Toplu Youtube Mp3 İndirme ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

beyler şimdi istediğim şu tarz bişi. bu vidtomp3.com tarzı siteler var ya video linkini atıyorsun direk mp3 çevirisi yapıp veriyor 

bunu toplu olarak yapan bi sistm lazım bana. elimde epey bi link var bunları direk mp3 olarak indirmem lazım. bu tarz sitelerden indiriyorum ama vakit kaybı oluyor epey ? 

bilen duyan gören var mı bu tarz bişi ?

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

Jdownloadermıydı neydi ben kullanmadım fakat bir ara bu işi yaptığını söylüyordular.

Aslında bende youtubeden fazlasıyla converter yapıyorum.

Böyle bir uygulama yapan olursa mükemmel olur.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Jdownloader.

Edit : tosunla aynı anda. :)

mkyb tarafından 10/Mar/13 16:42 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı

Jdownloader.

Edit : tosunla aynı anda. :)

nasıl bi programdır bu ya :/ win7de mi çalışmıyor ? sitesinden exe'yi indirdim tıklıyorum o kadar bi hareket yok. bi yüklenme ekranı çıkıyor yüklenme çubugu doluyor o kadar

program filan kurdugu yok

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

bi yol gösterin la yola çıkacam 2-3 saate :/

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hades_06
    hades_06's avatar
    Erkek

jdownloader ne kadar mal bir proğramdır arkadaş bu nasıl bir kullanıcı arayüzü ve karmaşıklık yok böyle birşey biri anlatabilirmi kolay yoldan bu proğramla coklu nasıl youtube daki sarkıları mp3 olarak indiririz :S

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek

Arayüzü çok karışık değildir Jdownloader'ın gayet basit ve net :) 

Youtube Link'ini kopyalayın ister toplu isterseniz tek link fark etmez program otomatik olarak yakalar bunları linkleri ayrıştırır daha sonra Link yakalayıcı kısmında youtube için indirme seçenekleri sunar esas amacı bu değil ama programın MP3 olarak video olarak ve türlü türlü bir sürü şey sonra indirmek istediğinize sağ tıklayıp seçili öğeyi kabul et var birde tümünü ikiside indirme kısmına aktarır daha sonra inmeye başlarlar bukadar program normalde Rapid gibi sitelerin linklerini atıp indirmenizi sağlıyor ayrıca youtube, vimeo, dailymotion vb. sitelerden video indirmenizi sağlar azcık kurcalasanız programı veya sitesini biraz okursanız öğrenmesi çok kolay sitesi birde türkçe yani okadar imkanınız var. 

Hatasız Kod Olmaz... :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ERERESEL
    ERERESEL's avatar
    Erkek
    Ben, Freemake Downloader kullanıyorum. Arayüzü kolay, ayarlamana göre kendi mp3'e çeviriyor. Chrome saydasında tek tuş atayıp indirme yapabiliyorsun, tavsiye ederim.

Bir yalanın öyküsü bin gece söylenir.Bir doğru için yardan da serden de geçilir.Hile bir zehirdir,kıvrandırır kişiyi.Hile ile iş gören mihnet ile can verir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek

jdownloader benim windows 8'de bile sorunsuz çalışıyor..
    jdownload'eri açtıktan sonra youtube linklerini kopyalarsanız otomatik ayrıştırır. Mp3 formatında indirmeyi tıklayarak seçebilirsiniz.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    msb
    msb's avatar
    Erkek

Hocam

simeranya.com adlı siteden programı indirerek isteğinize ulaşabilirsiniz hem sanatçı yazıp aratabiliyorsunuz hemde seçenek youtube ile sınırlı değil grooveshark vs var tavsiye ederim.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dewis33
    dewis33's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı

beyler şimdi istediğim şu tarz bişi. bu vidtomp3.com tarzı siteler var ya video linkini atıyorsun direk mp3 çevirisi yapıp veriyor 

bunu toplu olarak yapan bi sistm lazım bana. elimde epey bi link var bunları direk mp3 olarak indirmem lazım. bu tarz sitelerden indiriyorum ama vakit kaybı oluyor epey ? 

bilen duyan gören var mı bu tarz bişi ?

Free Studio - DVDVideoSoft

diye bir program var kardeşim.Mp3 indirme çevirme 3g vs her türlü çevirilerini yapabilir mp3 toplu olarak indirebilirsin.

Geçmiş Tozdur, Üfle GitsiNN
Toplam Hit: 3742 Toplam Mesaj: 11