folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Tüm Wep Şifrelerini Kırdım Sıra Geldi Wpa'ya Worldlist İçin Yardım

Tüm Wep Şifrelerini Kırdım Sıra Geldi Wpa'ya Worldlist İçin Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XmV
    XmV's avatar
    Erkek

Evet arkadaşlar 5-6 gün önce 1 aylığına adanaya geldim turgutözal bulvarında koca bir apartmanda halamda kalıyorum laptopun wireless adaptörü ile bir taratim dedim oda ne 20 tane ağ buldu 8 taneside wep şifreli hemen kendime bir tane 500mv çıkış gücünde g-sky 5dbi usb wireless adaptör aldım ve 2 günde 8 wep şifreli ağın 7 sini kırdım şu an istediğime bağlanıyorum genelde 8 mb sınırsız bir ağ var onu kullanıyorum insanlara yük olmamak için ama sıra geldi wpa lara beni bekleyen 12 ağ var yalnız wpa ağları klasik yöntem deneme yanıma ile kırılmadığından tükçe genel bir worldliste ihtiyacım var uzantası .lst olmalı varmı şoyle 300-500 mb bir worldlist arkadaşlar adana turgutözal da oturan arkadaşlar benim boş 1 günüm olurda 1 günlüğüne misafir ederlerse etraflarındaki wep şifrelerini gelir kırarım

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kardelen442
    kardelen442's avatar
    Erkek

wpa zordur hocam örnek ?7mdsk46%%..awjd şifreyi nasıl kırcan word list olsada zor

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XmV
    XmV's avatar
    Erkek

hocam insanlar genelde isim veya ev telefonlarını kullanıyorlar nerden anladın diceksin bu kırdığım 7 wep şifresinin 3'ü ev numarası :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

world list maker tarzı birşey deneyebilirsin.Vakit çok :)

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

Hocam wpa işi biraz zor gibi.

500 mw adaptoru yurt dışındanmı aldın ?

..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XmV
    XmV's avatar
    Erkek

yok hocam sahibinden.com da 60 liraya aldım ama sen beklicek zamanım var dersen 29 dolara dealextremeden al derim nasılsa burada da garantilisi yok hocam hazır dealden alırsan 12 db lik bir antende al ama bana kalırsa gsky al alfadan daha iyimiş stabil olma konusunda

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

XmV bunu yazdı:
    -----------------------------

yok hocam sahibinden.com da 60 liraya aldım ama sen beklicek zamanım var dersen 29 dolara dealextremeden al derim nasılsa burada da garantilisi yok hocam hazır dealden alırsan 12 db lik bir antende al ama bana kalırsa gsky al alfadan daha iyimiş stabil olma konusunda

Hocam şuan bende asus wl-138 g2 pci adaptor var planet 8 dbi outdoor omni anten var 1 metre rg58 kabloyla bayağı uzaktaki 8 megabit bir ağa bağlanıyorum gayet stabil.

mw değerli bi adaptor ne kadar fark ediyor acaba ?

..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XmV
    XmV's avatar
    Erkek

oo antenin gayet başarılı bende de sendeki cihaza yakın edimax vardı bu nerdeyse 2 kat daha güçlü ve hızlı açıkçası sen 1w lık ürün alsan yada 500mv baya 2 katına çıkartır belkide daha fazla en azından bu ürünler rtl8187 çipleri ile ağ dinleyebiliyorlar ve paket toplayabiliyorlar buda senin wep şifresi kırman için gerekli şey

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

XmV bunu yazdı:

oo antenin gayet başarılı bende de sendeki cihaza yakın edimax vardı bu nerdeyse 2 kat daha güçlü ve hızlı açıkçası sen 1w lık ürün alsan yada 500mv baya 2 katına çıkartır belkide daha fazla en azından bu ürünler rtl8187 çipleri ile ağ dinleyebiliyorlar ve paket toplayabiliyorlar buda senin wep şifresi kırman için gerekli şey

biliyorum hocam şuanki chipseti'i backtrack otomatik tanıyor zaten ilerde 1 w bişey almak şart oldu :)

..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek

wordlist uzantısı lst olacak diye birşey yok ister txt yaparsın ister uzantı koymazsın :)

8 haneli rakamları dene

9 haneli rakamları dene

543

543

555 vs gibi telefon numaralarını dene internette arayarak bulabilirsin hazır oluşturulmuş wordlistleri.Wordlist maker olarak diyar hack team diye pwlmaker diye program var o iş görür.Eğer bulamazsan bunlarla vazgeç.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XmV
    XmV's avatar
    Erkek

benim kullandığım programa vereceğin worldlistin lst uzantılı olması lazım yoksa okumuyor boyle cins birşey airdrop-ng diye birşey çıktı durun bakalım daha kimse tam ne olduğunu bilmiyor ama programın sahiplerinin yayınladığı video da wpa yı kırıyorlar bir kaç aya çıkar kokusu

Toplam Hit: 2753 Toplam Mesaj: 11