folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder TTNET Görevlisi İle Efsanevi Telefon Görüşmem.



TTNET Görevlisi İle Efsanevi Telefon Görüşmem.

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    rakkoc
    rakkoc's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Aralık/2003
    Homo
    by_Tet bunu yazdı

    Hocam bana kızma fakat telefondaki adam açıklamış güzelce.

    Demiş ki ocaktan beri arıza kaydımız var 18inde de var defalarca arıza kaydı yapmışsınız hiçbirini kapatmamışlar sizi siklemiyorlar ben emir kuluyum bana ezberletilen bu kadar.

    O adama kızma yani gayet açıkça demiş :)

    Bu arada Allah bağışlasın hocam :)

    hocam zaten lafim adama değil kuruma :) kurumdan başkası ile iletişime gecemediğim icin bu adam seçilmiş oldu yoksa dediğin gibi adamın bir gafı yok ben müşteri temsilcisine sikayette bulunuyorum muşteri temsicisinden değil. fakat adamın bir sorunu var 19.01.2017 perşembe gününe denk geliyor. Adam 19 diyip mayis'i düşünüyor. çünkü ay bölümüne bakmadan direk başından atacak. Veya konuşmanın başında modeme sinyal geliyor ben görüyorum sen bir şeyleri yanlış yapıyorsun yaklaşımı sadece kötü ama bu standart yaklaşım olduğundan o kısma takilmiyorum.


    Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Nisan/2017
    Erkek

    En son (2 hafta önce) benim internet gitti biçok yeri aradım çözemedikleri için en son sabit numaradan biri aradı şöyle böyle anlatıyor ben de anlatıyorum adam hala senin modemden sonraki cihazın bozuktur diyor. Olum modemden direk switch e gidiyor arada cihaz yok diyorum neredeyse adam yeminler edecekki senin cihaz bozuk diye görüşmeyi adamı azarlayarak yüzüne kapattım kapattıktan sonra ana avrat soy sop haykırdım. 1 saat sonrasında teknik ekip geldi onlara gösterdim durumu evet bizde problem dediler modem ip alamıyormuş. Vel hasıl demem o ki Türk kelimesinin ismini lekeleyen bir kkurumdur telekom zira ceo sun da gavurdur. Bukadar işbilmezin bir araya toplanması sonucu bu gibi sorunları yaşamamız mümkündür. 


    next next next install
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    rakkoc
    rakkoc's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Aralık/2003
    Homo

    Türktelekomun yemek kartı ve yemek hane ihalesini alan firma benim müşterim. Türk telekom'un talepleri yüzünden sürekli ankaradaki genel merkezde insan kaynakları vs ile iletisim halindeyim kendilerine ilettim konuşmayı fiber kablo döşeniyor böyle ahsakliklar olabilir dönem dönem diye bolge santralınden kayıt dişi geri dönüş olmuş. 4 ay ciddi uzun ama bir inceliyelim diyip döndüler.


    Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
Toplam Hit: 3236 Toplam Mesaj: 14
ttnet ttnet şikayet ttnet müşteri temsilcisi şikayet