Türknet Hakkında Birkaç Soru
-
@toxic_17 nickli mürit henüz konu açamadığından konuyu ben açmak zorunda kaldım.
"Müridller ve mürideler öncelikle iyi günler. Benim evimde ttnet var ve yanına türknet almayı düşünüyorum. Ama apartmanın altyapısı çok kötü. Bu yüzden direk sokak başındaki kutudan internet çektirmek istiyorum. Bunun için montaj ücreti haricinde ek bir ücret öder miyim ve kablo evime yeraltından mı yoksa üstten geçirilerek mi gelicek. Bir de fiyat/performans ürünü vdsl önerir misiniz?"
-
mevcut kabloların geldiği yerden kendin kablo çekebilirsin. Amma ve lakin telekomcular portu ayarlarkene sor onlara nasıl yapacağuk diye. TpLink ürünlerinin ta aa..... tplink önermiyorum kesinlikle.
-
ilteris bunu yazdı
mevcut kabloların geldiği yerden kendin kablo çekebilirsin. Amma ve lakin telekomcular portu ayarlarkene sor onlara nasıl yapacağuk diye. TpLink ürünlerinin ta aa..... tplink önermiyorum kesinlikle.
Neden tplink olmaz ne gibi sorunlarla karşılaştın hocam
-
Bende Türknet bağlatacağım az önce müşteri temsilcisi ile görüştüm.
Başvuru kampanyasında türknet kullanan biri var ise davet kodunu verirse onu referans göstereyim bir aylık hediye gelsin
-
myblackworldweb bunu yazdı
Başvuru kampanyasında türknet kullanan biri var ise davet kodunu verirse onu referans göstereyim bir aylık hediye gelsin
Buyur hocam
https://turk.net/p/QOO55UQ27PBM/
-
tolgasen bunu yazdımyblackworldweb bunu yazdı
Buyur hocam
https://turk.net/p/QOO55UQ27PBM/
Eyvallah hocam
Müşteri temsilcisi kodu istediğinde link adresini mi vereceğim yoksa yapmam gereken birşey var mı? Linke gidince başvuru bölümü geliyor. Mobilde olduğumdan dolayı başvuru bölümğ ile ilgili bir hata alıyorum o yüzden tekrar başvuru ekranına dönemem. Neyse arasınlar veririm linki :)
Edit: hocam pm gönderdim dönüş yaparmısın acil
myblackworldweb tarafından 17/Mar/18 17:35 tarihinde düzenlenmiştir -
Müşteri temsilcisi 50 defa arıyor isim soy isim bekliyor:)) offline sin galiba :)
-
Peki türknet 35 mbit verebiliyorken ttnet bize 8mbit interneti neden 75 tlye satıyor. Ttneti arasam hızı artırırlar mı sizce?
-
toxic_17 bunu yazdı
Peki türknet 35 mbit verebiliyorken ttnet bize 8mbit interneti neden 75 tlye satıyor. Ttneti arasam hızı artırırlar mı sizce?
sen yine iyiymişsin bize 1 mbit hızı 93 tl ye veriyorDU.
son mart ayı faturası böyle geldi..
bir saat önce kayıt oluşturdum turknete geçicem inşallah :))
nasıl birşey olucak merakla bekliyorum
-
futurist bunu yazdıtoxic_17 bunu yazdı
sen yine iyiymişsin bize 1 mbit hızı 93 tl ye veriyorDU.
son mart ayı faturası böyle geldi..
bir saat önce kayıt oluşturdum turknete geçicem inşallah :))
nasıl birşey olucak merakla bekliyorum
Peki hocam hız sağlayıcı kaynaklı mı alt yapı yüzünden miydi?
-
modem olarak tplink ve huavei alma
tplink yedi bitirdi beni :D
huavei desen bi nebze çalışıyor. zyxel var şuan sıkıntı yok kopma vs olmuyor. 22 Mb alıyorum şimdi altyapım desteklemiyor.
zyxel öneririm
modem alırken de vdsl2 destekli olmasına dikkat et.