Torrent İle İndirilen Film .. Altyazi ?
-
selam. ben torrent ile coming soon 2008 i indirdim winamp mediaplayer divx ile actim alt yazi cikmiyor kendim altyazi buldum klasor icine attim yie cikmadi...
torrent ile indirme islemi bittikten sonra bir klasor icinde cok sayida parca wa winrar partlari bunun bir tanesini extract yaptim film in tamami aciliyo ama alt yazi yok
ee bende cince bilmiyorum ? simdi bsplayer iniyor birde onunla deneyecegim ama
ben mi bi yerde hata yapiyorum acaba ? sadece bir part i extract yaptim die olabilir mi acaba ? butun partlarimi cikaram gerek rar dan ? bir tanesi ile butun filmi izlyebiliyorum
-
bu da indirdigim dosyanin hali
http://img505.imageshack.us/i/12121x.jpg/
-
hocam filmle altyazı aynı klasorde olsun adlarıda aynı olsun yani coming soon.avi ve coming soon.srt(veya sub)gibi. bide böyle dene
-
aynen o sekilde denedim ama olmadi alt yazi yok anladim gitti ilkkez film indirdim c(:
-
hocam öncellikle k-lite mega codec pack yükle
sonra winampta izleme filmi
bs player kullanabilirsin bunun için
-
Gom player indir kur GOM Player'da izle..
http://www.gomplayer.org/
filmi gomplayerda açtıktan sonra altyazı ile film ismi aynıysa direk ekler altyazıyı, olmadı filmi gom'da aç, altyazıyı da filmin ustune surukle bırak..
-
tüm codecleri sil diğer programları da..Kmplayer kur açamayacağın video olmaz.Altyazıyıda içine atıp izleyebilirsin.
-
bsplayer kullan hocam
-
bsplayer ile filmi açtır hocam film açıldıktan sonra altyazı dosyasınıda sürükle programın içine bırak kesin olur
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------
hocam filmle altyazı aynı klasorde olsun adlarıda aynı olsun yani coming soon.avi ve coming soon.srt(veya sub)gibi. bide böyle dene
-----------------------------eywallah tesekkurler yardimlar icin .sub uzantisini .srt yapinca calisti ...
-
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------eywallah tesekkurler yardimlar icin .sub uzantisini .srt yapinca calisti ...
yine çözüm benden geldi +rep isterim :Psanırım senın codec ın sub formatını tanımıyor olacak kı altyazıyı açmamış
herkes ayrı bi şey önermiş winamp, bs player, gom, kmplayer ...
bunların dışında vlc yi wmp yi de kullandım ve seçimim gom player dan yana oldu. diğerlerine nazaran görüntüyü daha net,ayarları/kullanımı kolay ayrıca çoğu codecler içinde, codec packlerle uğraşmana gerek yok bence bundan sonra film keyfine gomla devam etmelisin :P