TV De Çıkan Nelerden Nefret Ediyorsunuz.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

kanal D de haberleri seslendiren bi adam var, haber sunucusu değil. diğer seslendirmeleri haberleri anlatan.adamın sesini duydugum zaman içime bi sıkıntı oluyor a.q adamın sesinden nefret ediyorum.sanki bi bok varmış gibi anlatıyor herşeyi.

yeni çıkan kapagın altında kontor  biiip biiip diyen rezil çocuk onada deli oluyorum.sıfatı tam bi salak nerden bulmuşlar bilmem

birde haberlere falan bakarken artık inanasım gelmiyor.sanki yayımladıkları herşey yalanmış gibi.saçmalaıyorlar bu bi bendemi oluyor sorun bendemi. :D 

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    sıladan,magazinden nefret ederim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    bülent ersoy'dan...

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    cnn haric hepsinden

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GLaDio
    GLaDio's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hincal Uluç - her bokun uzmani oldugunu sanan beyinsiz. windows mu linux mu diye sorsan onu da cevaplamaya kalkar
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    bbg ünlüler cifliği gibi programlar ve kadın programları
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    siyahbereli bunu yazdı:
    -----------------------------

kanal D de haberleri seslendiren bi adam var, haber sunucusu değil. diğer seslendirmeleri haberleri anlatan.adamın sesini duydugum zaman içime bi sıkıntı oluyor a.q adamın sesinden nefret ediyorum.sanki bi bok varmış gibi anlatıyor herşeyi.

yeni çıkan kapagın altında kontor  biiip biiip diyen rezil çocuk onada deli oluyorum.sıfatı tam bi salak nerden bulmuşlar bilmem

birde haberlere falan bakarken artık inanasım gelmiyor.sanki yayımladıkları herşey yalanmış gibi.saçmalaıyorlar bu bi bendemi oluyor sorun bendemi. :D 

-----------------------------
    aynen hahi, o biiip biip biip dyen cocugu nerden bulmuslar yaw... oyle bir gficik kaptim ki... gorunce sinirlerim bozuluyor...

Shaban Interactive Pro.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek

Avrupa yakasını seyirciyi gerizekalı yerine koyduğu için, Türkcellin reklamlarını şeker çocukları sempati kazanmak için kullandığı için, bütün gençliğe hitap etmeye çalışan reklam ve müzik programlarından nefret ediyorum. Tv haber için izlenmez oldu. En iyi kanal Ntv gibi gözüküyo. Cnbceyi eskiden severdim, artık sevmiyorum çünkü çok eski dizileri satın alıp veriyor.

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek
    esra ceyhann bıtıom o salk karıyaa  :S

..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RIPER
    RIPER's avatar
    Erkek
    Ali Kırca'nın kadrosunda bir mal var, yavşak gevşek sokak röportajları yapıyor gebertesim geliyor.Gırtlağına kalem soktuğum.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Valira
    Valira's avatar
    Dişi

mehmet ali erbilden nefret ediyodum,artik yok sanirim

bazen sabahlari tvlerden kadin programlarindaki manyak karilarin seslerini duyuyorum cok korkuyorum onlardan cok korkunclar

The ability to destroy a planet is insignificant, next to the power of the force.
Toplam Hit: 1406 Toplam Mesaj: 11