folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hesaplar / Üyelikler
linefolder Türk Telekom Wifi Hediye Dakika Lazım.



Türk Telekom Wifi Hediye Dakika Lazım.

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GuArDiAn55
    GuArDiAn55's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Haziran/2015
    Erkek

    Selam müridler. Kyk yurdumda apleri yenilediler sayısını arttırdılar. Zaten ana hat leş durumda akşam 8 gibi 0.1 mbps anca alıyoruz türk telekom wifi geldi bi de. bt elemanı fiber altyapı olduğunu söyledi hattın kapasitesini söylemedi nedense. Buradan da parayı götürmeyi amaçlayan türk telekomun buradan anasını avradını.. Neyse ailede türk telekom abonesi yok maalesef(Ne kadar üzücü) test edemiyorum türk telekom wifi hızı kyk wifi hızına göre nasıl? https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/kampanyalar/sayfalar/turk-telekom-wifi-kampanyasi.aspx laptop ile bağlanacağım da nasıl yapacağım en ufak fikrim yok :D 


    HACKEROKAN!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    Türk Telekom wifi noktalarında 100 megabit indirme hızı var. Ama o anda ağa bağlı kişiler arasında bölüştürülüyor bu hız. Kaldı ki meydan ve merkezi yerler harici fazla erişim noktası yok. Bir arada ankesörlü telefonlar üstünden wifi yayını yapmayı denemişlerdi ama ankesörlü telefonlarıda kimse kullanmıyor diye kaldırdılar.

    Zaten sürekli kullanılabilecek bir hizmet değil. Kullanımlar veri üstünden değil dakika üstünden ölçülüyor. 1 kb bile veri indirsen hemen 1 dakika işliyor. Örnek vereyim haber siteleri sürekli dakikada 1 kendini yeniler. Arka sekmede bir haber sitesinin açık kaldığını düşün ?

    mkyb tarafından 26/Şub/18 17:28 tarihinde düzenlenmiştir

    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehlikeyif
    ehlikeyif's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Nisan/2015
    Erkek

    İş bankası kullanan arkadaşın var ise 6 saat ücretsiz WiFi süresi vardı sanırım şifre veriyor mobil uygulaması bi bak ona. Onun haricinde kimse şifresini vermez sanırım, hele ki şu morbeyin olaylarından sonra filan 


    Ben Sana Mecburum Bilemezsin...
Toplam Hit: 4279 Toplam Mesaj: 3
kykwifi türk telekom wifi