folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Torrent İle İndirilen Film .. Altyazi ?

Torrent İle İndirilen Film .. Altyazi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

selam. ben torrent ile coming soon 2008 i  indirdim winamp mediaplayer divx ile actim alt yazi cikmiyor kendim altyazi buldum klasor icine attim yie cikmadi...

torrent ile indirme islemi bittikten sonra bir klasor icinde  cok sayida parca wa winrar partlari bunun bir tanesini extract yaptim film in tamami aciliyo ama alt yazi yok 

ee bende cince bilmiyorum ?  simdi bsplayer iniyor birde onunla deneyecegim ama

ben mi bi yerde hata yapiyorum acaba ? sadece bir part i extract yaptim die olabilir mi acaba ? butun partlarimi cikaram gerek rar dan ? bir tanesi ile butun filmi izlyebiliyorum 

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

bu da indirdigim dosyanin hali

http://img505.imageshack.us/i/12121x.jpg/

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    hocam filmle altyazı aynı klasorde olsun adlarıda aynı olsun yani coming soon.avi ve coming soon.srt(veya sub)gibi. bide böyle dene

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

aynen o sekilde denedim ama olmadi alt yazi yok anladim gitti ilkkez film indirdim   c(:

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

hocam öncellikle k-lite mega codec pack yükle

sonra winampta izleme filmi 

bs player kullanabilirsin bunun için

www.yesilgrow.com - Growshop
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    corvuscorax
    corvuscorax's avatar
    Erkek

Gom player indir kur GOM Player'da izle..

http://www.gomplayer.org/

filmi gomplayerda açtıktan sonra altyazı ile film ismi aynıysa direk ekler altyazıyı, olmadı filmi gom'da aç, altyazıyı da filmin ustune surukle bırak..

İnsanoğlunun içinde uyuyan güçler vardır. Kendisi bile şaşırır. Çünkü bu güçlere sahip olduğu aklından bile geçmez. Bu güçleri uyandırıp eyleme geçebilirse, o kişinin hayatında büyük bir devrim olurdu.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    tüm codecleri sil diğer programları da..Kmplayer kur açamayacağın video olmaz.Altyazıyıda içine atıp izleyebilirsin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    bsplayer kullan hocam

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek
    bsplayer ile filmi açtır hocam film açıldıktan sonra altyazı dosyasınıda sürükle programın içine bırak kesin olur

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

SyspioniC bunu yazdı:
    -----------------------------
    hocam filmle altyazı aynı klasorde olsun adlarıda aynı olsun yani coming soon.avi ve coming soon.srt(veya sub)gibi. bide böyle dene

eywallah tesekkurler yardimlar icin .sub uzantisini .srt yapinca calisti ...

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

SysTeMeRRoR bunu yazdı:

SyspioniC bunu yazdı:

eywallah tesekkurler yardimlar icin .sub uzantisini .srt yapinca calisti ...

yine çözüm benden geldi +rep isterim :P

sanırım senın codec ın sub formatını tanımıyor olacak kı altyazıyı açmamış

herkes ayrı bi şey önermiş winamp, bs player, gom, kmplayer ...

bunların dışında vlc yi wmp yi de kullandım ve seçimim gom player dan yana oldu. diğerlerine nazaran görüntüyü daha net,ayarları/kullanımı kolay ayrıca çoğu codecler içinde, codec packlerle uğraşmana gerek yok bence bundan sonra film keyfine gomla devam etmelisin  :P

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
Toplam Hit: 3691 Toplam Mesaj: 11