folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Turktelekom Upload Hızlarına AKK Uygulamaya Başlayacak.



Turktelekom Upload Hızlarına AKK Uygulamaya Başlayacak.

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yazici Uzmani
    stockholm8
    stockholm8's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Haziran/2015
    Erkek

    Allah belasını versin bu şirketin bu kadar kalitesiz bir hizmet anlayışı olamaz. Oturduğum yerde sadece TT alt yapısı var. 2 yıl kadar kullandım tahahüt bitene kadar haftanın 3 günü kesin internet giderdi. Arardık arıza kaydı için doğru dürüst ilgilenmezlerdi. Berbat bir hizmet, sorun alt yapıda olduğu halde sürekli iç aksamda modemde vb sıkıntı var demeler..... daha neler neler. Sonra süperonline a geçtim TT alt yapısı olmasına rağmen. Başlarda arıza, kesilme oldu ama arayınca ilgilendiler her seferinde. TT da iken arayıp oluşturduğum arıza kaydı 1 haftada çözülmezdi. Ha sonuç olarak memnun muyum yine değilim. Aynı pakete süperonline da daha fazla ödüyorum ama en azından kesilmiyor.

    Hat en fazla 8 mbit destekliyor o kadar berbat yani alt yapı düşünün, gelen internet de 4 ya da 5 mbit. O da ayın 10 undan sonra Akk den 3 e düşer. Lanet olsun böyle alt yapıya da firmalara da......

    Alternatif çok aradım ama malesef yok. Uyudan interneti araştırdım o da inanılmaz pahalı ve akk çok düşük. Mobilde de şu an en fazla 25 gb var. Ne yapacam bilmiyorum?


    Come On Cj
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek

    BTK nın başka bir ülkede olsa ağzına sıçması gereken bir firmadır TTNET

    adamlar turkcell in açtığ davalardan bile usanmadı 

    gidiyorsunuz superonline bayisine internet başvurusu yapıyorsunuz

    ttnet port yok diyip bağlantıyı iptal ediyor

    sonra superonline size diyor ki bağlatamıyoruz burda.

     

    sonra ttnet sizi arıyor biz gelip bağlayalım diye.

    ve bunu yıllarca yaptılar hala da yapıyorlar. 

     

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Ocak/2010
    Erkek

     

    37 TL ödüyorum. Ev interneti. Kota AKK akn vs bişi yok. nasıl bir kucağa düştüğünüzü iyi anlayın.

    birşeyler yapmazsanız bu hep böyle gidecek.


    Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Şubat/2005
    Erkek

    klasik bu ülkede hangi şey doğru düzgün ki buda olsun diye başlayacağım ama btk başındaki zaat-ı muhterem. Teknoloji bakanı. Ulaştırma bakanı ve bunların başdanışmanları vs. Hepsi bence para yiyor büyük ölçüde. 2019da AKK kalkınca cok merak ediyorum hangi gotten teyyare bir saçmalık gelecek. 4mbit hızmı verecekler en yüksek. AKK olmayacağı için belirli kotayı aşınca interneti durdurma veya kota aşım ücreti saşma olur çünkü adı üstünde kota yani. farklı kelime bulurlar.

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Mart/2008
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı

    darbeden sonra "halka beleş internet" muhabbetleri dönmüştü bi ay falan. kaldırmışlardı limitleri, 5 megabayt/saniye ile torrent çektim bi ay. dolduracak hdd kalmadı. yani altyapı yetmiyo, eski bilmemne muhabbeti hikaye kesinlikle.

    adamların yaptığı sırf orospu çocukluğu. her sabah kalkıp bugün nasıl bir oç olsam diye düşünüyolar heralde ayna karşısında. en azından az bi farkla akn siz paket yapsalar.

    AKK’ya sebep yine bizim halkımız. İlk 8 megabit bağlantının çıktığı dönemler kota falan yoktu full hızdı. Uyanık ya bizim millet bir kişi alıp tüm apartman ortak kullanıyordu. Sonra baktılar işin önünü alamayacaklar AKK’yı icat ettiler.  Bahaneleride altyapı kaldırmıyor oldu. 

    Hacı bu adamların savunmayın. Adamlar seni beni tanıdığımız herkezi kazıklıyorlar.Sen parasını veren müşterisin böyle dandik hizmeti sineye çekmek zorunda mısın ? 

    Türkiyede çoğu teknoloji şirketi aboneleri kazıklayıp birkaç yüzbin tl daha fazla haksız kazanç kazanma peşinde aylık. Adamların haksız kazancına kılıf bulmalarını kabul etmekde ne demek.

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    @235

    Kimseyi savunduğum yok olan şeyi söylüyorum. Adamların başta iyi niyetle verdiği hizmeti sömürüp eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürdüler benim demek istediğim o. Türkiye'de hiç bir firma müşterisini düşünmez kendini düşünür. Amerika'da, Avrupa'da firmalar böyle ama orada yasalar var. En ufak hatalarında milyon dolarlık tazminat ödemek zorunda kalıyorlar.

    Bir Örnek :

    https://www.recode.net/2015/6/17/11563644/fcc-fining-att-100-million-for-misleading-unlimited-data-plans


    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeTr
    DeTr's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Eylül/2010
    Erkek

    hayır konu gizli değil yoksa bişiler söyleyecem ama şimdi olmaz, nasıl örümcek kafalı bir zihniyet bunların  yaptıkları anlamaya çalışıyorum yok anlamak imkansız Upload kota nedir amk nerde görülmüş tersine yüzmeye devam ediyoruz


    Kelimeler Kanatır !
Toplam Hit: 8189 Toplam Mesaj: 18
aq turktelekom