folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Türktelekom & Anadolu Jet | Gidiş – Dönüş Uçuşlar 99,99 TL



Türktelekom & Anadolu Jet | Gidiş – Dönüş Uçuşlar 99,99 TL

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exchanger
    exchanger's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Kasım/2013
    Erkek

    Kampanya kapsamında sunulan promosyon kodu ile 10 – 20 Mart 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek uçuşlar için alınan biletler,  herşey dahil gidiş dönüş 99,99 TL olarak ücretlendirilecektir. Biletlerin 3 gün önce biletleme koşulu ile 7 – 17 Mart tarihleri arasında www.anadolujet.com adresinden satın alınması gerekmektedir.

    Kampanyadan yararlanılabilmesi için Türk Telekom mobil hat sahiplerinin ANADOLUJET yazıp 5060'a, Türk Telekom evde internet hat sahiplerinin ise ANADOLUJET boşluk TCKN yazıp 6606’ya SMS gönderilmesi ve anadolujet.com’da belirtilen alana girilmesi gerekmektedir. Aktarmalı uçuşlar, başka havayolu ile ortak uçuşlar ve Kıbrıs uçuşları kampanyaya dâhil değildir. Yalnızca www.anadolujet.com adresinden kampanyaya özel promosyon kodu ile satın alınacak biletlerde indirim uygulanacaktır, diğer satış kanallarında indirim uygulanmamaktadır. www.anadolujet.com’dan uçuşunuzu planlayın, Kredi Kartı ile Ödeme sayfasına geldiğinizde ‘Türk Telekom Kampanyası’nı seçip, promosyon kodunu ilgili alana girerek uygula butonuna bastığınızda indirimli tutar ekrana yansıyacaktır. Kampanya belirli hatlarda geçerlidir. İstanbul Sabiha Gökçen – Diyarbakır, İstanbul Sabiha Gökçen – Malatya, Ankara Esenboğa – Erzincan, İstanbul Sabiha Gökçen – Gaziantep, İstanbul Sabiha Gökçen – Kayseri, Ankara Esenboğa – Diyarbakır, İstanbul Sabiha Gökçen – Erzurum, Ankara Esenboğa – Gaziantep, İstanbul Sabiha Gökçen – Sivas, Ankara Esenboğa – Malatya, Ankara Esenboğa – Sivas hatları kampanyanın geçerli olduğu hatlardır.

    Kampanya, diğer kampanya ve indirimlerle birleştirilemez. Biletlerde iptal, değişiklik ve iade yapılamaz. SMS ile gönderilen indirim kodu tek kullanımlıktır. Kampanyaya katılım mesaj ücreti katılımcılar tarafından karşılanacaktır. 5060'a gönderilen kısa mesajlar KDV ve ÖİV dahil 0,3325 TL olarak 6606'ya gönderilen kısa mesajlar ise bir SMS ücreti olup bağlı olunan operatörün belirlediği tarife üzerinden ücretlendirilir. Avea İletişim A.Ş. ve TTNET A.Ş. kısa mesaj fiyatlarında meydana gelebilecek fiyat değişikliklerini yansıtma hakkını saklı tutar. Kampanya süre ve kurgusundaki değişiklik hakkı AnadoluJet ve Avea İletişim A.Ş. ve TTNET A.Ş. saklıdır. ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

    TürkTelekom sitesinden alıntıdır.

    https://bireysel.turktelekom.com.tr/Ozel-Avantajlar/kampanyalar/Sayfalar/anadolujet-kampanyasi.aspx

     Edit : Söz konusu kurum ve/veya kuruluşlarla müşterisi olma dışında hiçbir bağım yoktur.

    exchanger tarafından 13/Mar/16 23:03 tarihinde düzenlenmiştir

    "Dünyanın bütün kötülüklerine baş kaldır. Bazen senin iyiliğin başkasının kötülüğüne de olabilir. Kendi iyiliğine de baş kaldır..." Y.Kemal
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ari41
    ari41's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Temmuz/2014
    Homo

    Telekom da çalışıyorum kampanya veya yardimci olacağım bisey varmi diye konu acmaya cekiniyorum ama ekmek kapım cok sukur :) oncelikli kurumsal sonra sinda pek bilmesemde bireysel kampanyalar hk yardimci olurum izmit konulu durumlar varsa daha cok yardimci olurum.

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ağustos/2015
    Erkek

    Çizik


    Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
Toplam Hit: 1408 Toplam Mesaj: 3
bilet uçak kampanya anadolujet türktelekom