Ttnet AKK 50 Gb‘Dan 75 Gb‘A Çıkarılıyor
-
Bi tanıdığa Ttnet'ten telefon gelmiş 1 Mayıs'tan itibaren fibernet AKK miktarı 50 gb'dan 75 gb'a çıkartılacakmış. :)
25 gb çok fazla amk.
Edit: Sadece fiber aboneler içinmiş.
-
Fiber olaydı iyiydi ama hıyarlar yalan reklam yapıyor. Her yere fiber internet diyor Adana merkez de bulunduğum mahallede yok.
-
bu sabah uyku sersemi biri aradı diyorum ben de :) sağolasın hatırlattığın için bi' ses böyle birşeyler diyordu, sevinmiş, tekrar uyumuşum..
-
kadirozdemir bunu yazdı
Fiber olaydı iyiydi ama hıyarlar yalan reklam yapıyor. Her yere fiber internet diyor Adana merkez de bulunduğum mahallede yok.
türk telekomun fiber diye kakaladığı şey vdsl2
-
BarisYigit bunu yazdıkadirozdemir bunu yazdı
türk telekomun fiber diye kakaladığı şey vdsl2
öyle ama aynı fiber gibi. önemli olan hız ve akk ise benim için evime gelen kablonun cinsinin pek te bir önemi yok.
-
Benide aradı işte kampanyalar hakkında bilgi almak istermisiniz. Cevap HAYIR. İşte size özel telefonunuza 12 ay boyunca her yöne 2000Dk verelim. Cevap HAYIR. İşte fiber abonelerimize felan derken. Bir saniye dedim. Buyrun dedi. TTNet veya Türktelekom'un herhangi bir kampanyasını veya karşılıksız veriyoruz dediği hiçbirşeyi kabul etmiyorum. Beni uyandırdınız şuanda. Şu andan itibaren kampanya bahanesi ile beni ararsanız olayı hukuka taşıyacağım. Beni aramayın dedim. Tamam dedi. Bende ince bir sesle iyi günler canım dedim ve kapattım :D
-
Arkadaş ne zaman bu ttnet haberi çıksa moralim bozuluyor ......eler bu zamana kadar milletin kanını emdiler hala devam ediyorlar yapacakları kampanyanın + .....yının geçm...... ....eyim
Not: sansür görmek istemiyorsanız pm ile bana ulaşın sırf ttnet için destan yazabilirim :)
-
fiber fiber fiber fiber fiber fireb befir fireb error
fiber ney laa :D amk yurtdışı fiberden sibere geçecek biz hala fibere ne zaman geçeceğiz diye bekliyozzxz
-
<p>beni de aradilar. bu arada ha fiber ha vdsl2. benim icin hiz ve stabilite onemli. su anda evde 24mbit kullaniyorum sifir sikinti :)
-
çakallar hızı düşürdü aramışlar bu gün yok hızınızın düştüğünü görüyorum falan lan lale nerden görüyon kehanet sahibimisin, olay ne zoraki başka pakete geçirmeye çalışmak.
-
normal abonelerede aylık extra 6tl karşılıgında akk yi 100gb yapıyorlarmış.