Ttnet Fatura Ücretleri Hakkında Soru
-
Beyler,
netlimitsiz 8 mb kullanıyorum. Normal fiyatı 64 lira yazıyor sitede. yalnız sözleşme yenileme zamanında beni arayıp ilk 3 ay 39 ödersiniz. sonra 59 ödeyeceksiniz demişlerdi( bundan 6 7 ay önce idi sanırım) bende okey demiştim.
şimdi bakıyorum ne 39 ödedim. nede 59 ödedim. gerçe bi kaç kez 61 felan ödedim sanırım da son 4-5 faturam paso 71 tl
netlimitsiz 8 mb kullanan arkadaslarında fatura ödemeleri bu şekildemi merak ettim. onun dışında mecbur aricaz müşteri hizmetlerini
-
Okey dediğin sözleşmeye onaylanmamış olabilir .Aynısını yaşadım ben.Onayladıktan sonra ilk ay bedava daha sonra 39 lira gelecekti.
70 lira fatura geldi opss dedik.Arayıp sorduk sözleşme filan yokmuş,resmiyet kazanmamış yani.Hemen düzelttiler,biraz fırça attım 2 ay bedava net kullandık.Şu an 40 geliyor -
şimdi yazdım şikayet formuna bayağı bi bozdum zaten.
yok gerçeği söylese bi bok olmıcak. saçma sapan insanları koyuyorlar oraya yalandan, hiç bir dedikleri tutmuyor. ona kıl oluyorum.
-
yıllbaşından önceki tarife kjkampanyasıyla öyleydi normalde 54 TL ye satıolardı sornadan NETDİSK li diye satılmayan bulut hizmetinii millete kaktırıp o paketi 59 TL den satmaya başladılar daha sonra DTK bunlara ceza kesti turcksell vırt cırtta dahil. bunlarda paket fiyatını 63 TL ye çıkarttılar! 71 TL fatura ödüosan bi aç bak neymiş diye neye ödemişsin paraları muhtemeeln içerisinde Tivibu falanda vardır.
-
solstice bunu yazdı
Beyler,
netlimitsiz 8 mb kullanıyorum. Normal fiyatı 64 lira yazıyor sitede. yalnız sözleşme yenileme zamanında beni arayıp ilk 3 ay 39 ödersiniz. sonra 59 ödeyeceksiniz demişlerdi( bundan 6 7 ay önce idi sanırım) bende okey demiştim.
şimdi bakıyorum ne 39 ödedim. nede 59 ödedim. gerçe bi kaç kez 61 felan ödedim sanırım da son 4-5 faturam paso 71 tl
netlimitsiz 8 mb kullanan arkadaslarında fatura ödemeleri bu şekildemi merak ettim. onun dışında mecbur aricaz müşteri hizmetlerini
Benim paket net limitsiz 3lü paket Telefon + internet(8mb) +tivibu(almadım) =39 tl diye 12 aylıgına anlaşma yaptım. En fazla gelen 41 tl oldu. Senin netlimitsiz ve bu kadar fazla gelmesi tuhaf müşteri hizmetlerinden döküman iste normal bir şey degil bu. en fazla 2 3 tl gelmesi lazım hocam.
-
ya bi sitesine bakayım dedim 20mbsye kadar fiber aylık 100 liraya 8mbsye kadar adsl 80 liraya denk geliyor çok pahalı bence ayrıca fiber paketi 69 tl 28tl de yalın fiber için sabit ücret alıyorlar e bu nasıl fiber ki telefona ihtiyaç duyuyor?
-
mataramasuko bunu yazdı
ya bi sitesine bakayım dedim 20mbsye kadar fiber aylık 100 liraya 8mbsye kadar adsl 80 liraya denk geliyor çok pahalı bence ayrıca fiber paketi 69 tl 28tl de yalın fiber için sabit ücret alıyorlar e bu nasıl fiber ki telefona ihtiyaç duyuyor?
bilğimi söyleyrum ; fiber ayrı bir kablo üzerinden ki kendi kablosu FİBER optik üzerinden çalışır, buda eve gelip döşemeleri lazım tek yere gitmiolar apartmana giriolar reklamlarda söyledikleri "yalanlar" tr her yerinde alt yapı var sözde Ama milleti sikip ADSL itelemek varken nie fiber verip ucuz internet yapsınlar ki!!!
-
ArmadA bunu yazdımataramasuko bunu yazdı
bilğimi söyleyrum ; fiber ayrı bir kablo üzerinden ki kendi kablosu FİBER optik üzerinden çalışır, buda eve gelip döşemeleri lazım tek yere gitmiolar apartmana giriolar reklamlarda söyledikleri "yalanlar" tr her yerinde alt yapı var sözde Ama milleti sikip ADSL itelemek varken nie fiber verip ucuz internet yapsınlar ki!!!
Fiber bağlamak için telefon bağlantısı istiyorlar :-) -
mataramasuko bunu yazdıArmadA bunu yazdımataramasuko bunu yazdı
Fiber bağlamak için telefon bağlantısı istiyorlar :-)şöyle bir durum telefon ewe getirdiği her kablo için ücret alıyoré bu telefon yalın internet adsl fiber! olsa dahi geçerli. şimdi piçlik --> telefonla internetin bir alakası yok mahkeme 3 4 yıl sürdü en son düştü telekom burda yalın internet çıktı ondan HAT ücreti alıdılar sonuçta ewe kablo geliyor o kablonun değeri 15 liramıydı ney öle bişi telefon bağlat yeni 15,90 a kapanmıştır bu tarife böyle bir tarifesi vardı sonradan çıakrttığı bu olmasa dahi 21.90 krş a ev avantaj tarifesi vardı anlatıyorum ki bağıntıyı anlayın burdan geçirior hala daha!
Fiber içinde telefon bağlatmasının nedenlerinden biri yurtdışında herkeste telefon ewde var + GSM de var ancak onların tarifeleri bize göre ucuzdur buda eknomiyle bağlantılı olduğu için. adamlar sahiplerinden söz ediyorum ona bakarak iş yapıorlar. + olarak TR de olan sikerim ya ne uraıcam deyip 1 protesto bile yapmayan bizleri sikmek te daha kolay oluyor!!!
abicim millet aldı yürüdü biz daha TR de 2 adımı 10 yılda zor atıyoruz. 3. dünya ülkelerinden farkımız yoktr.
sonunu yazmamışım ; deveye diken insana ... Fiberle telefonun hiç bir alakası yok doğrudan ama! adamlar geçiriyor = Kapitalizm.
ArmadA tarafından 03/Nis/13 11:26 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam sen telefondan he he yapın dedin ama öyle onaylamıyolar artık, herhangi bi türk telekom bayine gidip sözleşmeye imza atman gerekiyor:)
-
hocam sözleşmen bittigi gibi türkcell superonline geçmeni tavsiye ederim 2 haziranı bekliyorum bende direk geççem kapatıp çok boktan bi internet ttnet .