Turkcell Maxiplus5 Kullananlar İçeri Lütfen

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

Turkcell MaxiPlus5 kullanan arkadaşlar

Turkcell in uygulamalarını benim gibi herkes silmek istemiştir çünkü çok gereksiz bir alan kaplamaktalar.

ama telefon daha yeni piyasaya sürüldüğü için şuan bu telefona uygun bir android sürümü bulunmuyordu.

uzun zamandır arayış çabalarım sonucu bir makaleye rastladım

ve aşağıda linkini verdiğim ZTE Black ICE die bi telefonun makalesine rastladım.

Telefonun gorunusu tıpatıp Turkcell MaxiPlus5e benziyor sizde bakarsanız anlıyacaksınız.

Bunları nedenmi anlatıyorum çünkü ZTE nin sitesinde telefon için Guncelleme .zip ı veriliyor.

düşündümde bizde bu dosyayı indirip güncellemeye çalışsak Turkcell in gereksiz uygulamalarından kurtulabiliriz.

evet arkadaşlar sizde bunu deneyin bakalım işe yarayacakmı iyi guncellemeler :)

ZTE Black ICE

http://www.digitallife.gr/dokimazoume-to-zte-black-ice-42558

Guncelleme .zip

http://wwwen.zte.com.cn/endata/mobile/Greece/Greece_Instruction/201208/P020120822624235615339.zip

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

Benim :)

Ekleme: uygulayan deneyen biri varsa yorumlarını yazarsa memnun olurum arkadaşlar ;)

emnimax tarafından 21/Kas/12 21:59 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Milleti kobay gibi kullanmak yerine kendin denesen ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Turkcell o telefonlara sadece marka basıyor yani o telefonlar gerçekten zte firmasının çin firmasıdır (öyle biliyorum) 

Vodafone ninkide huawei idi sanırım tam terside olabilir ama Turkcell veya Vodafone diye aratırsan zaten sonuç bulamazsın Türkçe kaynaklar hariç 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı

Milleti kobay gibi kullanmak yerine kendin denesen ?

arkadaşım ben denicem zaten inmesini bekliyorum.

benim gibi arayanlar varsa die yazım dedim

yardımseverlikte suç oldu neyse sakinim...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Turkcell MaxiPlus rom yazarsan bu telefon için tonla rom var.Denenmiş romları kurmalısın bence.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

hacılar bende de htc explorer var. vodafone den aldım. root'luyorsun telefonu link2sd programını kuruyorsun sonra istediğin programı silebiliyorsun. google maps çiziktir htc likes filan bi dünya gereksiz şeyleri sildim. o telefonda da öyle bişey olsa gerek.

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

Deneyen kimse yokmu arkadaşlar

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

UP

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

lan oğlum bu kadar çakallık olmaz gtün yemiyo denemeye telefona bişey olur diye miillete kurdurmaya çalışıyon ezik herif

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı

lan oğlum bu kadar çakallık olmaz gtün yemiyo denemeye telefona bişey olur diye miillete kurdurmaya çalışıyon ezik herif

Harbiden ha 24 saattir bi dosya indiremedi adam. :)

Toplam Hit: 2231 Toplam Mesaj: 11