Türkiye Genelinde Feneriumlarda Yaz Başı İndirimi (Tüm Fenerlilerin Dikkatine...)
-
Bence kaçırmayın :) -
paranıza acıyın FORZA BJK FORZA BJK STORE :) giyicekseniz ŞAMPİYONUN Ürünlerini giyin di mi ama :))
-
Maket UEFA, Süper kupa, Türkiye Kupası satılıyosa ben 10'ar tane alıp fenerli arkadaşlarıma hediye edeyim : )))))
-
FENERBAHCE 2 - 2 DENİZLİ
lem gene horozlar düdükledi sizi herhalde indirim olacak :D
-
resim gozukmuyor
Bad Request (Invalid URL)
-
ahaha ne satıonuz la orda 25 sene önce aldığnız türkiye kupasının hatıra formaları flan varmı :D
-
arkadaş vardı evde fener terlikleri , üstte bjk forması altında gs pijamasıyla dolaşırdı :)
-
fenerli sevgili muridlerimize takımlarıyla gurur duymaları için bu şarkıyıda armağan etmeyi bir borç bilir burdan kendilerine sevgi ve saygılarımı sunarım.canlarım ya :D
http://www.speedyshare.com/848226171.html -
kokainman bunu yazdı:
-----------------------------ahaha ne satıonuz la orda 25 sene önce aldığnız türkiye kupasının hatıra formaları flan varmı :D
-----------------------------
kokain kopardın lem beni :D zuhuahuahauhauahuahu ben o kadar eskiye gitmemiştim :D dün 2 -2 olunca stadı yerle bir etmedikleri kalmadı. oysa gecen haftaya kadar ne guzeldi hersey :D türkiye kuparsını karıstırıp işin icine adamları rencide etme :D yazıktır gunahtır :D en kısa zamanda bu emziklerden tonlarca alıp hediye etmeliyiz bence :D -
DecaMeroN bunu yazdı:
arkadaş vardı evde fener terlikleri , üstte bjk forması altında gs pijamasıyla dolaşırdı :)
ehuehuehueheuheuehu karma mac yapıo hoca adam :D -
Abi bebce bu yüzyılın espirisii :))) puahahahahha süperr yaa.. Bende amcaoğluna bi tane alayım bu emzikten alt katta ağlanıp duruo :D:D
Toplam Hit: 1366 Toplam Mesaj: 11