Törkiş Vindovs Ekspi
-
Türkler yapıyo abü :)
-
Güzel yapmış ama biraz karıştırdıktan sonra kabak tadı verio :|
Yabancıların yaptığı mükemmel bi tane vardı... ama nerdeydi hatırlamıyorum.. Forumda da verilmişti..
-
cok hosuma gitdi degişik birsey
-
hacı tam komedi ya.. harbi harbi karakterleri iyi oturtmuş.. kadınların bilgisayarın masaüstüne baktınızmı :):):) yeni klasör 16 puhahaah.. tanımsız 590 yeni klasör tespit edilmiş haha
-
Valla baya ugrasmıs eleman. Bide sinek sahnesı cok saglam :)
-
auhauhau :D manyak bişey la :D
-
Ahuahua mailler le msn iletileride kronik :D
-
:) gerçekten güzel...
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Güzel yapmış ama biraz karıştırdıktan sonra kabak tadı verio :|
Yabancıların yaptığı mükemmel bi tane vardı... ama nerdeydi hatırlamıyorum.. Forumda da verilmişti..
-----------------------------bende hatırlıyorum sanırsam masaüstündeki nesneler savaşıyordı zorton ie ye bilgisayarım alayına kayıyordu çöp kutusu arada harcanıyordu buna benzer bir şey sanırsam.. :D
-
texas bunu yazdı:
-----------------------------
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Güzel yapmış ama biraz karıştırdıktan sonra kabak tadı verio :|
-----------------------------bende hatırlıyorum sanırsam masaüstündeki nesneler savaşıyordı zorton ie ye bilgisayarım alayına kayıyordu çöp kutusu arada harcanıyordu buna benzer bir şey sanırsam.. :D
-----------------------------senin dediğinde, en son birisi lav silahı cıkartıp masaüstünü yakıyordu :) ama o değil bi tane daha var :)
-
aradığınız bumuydu :)