir kitap almayı düşnüyorum ama komplo teorili bir kitap istemiyorum oblektif bir kitap olması lazım tavsiyen var mı?
-
beyler sonsuza kadar komplô teorileri üretilebilinir bir zaman sonra fazla değil iki üç kitap sonra her şeyden şüphe etmeye yönelik çalışacak zihniniz yok o öyle dğeildi böyle idi ama şu da olabilir falan anladığım kadarıyla bol miktarda boş vaktiniz var, onun yerine şunu söyleyeyim komple teorilerini boş verin ilgili olduğunuz alandaki eleştirel ekollerin ve bu ekollere angaje kişilerin kitaplarını okuyun size mislini katacaktır. Komplo teorisi okumanın size kazandıracağı tek şeyi söyleyeyim bakış açısı değil arkadaş ortamında hava kazandırır aa oo ii gibi sesleri duymak hoşunuza gider muhtemelen ama dediğimi yaparsanız sadece gözlerden anlayabileceğiniz etkiler oluşur ve karşınızdaki şunu düşünür "vaay beee çocuk ne temiz konuştu"
-
Bilinen gerçekleri anlatmakla beraber buram buram misyonerlik kokan bi anlatımı var, çok ezbere konuşmuş.
-
masonlukla ilgili komplo teorisi içermeyen bir eser tavsiyen var mı yawuz?