Tryyyesesss.Exe Nedir, Bilen ?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oqqanoo
    oqqanoo's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Nisan/2007
    Erkek

    comodo ile tarattırdım bununlada bir sonuç çıkmadı. Bende bildirim alanı simgeleri menüsünden kaldırdım. bilgisayarı yeniden başlattım artık gözükmüyor. Çalışmaya çalışsaydı :) sistem yeniden başladığında aktif olur orada yine gözükürdü. demekki bir virüs sisteme yerleşmeye çalışmış sanırım ama başarılı olamamış.

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Temmuz/2011
    Erkek
    __hsyN__ bunu yazdı

    http://kat.ph/avira-internet-security-plus-2013-with-key-by-raj-s-t6697229.html

    avira internet security plus 2013 keyli hocam crack işlemi yok rahat rahat kullan

    hocam uçmuş bu

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Nisan/2007
    Erkek

    Hocam internette araştırdığım kadarıyla bir tür trojan. Kurtulmak adına bilgisayar taramasından ziyade format atmanızı tavsiye ediyorum, antivirüs programları temiz sisteme kurulduğunda daha sağlıklı çalışır. Zararlı yazılım bulaşmış sistemlerde antivirüs programları sağlıklı çalışmayabiliyor. Bizzat test etmiş biri olarak söylüyorum.

    Ayrıca, eğer illa ki para vermeden sağlam bir antivirüs kullanmak istiyorum derseniz, Microsoft'un kendi antivirüs yazılımı olan Security Essentials programını önerebilirim. Kendim Norton kullanıyorum, onunla birlikte denedim. Her ne kadar müdahale süresi olarak Norton kadar hızlı olmasa da test ettiğim süre içerisinde kaçırdığı olmadı :)

    Microsoft Security Essentials yazılımını kullanabilmeniz için işletim sisteminizin orjinal olması gerekiyor. Eğer değil ise muhtemelen işletim sisteminizi orjinal gibi gösterecek programlar ile yükleme şansınız olabilir diye düşünüyorum.


    Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
Toplam Hit: 5894 Toplam Mesaj: 14