folder Tahribat.com Forumları
linefolder C#, Asp.Net, .Net Core
linefolder Tokbox.Com Kullanan Var Mı?



Tokbox.Com Kullanan Var Mı?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hannibal_King
    Hannibal_King's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Ağustos/2010
    Erkek

    Webrtc için tokbox.com u kullanmayı düşünüyorum.Kullanan var mı? Birde bu adamlar entegrasyon kısmını kolaylaştırıyor sanırım. Yoksa yine tarayıcılar birbirine bağlı direk arada server olmadan konusuyorlar değil mi? Kullanan arkadaşlar bildiklerini yazarsa çok memnun olurum.

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hannibal_King
    Hannibal_King's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Ağustos/2010
    Erkek

    Biraz araştırdım kurcaladım. Tokbox aracılığı ile webrtc ile kameralı gorusme yaptık arkadaşlarla test ettik ama ara ara takılıyo. Beklediğim kadar stabil değil. Ancak tokbox ın entegrasyonu çok kolay.Sanırım böyle bir aracı kullanarak daha az javascript kodu yazmış oluyoruz webrtc kullanmak için.Ancak adamlar bizim kaç dakika görüşme yaptığımızı sayıyor bu yüzden de sürekli onların server ları ile irtibatta olmamız gerekli.Çünkü tokbox yönetim panelinden konuşmalar ve dakikalar gözüküyor.

    Bu sefer direk chrome üzerinde(ssl olmadığı için firefox üzerinde denemiştim) tokbox gibi bir aracı kütüphane kullanmadan kendim yapıcam şu webrtc olayını. Toplu konusma içinde amazon un elasticRTC diye bi olayı var onu deniyicem.Denedikten sonra deneyimlerimi yazarım.

Toplam Hit: 803 Toplam Mesaj: 2
tokbox webrtc