folder Tahribat.com Forumları
linefolder Kriptoparalar & Blockchain
linefolder Türkçe Destekli Yeni Bitcoin Exchange Borsa Sitesi



Türkçe Destekli Yeni Bitcoin Exchange Borsa Sitesi

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Eylül/2007
    Erkek

    Hocalar selam yeni bir borsa daha çıktı türkçe support kısmı olan. 

     

    Site yeni olduğu için referansla üyelik oluyor o yüzden hemen yükselmeyin 

    https://www.bitexmar.com/cemnet/register.html

     

    Siteyle ilgili herhangi bir sorun yaşarsanız direk bana ulaşabilirsiniz her türlü muhattap var karşı tarafta. 

     

    Özelliklerini altta iletiyorum

    <strong style="mso-bidi-font-weight: normal;">KULLANDIKÇA KAZANDIRAN BORSA BITEXMAR AÇILDI

    Kripto para piyasasındaki daralma ve güvensizliğin hakim olduğu, yatırımcıların kazançlarının günden güne eridiği bugünlerde güzel bir haber geldi. Yeni açılan bir borsa olan Bitexmar hem kullanıcıların avantajına olan bir çok özelliği bünyesinde barındırıyor hem de kullanıldıkça coin ve kendi coini olan BEXM kazandırıyor.

    12 farklı dilde 200’ün üzerinde ülkede kullanılabilen Bitexmar siber saldırılara karşı kullanıcılarının yatırımlarını, çok katmanlı güvenlik protokolleri ile korunan soğuk cüzdanlarda saklıyor. Karmaşık ve yoğun hack ataklarına karşı bile bu katmanlı protokol sayesinde Bitexmar, dijital yatırımları güvenli şekilde korumaktadır. 7/24 teknik destek veren borsa, açılan ticketlera en geç 3 gün içerisinde cevap verme taahhüdünde bulunuyor.

    Hızlı ve kolay depozit yatırma/para çekme, api entegresyonu, SMS ve Google authentication, saniyede milyonlarca işlem yapabilen bir altyapı ve tüm browser ile mobil cihazlara uyumlu çalışması Bitexmar’ın diğer bazı özellikleri.

    KULLANICISINA SAĞLADIĞI AVANTAJLAR

    Bloklanmayan Balans

    Bitexmar’ın kullanıcılara sağladığı en büyük avantajlardan bir tanesi bloklanmayan balans. Bloklanmayan balans özelliği sayesinde herhangi bir alım/satım emri verdiğinizde, emirdeki coin miktarı balansınızda bloklanmıyor. Bloklanma yapılmadığı için de aynı balans miktarı ile birden fazla alım/satım emri girebiliyor, fırsatları kaçırmıyorsunuz. Bitexmar altyapısı, güncel borsa verilerine göre girdiğiniz birden fazla emirden en uygun olanını gerçekleştirdiğinde diğer emirler iptal oluyor ve balansınızdaki miktar değişiyor.  

    Çarpraz Emir

    Alt koinleri alıp/satmak için kripto paranızı BTC, USDT, LTC ya da ETH’e çevirmenize gerek yok. İstediğiniz coini, istediğiniz başka bir coine çevirebilirsiniz. Böylelikle diğer borsalarda iki kez ödediğiniz komisyonu Bitexmar’da bir kez ödersiniz. Diğer borsaların aldığı fazladan fee sizin cebinizde kalır.

    Düzenlenebilir Emir

    Bitexmar’da vermiş olduğunuz bir emiri düzenlemek için o emri iptal edip yeni bir emir girmeniz gerekmiyor. Bir emri iptal etmeden istediğiniz kadar değiştirip güncelleyebiliyorsunuz. Emir listenizdeki ilgili emirin üzerine tıklayarak bunu yapabildiğiniz gibi, grafik tablosu üzerinden Mouse ile tek hamlede de bu işlemi gerçekleştirebiliyorsunuz. Bu özellik sayesinde anlık doğan fırsatlar karşısında emirlerinizi düzenlemek çok daha kolay hale geliyor.

    Kullanım Kolaylığı

    Bitexmar’ın en güzel özelliklerinden bir tanesi de, kripto para ticareti yapan kullanıcıların ihtiyaç duyduğu özelliklerin tek bir ekranda toplanmış olması. Exchange ekranında depozit yatırabilir, para çekebilir, balansınızdaki tüm yatırımlarınıza bakabilir, borsadaki tüm kripto paraların fiyatlarını takip edebilir, alım/satım işlemi yapabilir, düzenleyebilir, kendi emirlerinizi ve borsadaki diğer kullanıcıların verdiği emirleri görebilirsiniz. Alım/satım yapmak için gereken toolların hepsi tek bir ekranda toplanmış durumda. Bu da kullanıcıya tam kontrollü ve motive işlem yapma imkanı sağlıyor.

    Referans Sistemi

    Bitexmar’ı diğer borsalardan ayıran bir diğer özellik ise referans sistemi. Referans programı kullanan diğer tüm borsalarda tek katmanlı bir referans sistemi mevcut. Ancak Bitexmar, 3 katmanlı referans sistemi ile kullanıcılarına daha fazla kazanç sağlıyor. Yani referansınızın referansının referansından da kazanç sağlayabiliyorsunuz.

    Bitexmar Coini BEXM Nedir?

    Bitexmar’ın BEXM isimli kendi coini de mevcut. BEXM Ethereum blockchaini üzerinde çalışıyor ve ERC20 standardını takip ediyor. 1 milyar adet üretilen BEXM, koruma fonksiyonları ile herhangi bir sahtekarlık ve korsanlık girişimlerine karşı hazır.
    BEXM fiyatı, borsanın kuruluşu nedeniyle yapılan kampanya nedeniyle bir süre 0,01 ABD Dolarına sabitlendi. Kampanya sonunda ise BEXM fiyatı alım/satım oranına göre değişecek şekilde serbest bırakılacak.
    BEXM sahibi olmak, Bitexmar’da pay sahibi olmak gibi. Bitexmar, gelirinin yarısını BEXM bakiyesine göre BEXM sahipleri ile her gün paylaşıyor.

    Bitexmar’da nasıl kaçanç elde edilir?

    1- Bitexmar’a üye olduğunuzda 10 BEXM hediye ediliyor.
    2- Bitexmar’a ilk depozit yatırma işlemini gerçekleştirdiğinizde 100 BEXM hediye ediliyor
    3- Bitexmar’da yaptığınız her işlem için, ödediğiniz işlem ücretinin 1/10’u kadar BEXM hediye ediliyor.
    4- Bitexmar her gün kazancının yarısını üyelerine hediye ediyor. Her gün hesabınızda bulunan BEXM miktarının total BEXM miktarına oranına göre yapılan hesaplamalarla BTC, USDT ve ETH kazanabilirsiniz.
    5- Referans kodunuzla üye olan 1. seviye kullanıcıların yaptığı her işlem için ödediği komisyondan 1/10, 2. seviye kullanıcılardan 1/100, 3. seviye kullanıcılardan ise 1/1000 oranında kazanç elde edebilirsiniz. Kazançlar, işlem ücreti alınan coin cinsinden veriliyor.
    6- Referans kodunuz ile üye olan 1. seviye üyelerin ilk depozit yatırma işleminden 50, 2. seviye üyelerden 25, 3. seviye üyelerden ise 10 BEXM hediye ediliyor.

    cemnet tarafından 19/Nis/18 16:31 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ar0fer
    Ar0fer's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Mayıs/2011
    Erkek

    Domain ismi itici geldi :/

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Eylül/2007
    Erkek

    Bit kelimesi banko geciyo artik

    Bi sekilde X harfide havali duruyo birlestirince bu çıkmış işte:)

    Mühüm olan coinlerimizin güvenliği beyler isimler gelip geçici 

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    McM
    McM's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ağustos/2005
    Erkek

    Bir çok alternatif borsa oluştu ve hacim kazanması çok uzun zaman alıcak diye düşünüyorum...
    Karşısında çok ciddi rakipleri var... Ki daha piyasa Fairx çıkmadı Stellar ve IBM destekli... Oda geldikten sonra şansı çok zor diye düşünüyoruum.. 

Toplam Hit: 1079 Toplam Mesaj: 4
borsa