Tüm Hitlerin Yandex'den Gelmesi.
-
Çok ilginç bir durum var. Web sitem google blogger üzerinde barındırılıyor ve tüm arama motorlarına kayıtlı.
İşin ilginç kısmı trafik kaynaklarıma baktığımda %95 yandex üzerinden geliyor
örnek veriyorum
xxxx ücretsiz üyelik almak diye yandex de aratınca 1. sırada çıkıyorum
ama ayın kelimeyi google da aratınca sanki hiç yokmuşum gibi.
Bunun çözümü nedir nerede hata yapmış olabilirim ?
işin bir diğer ilginç kısmı trafiğin çoğunluğunun organik search değil referal olması yine yandex in yönlendirmesi ile geliyor kullanıcılar.
-
Google da o yada bu sekilde var misin peki o anahtar kelimelerde yoksa hic mi yoksun?
-
-
Antikky nin yardımı ile 1-2 hata bulduk düzeltiyoruz sitenin şuanki hitini kaydediyorum 3 ay sonra bakalım neler olacak :)
-
Rahmetli, severdi Yandex'i...
Oradan gelmesi normaldir hocam. :D Hehehehehehehehehehe :ı
-
bende hitler diyince Hitler zannettim, rusya da faşizm yükselişte galiba diye düşünüyordum konuyu okuyana kadar :D
-
PanxeR bunu yazdı
Organic Search ile Direct, arasındaki fark ne?
~@~
@TeRRoR tam anlamadım diyecektim ki.. (Hit{'}ler) ^^`
-
@RitmFarbRacourci
Organic Search, arama motoruna bir arama yapmis ve ( reklamlar haric olmak uzere ) arkadasin sitesine giris yapmisar.
Direct, adam direk sitenin adini yazip enter demis siteye girmis.
Referral, sitenin linkini tahribat.com da konu icinde gecirip link vermis bizde tiklamisiz oyle gelmis ziyaretci.
Social, facebookta yayinlamis misal link oradan baska bir facebook kullanicisi tiklamis girmis. -
Antikky bunu yazdı
@RitmFarbRacourci
Organic Search, arama motoruna bir arama yapmis ve ( reklamlar haric olmak uzere ) arkadasin sitesine giris yapmisar.
Direct, adam direk sitenin adini yazip enter demis siteye girmis.
Referral, sitenin linkini tahribat.com da konu icinde gecirip link vermis bizde tiklamisiz oyle gelmis ziyaretci.
Social, facebookta yayinlamis misal link oradan baska bir facebook kullanicisi tiklamis girmis.Tşk'ler.
Vay alüminyum, diyesim geldi.
-
Heil Hitler!