Turkcell Maxiplus5 Kullananlar İçeri Lütfen
-
Turkcell MaxiPlus5 kullanan arkadaşlar
Turkcell in uygulamalarını benim gibi herkes silmek istemiştir çünkü çok gereksiz bir alan kaplamaktalar.
ama telefon daha yeni piyasaya sürüldüğü için şuan bu telefona uygun bir android sürümü bulunmuyordu.
uzun zamandır arayış çabalarım sonucu bir makaleye rastladım
ve aşağıda linkini verdiğim ZTE Black ICE die bi telefonun makalesine rastladım.
Telefonun gorunusu tıpatıp Turkcell MaxiPlus5e benziyor sizde bakarsanız anlıyacaksınız.
Bunları nedenmi anlatıyorum çünkü ZTE nin sitesinde telefon için Guncelleme .zip ı veriliyor.
düşündümde bizde bu dosyayı indirip güncellemeye çalışsak Turkcell in gereksiz uygulamalarından kurtulabiliriz.
evet arkadaşlar sizde bunu deneyin bakalım işe yarayacakmı iyi guncellemeler :)
ZTE Black ICE
http://www.digitallife.gr/dokimazoume-to-zte-black-ice-42558
Guncelleme .zip
http://wwwen.zte.com.cn/endata/mobile/Greece/Greece_Instruction/201208/P020120822624235615339.zip
-
Benim :)
Ekleme: uygulayan deneyen biri varsa yorumlarını yazarsa memnun olurum arkadaşlar ;)
emnimax tarafından 21/Kas/12 21:59 tarihinde düzenlenmiştir -
Milleti kobay gibi kullanmak yerine kendin denesen ?
-
Turkcell o telefonlara sadece marka basıyor yani o telefonlar gerçekten zte firmasının çin firmasıdır (öyle biliyorum)
Vodafone ninkide huawei idi sanırım tam terside olabilir ama Turkcell veya Vodafone diye aratırsan zaten sonuç bulamazsın Türkçe kaynaklar hariç -
Citizen bunu yazdı
Milleti kobay gibi kullanmak yerine kendin denesen ?
arkadaşım ben denicem zaten inmesini bekliyorum.
benim gibi arayanlar varsa die yazım dedim
yardımseverlikte suç oldu neyse sakinim...
-
Turkcell MaxiPlus rom yazarsan bu telefon için tonla rom var.Denenmiş romları kurmalısın bence.
-
hacılar bende de htc explorer var. vodafone den aldım. root'luyorsun telefonu link2sd programını kuruyorsun sonra istediğin programı silebiliyorsun. google maps çiziktir htc likes filan bi dünya gereksiz şeyleri sildim. o telefonda da öyle bişey olsa gerek.
-
Deneyen kimse yokmu arkadaşlar
-
UP
-
lan oğlum bu kadar çakallık olmaz gtün yemiyo denemeye telefona bişey olur diye miillete kurdurmaya çalışıyon ezik herif
-
Tnrsk bunu yazdı
lan oğlum bu kadar çakallık olmaz gtün yemiyo denemeye telefona bişey olur diye miillete kurdurmaya çalışıyon ezik herif
Harbiden ha 24 saattir bi dosya indiremedi adam. :)