folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Torrent Download Hızını Nasıl Arttırabilirim?

Torrent Download Hızını Nasıl Arttırabilirim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek
    Müridler istemci olarak Bittorrent programını kullanıyorum. İndirdiğim dosyaların seedleri ortalama 1500-5000 arasında. Fakat download hızım 1-3 kb/sn arasında değişiyor. Bazen 30-40 kb/sn leri görüyorum ama bu yaklaşık 10dk kadar sürüyor. İnterneti bir ağ üzerinden kullanıyorum. Dolayısıyla modem arayüzüne erişip port da açamıyorum. Pc üzerinden hızı arttırabilmek için benim yapabileceğim birşeyler var mı? Bittorrent accelator adlı bir program buldum kurdum ama o da sisteminizde bittorrent kurulu değil diyor. Çözemedim ne iştir. Your freedom gibi programlar işe yarayabilir mi? Yada ben modeme erişmeden port oluşturabilir miyim? Ne önerirsiniz?

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dotty
    Dotty's avatar
    Erkek
    Port açıp-yönlendirmen mutlaka lazım zaten, yapamıyorsan baya tıkanmış yolun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chinggis
    Chinggis's avatar
    Erkek
    Şu port açmayı da bir yapamadım amk , biri yardımcı olursa sevinirim .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    hocam port acmak okadar onemlı degıl ben hıc port acmadan 100-110 arasında cekıyorum senın agındakılerın kullanımını goz ardı etme ayrıca tracker sıtede cok onemlı es sayın kaclarda gezıyor bu arada? en onemlı konu o
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

cyrpt bunu yazdı:
    -----------------------------
    hocam port acmak okadar onemlı degıl ben hıc port acmadan 100-110 arasında cekıyorum senın agındakılerın kullanımını goz ardı etme ayrıca tracker sıtede cok onemlı es sayın kaclarda gezıyor bu arada? en onemlı konu o

Haklısın bağlantı hızım da arasıra düşebiliyor. Site olarak mininova yı kullanıyorum. Es sayısı dediğin nedir?Nerde yazar? Ne işe yarar? Çok soru sordum biliyorum ama torrentte yeniyim kusura bakma :(

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    1.si tavsiyem mumkun oldugunca turk torrent sıtelerını kullan ben su 2 sıteden cok memenunum  "bitturk.net" ve "turktorrent.biz"  bitturk suanda uye alıyor turktorrent içinse davetıye yollaya bılırım pm ıle maıl adresını atarsan.  2. sı fırefox kullenıyorsan https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/2755 su eklentıyı kur 150 sıtede arama yapar ve en aktıf torrentlerı bulur (not: 2 kelimeli arama yaparken googledeki gibi tırnak icinde arat ör. "klasik müzik") 3. su ben u torrent 1.7.7 yi tavsiye ederım (http://www.utorrent.com/download.php) bıttorrenten programındansa tabı tercıh senın (2 yıldır bu programı kullanıyorum memnunum) 3. eş sayısı dediğim dosyı paylasan sayısı bitte ne yazıyor bılmıyorum utorrent programında seeder ve peers sayısı olarak gecıyor oradakı sayılar ındırenlerdır. 4. u torrent kullanıyor olsaydın bır kac tavsıyede buluna bılırdım bıttorrentı kurdum begenmedım o yuzden ayarlarını fazla bılmıyorum...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paranoiattack
    Paranoiattack's avatar
    Erkek

cyrpt bunu yazdı:
    1.si tavsiyem mumkun oldugunca turk torrent sıtelerını kullan ben su 2 sıteden cok memenunum  "bitturk.net" ve "turktorrent.biz"  bitturk suanda uye alıyor turktorrent içinse davetıye yollaya bılırım pm ıle maıl adresını atarsan.  2. sı fırefox kullenıyorsan https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/2755 su eklentıyı kur 150 sıtede arama yapar ve en aktıf torrentlerı bulur (not: 2 kelimeli arama yaparken googledeki gibi tırnak icinde arat ör. "klasik müzik") 3. su ben u torrent 1.7.7 yi tavsiye ederım (http://www.utorrent.com/download.php) bıttorrenten programındansa tabı tercıh senın (2 yıldır bu programı kullanıyorum memnunum) 3. eş sayısı dediğim dosyı paylasan sayısı bitte ne yazıyor bılmıyorum utorrent programında seeder ve peers sayısı olarak gecıyor oradakı sayılar ındırenlerdır. 4. u torrent kullanıyor olsaydın bır kac tavsıyede buluna bılırdım bıttorrentı kurdum begenmedım o yuzden ayarlarını fazla bılmıyorum...

Hocam ben u torrent kullanıyorum aayrları nasıl yapiim bende 30 kb/sn cekebiliyorum ortalama olarak benden en fazla alınan kb miktarını 6 yapmıştm tam olarak sen hangi ayarda kullanıyorsun? 

dün için aglamiyorum zira siradan bir dünya var orada.. bir şekilde bunu bulacagim ve siradan bir dünyada yolumu bulmaya çalışırken yaşamayı ögrenecegim..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chinggis
    Chinggis's avatar
    Erkek

crypt hacım , ben torrentz.com adresinden indiriyorum , genelde thepiratebay ve mininova oluyor . Ben tracker'ları kopyalamama rağmen 30 kb/s oluyor , o da ara sıra.

pm attım , özel olarak bir görüşelim , teşekkürler . 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

cyrpt bunu yazdı:
    -----------------------------------

Tavsiyelerini dikkate alıcam çok saol. Peki utorrente geçsem şu anda bittorrentte inmekte olan dosyalarımı utorrente aktarabilir miyim? Yoksa patlar mı onlar. Torrenti film indirmek için kullanıyorum. Yabancı site kullanmamın sebebi oldukça fazla filmin olması. Özellikle 2007-2008 filmleri oldukça iyi. Orda da axxo diye bi elemanın paylaştığı filmleri seçiyorum. Onların seed ve lecher (sanırım böyle yazılıyordu) ları baya yüksek. Aslında problem yoktu 1 hafta öncesine kadar. Günde 1 film rahat iniyordu. Ama şimdi 2-3 günde 1 film iniyor.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

onelı olan ayarlar

img247/7176/56061031vn1.jpg

img264/9639/36026380dj8.jpg

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    BRK35 bunu yazdı:

cyrpt bunu yazdı:
    1.si tavsiyem mumkun oldugunca turk torrent sıtelerını kullan ben su 2 sıteden cok memenunum "bitturk.net" ve "turktorrent.biz" bitturk suanda uye alıyor turktorrent içinse davetıye yollaya bılırım pm ıle maıl adresını atarsan. 2. sı fırefox kullenıyorsan https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/2755 su eklentıyı kur 150 sıtede arama yapar ve en aktıf torrentlerı bulur (not: 2 kelimeli arama yaparken googledeki gibi tırnak icinde arat ör. "klasik müzik") 3. su ben u torrent 1.7.7 yi tavsiye ederım (http://www.utorrent.com/download.php) bıttorrenten programındansa tabı tercıh senın (2 yıldır bu programı kullanıyorum memnunum) 3. eş sayısı dediğim dosyı paylasan sayısı bitte ne yazıyor bılmıyorum utorrent programında seeder ve peers sayısı olarak gecıyor oradakı sayılar ındırenlerdır. 4. u torrent kullanıyor olsaydın bır kac tavsıyede buluna bılırdım bıttorrentı kurdum begenmedım o yuzden ayarlarını fazla bılmıyorum...
    -----------------------------------

Tavsiyelerini dikkate alıcam çok saol. Peki utorrente geçsem şu anda bittorrentte inmekte olan dosyalarımı utorrente aktarabilir miyim? Yoksa patlar mı onlar. Torrenti film indirmek için kullanıyorum. Yabancı site kullanmamın sebebi oldukça fazla filmin olması. Özellikle 2007-2008 filmleri oldukça iyi. Orda da axxo diye bi elemanın paylaştığı filmleri seçiyorum. Onların seed ve lecher (sanırım böyle yazılıyordu) ları baya yüksek. Aslında problem yoktu 1 hafta öncesine kadar. Günde 1 film rahat iniyordu. Ama şimdi 2-3 günde 1 film iniyor.

u torrent dosyayı ındırecegı yer bolumu var onu bıttorrentın ındırdıgı yer olarak belırlersen sorun olmamalı. örnek.bıttorrent belgelerıne ındırıyorsa u torrentınde ındırme yerını belgelerın olarak secersen sorun cıkmaz kaldıgı yerden ındırmesı lazım 

Toplam Hit: 5865 Toplam Mesaj: 11