TV De Çıkan Nelerden Nefret Ediyorsunuz.
-
kanal D de haberleri seslendiren bi adam var, haber sunucusu değil. diğer seslendirmeleri haberleri anlatan.adamın sesini duydugum zaman içime bi sıkıntı oluyor a.q adamın sesinden nefret ediyorum.sanki bi bok varmış gibi anlatıyor herşeyi.
yeni çıkan kapagın altında kontor biiip biiip diyen rezil çocuk onada deli oluyorum.sıfatı tam bi salak nerden bulmuşlar bilmem
birde haberlere falan bakarken artık inanasım gelmiyor.sanki yayımladıkları herşey yalanmış gibi.saçmalaıyorlar bu bi bendemi oluyor sorun bendemi. :D
-
sıladan,magazinden nefret ederim.
-
bülent ersoy'dan...
-
cnn haric hepsinden
-
Hincal Uluç - her bokun uzmani oldugunu sanan beyinsiz. windows mu linux mu diye sorsan onu da cevaplamaya kalkar
-
bbg ünlüler cifliği gibi programlar ve kadın programları
-
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------kanal D de haberleri seslendiren bi adam var, haber sunucusu değil. diğer seslendirmeleri haberleri anlatan.adamın sesini duydugum zaman içime bi sıkıntı oluyor a.q adamın sesinden nefret ediyorum.sanki bi bok varmış gibi anlatıyor herşeyi.
yeni çıkan kapagın altında kontor biiip biiip diyen rezil çocuk onada deli oluyorum.sıfatı tam bi salak nerden bulmuşlar bilmem
birde haberlere falan bakarken artık inanasım gelmiyor.sanki yayımladıkları herşey yalanmış gibi.saçmalaıyorlar bu bi bendemi oluyor sorun bendemi. :D
-----------------------------
aynen hahi, o biiip biip biip dyen cocugu nerden bulmuslar yaw... oyle bir gficik kaptim ki... gorunce sinirlerim bozuluyor... -
Avrupa yakasını seyirciyi gerizekalı yerine koyduğu için, Türkcellin reklamlarını şeker çocukları sempati kazanmak için kullandığı için, bütün gençliğe hitap etmeye çalışan reklam ve müzik programlarından nefret ediyorum. Tv haber için izlenmez oldu. En iyi kanal Ntv gibi gözüküyo. Cnbceyi eskiden severdim, artık sevmiyorum çünkü çok eski dizileri satın alıp veriyor.
-
esra ceyhann bıtıom o salk karıyaa :S
-
Ali Kırca'nın kadrosunda bir mal var, yavşak gevşek sokak röportajları yapıyor gebertesim geliyor.Gırtlağına kalem soktuğum.
-
mehmet ali erbilden nefret ediyodum,artik yok sanirim
bazen sabahlari tvlerden kadin programlarindaki manyak karilarin seslerini duyuyorum cok korkuyorum onlardan cok korkunclar