folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ttnet AKK 50 Gb‘Dan 75 Gb‘A Çıkarılıyor

Ttnet AKK 50 Gb‘Dan 75 Gb‘A Çıkarılıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bi tanıdığa Ttnet'ten telefon gelmiş 1 Mayıs'tan itibaren fibernet AKK miktarı 50 gb'dan 75 gb'a çıkartılacakmış. :)

25 gb çok fazla amk.

Edit: Sadece fiber aboneler içinmiş.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Fiber olaydı iyiydi ama hıyarlar yalan reklam yapıyor. Her yere fiber internet diyor Adana merkez de bulunduğum mahallede yok. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

bu sabah uyku sersemi biri aradı diyorum ben de :) sağolasın hatırlattığın için bi' ses böyle birşeyler diyordu, sevinmiş, tekrar uyumuşum..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek
    kadirozdemir bunu yazdı

Fiber olaydı iyiydi ama hıyarlar yalan reklam yapıyor. Her yere fiber internet diyor Adana merkez de bulunduğum mahallede yok. 

türk telekomun fiber diye kakaladığı şey vdsl2

http://www.leyladansonra.com/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    BarisYigit bunu yazdı
    kadirozdemir bunu yazdı

türk telekomun fiber diye kakaladığı şey vdsl2

öyle ama aynı fiber gibi. önemli olan hız ve akk ise benim için evime gelen kablonun cinsinin pek te bir önemi yok.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Benide aradı işte kampanyalar hakkında bilgi almak istermisiniz. Cevap HAYIR. İşte size özel telefonunuza 12 ay boyunca her yöne 2000Dk verelim. Cevap HAYIR. İşte fiber abonelerimize felan derken. Bir saniye dedim. Buyrun dedi. TTNet veya Türktelekom'un herhangi bir kampanyasını veya karşılıksız veriyoruz dediği hiçbirşeyi kabul etmiyorum. Beni uyandırdınız şuanda. Şu andan itibaren kampanya bahanesi ile beni ararsanız olayı hukuka taşıyacağım. Beni aramayın dedim. Tamam dedi. Bende ince bir sesle iyi günler canım dedim ve kapattım :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

Arkadaş ne zaman bu ttnet haberi çıksa moralim bozuluyor ......eler bu zamana kadar milletin kanını emdiler hala devam ediyorlar yapacakları kampanyanın + .....yının geçm......  ....eyim

Not: sansür görmek istemiyorsanız pm ile bana ulaşın sırf ttnet için destan yazabilirim :)

KNOWLEDGE IS POWER!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackglove
    blackglove's avatar
    Erkek

fiber fiber fiber fiber fiber fireb befir fireb error

fiber ney laa :D amk yurtdışı fiberden sibere geçecek biz hala fibere ne zaman geçeceğiz diye bekliyozzxz

İts My Life. NOW or NEVER
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

<p>beni de aradilar. bu arada ha fiber ha vdsl2. benim icin hiz ve stabilite onemli. su anda evde 24mbit kullaniyorum sifir sikinti :)

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

çakallar hızı düşürdü aramışlar bu gün yok hızınızın düştüğünü görüyorum falan lan lale nerden görüyon kehanet sahibimisin, olay ne zoraki başka pakete geçirmeye çalışmak.

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

normal abonelerede aylık extra 6tl karşılıgında akk yi 100gb yapıyorlarmış.

Toplam Hit: 1752 Toplam Mesaj: 11