Toplu Youtube Mp3 İndirme ?
-
beyler şimdi istediğim şu tarz bişi. bu vidtomp3.com tarzı siteler var ya video linkini atıyorsun direk mp3 çevirisi yapıp veriyor
bunu toplu olarak yapan bi sistm lazım bana. elimde epey bi link var bunları direk mp3 olarak indirmem lazım. bu tarz sitelerden indiriyorum ama vakit kaybı oluyor epey ?
bilen duyan gören var mı bu tarz bişi ?
-
Jdownloadermıydı neydi ben kullanmadım fakat bir ara bu işi yaptığını söylüyordular.
Aslında bende youtubeden fazlasıyla converter yapıyorum.
Böyle bir uygulama yapan olursa mükemmel olur. -
-
Citizen bunu yazdı
Jdownloader.
Edit : tosunla aynı anda. :)
nasıl bi programdır bu ya :/ win7de mi çalışmıyor ? sitesinden exe'yi indirdim tıklıyorum o kadar bi hareket yok. bi yüklenme ekranı çıkıyor yüklenme çubugu doluyor o kadar
program filan kurdugu yok
-
bi yol gösterin la yola çıkacam 2-3 saate :/
-
jdownloader ne kadar mal bir proğramdır arkadaş bu nasıl bir kullanıcı arayüzü ve karmaşıklık yok böyle birşey biri anlatabilirmi kolay yoldan bu proğramla coklu nasıl youtube daki sarkıları mp3 olarak indiririz :S
-
Arayüzü çok karışık değildir Jdownloader'ın gayet basit ve net :)
Youtube Link'ini kopyalayın ister toplu isterseniz tek link fark etmez program otomatik olarak yakalar bunları linkleri ayrıştırır daha sonra Link yakalayıcı kısmında youtube için indirme seçenekleri sunar esas amacı bu değil ama programın MP3 olarak video olarak ve türlü türlü bir sürü şey sonra indirmek istediğinize sağ tıklayıp seçili öğeyi kabul et var birde tümünü ikiside indirme kısmına aktarır daha sonra inmeye başlarlar bukadar program normalde Rapid gibi sitelerin linklerini atıp indirmenizi sağlıyor ayrıca youtube, vimeo, dailymotion vb. sitelerden video indirmenizi sağlar azcık kurcalasanız programı veya sitesini biraz okursanız öğrenmesi çok kolay sitesi birde türkçe yani okadar imkanınız var.
-
Ben, Freemake Downloader kullanıyorum. Arayüzü kolay, ayarlamana göre kendi mp3'e çeviriyor. Chrome saydasında tek tuş atayıp indirme yapabiliyorsun, tavsiye ederim.
-
jdownloader benim windows 8'de bile sorunsuz çalışıyor..
jdownload'eri açtıktan sonra youtube linklerini kopyalarsanız otomatik ayrıştırır. Mp3 formatında indirmeyi tıklayarak seçebilirsiniz. -
Hocam
simeranya.com adlı siteden programı indirerek isteğinize ulaşabilirsiniz hem sanatçı yazıp aratabiliyorsunuz hemde seçenek youtube ile sınırlı değil grooveshark vs var tavsiye ederim.
-
Kreyzi bunu yazdı
beyler şimdi istediğim şu tarz bişi. bu vidtomp3.com tarzı siteler var ya video linkini atıyorsun direk mp3 çevirisi yapıp veriyor
bunu toplu olarak yapan bi sistm lazım bana. elimde epey bi link var bunları direk mp3 olarak indirmem lazım. bu tarz sitelerden indiriyorum ama vakit kaybı oluyor epey ?
bilen duyan gören var mı bu tarz bişi ?
Free Studio - DVDVideoSoft
diye bir program var kardeşim.Mp3 indirme çevirme 3g vs her türlü çevirilerini yapabilir mp3 toplu olarak indirebilirsin.