folder Tahribat.com Forumları
linefolder Sosyal Ağlar
linefolder Twiter A Hakim Olanlar Varmı?



Twiter A Hakim Olanlar Varmı?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Haziran/2007
    Erkek

    Şimdi beyler kısaca kafamdaki sorulardan bahsedeyim.

    İşin matematiği nedir merak ediyorum.Takipçi olayı nasıl artırılır bir yolu vamrı filan gibisinden.

    Ama amaç kuru kuruya abartılı ve sahte takip olayı değil.

    Nedenine gelince. Bir yer tutmak yer edinmek.Bunu biraz açmak istiyorum.Olaya bakış açım abi şu kadar takipçim var kafası değil.Misal face listemi sürekli temizlerim filan düşünki 50 kişi var.

    Twiter a gelince ise ki artık vine da öyle önemli.

    Nasıl önemli işte yeni medya,bir çok başarılı insan filan falan seminerlerine katıldıysanız etki çevresi kaç insana ulaşabileceğinizden filan bahsederler.İş görüşmelerinde bile de karşımıza çıkmaya başladı sosyal ağlarda kaç takipçin var olayları filan falan.Bu bağlamda bakıyorum bende biraz.

    1 haftadır çeşitli denemeler yaptım.Sayfayı işte sanki benim bir ürünümmüş gibi bir karakter yaratıp işte resimler filan falan ayar çektim cidden bir artış oldu.

    Şimdi bunu bir marka gibi düşünüp 0 dan adım adım nasıl artırılaiblir. Bunun bir matematiği varmı bunu merak ediyorum.

    Popüler olan kullanıcılar var mesela ama çoğu alıntı yapıyor. Ben alıntı yapmam.Ama anlamadığım şeyde şu normal ünsüz biri ve atıyorum bloğu yok youtubeda filan önceden tanınan biri değil 0 dan başlıyor ve 200 300 bin takipçisi oluyor. İşte o ilk başlama olayı nasıl oluyor.Yani çünkü bir yerden sonra sizi siz olduğunuzdan çok kullanıcıların retweet i ile ivme alıyorsunuz.Ama o kitleye bu hiç birşey üretmeyen insan nasıl ulaşıyo? Ben aynı twete atsam bile ulaşamam . Burda bu işin matematiğini soruyorum. Dedim ya denemelerim oldu. Ama sistemi çözemedim.

    İşi bilen takipçiside çok olan arkadaşlardan reklam filan istemiyorum. Çünkü bu olaya bakış açım şu.

    Birşeyler üretmeden üretim olmadan kendinden boş beleş takipçi sayısı justin hayranları gibi kof kişileri takma niyetinde değilim peşime.İstedğim şimdi oldu işte deidğim rakamlarda öle 100.000 ler değil.  aktif olan 5.000 10.000 kişiden bahsediyorum. Ve uğraşanlardan bu işin kilit noktalarını istiyorum. # lere yorum atıyorsun anında alta kaçıyo mesela görülmen mümkün değil. Seni takip eden zaten çekirden 100 kişi varsa onlarında bir etkisi olmuyo filan o kırılma noktasına ulaşmak için ne yapmak gerek?


    https://t.me/pump_upp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Ağustos/2005
    Erkek

    Geçen vine da beyaz show etiket yapmıştı video yayınlıyordu. 

     

    ilgi çeken bir video paylaşan çocuk haddinden fazla takipçi topladı. 

    Bence en mantıklı olay bu. 

    Ama sen yine de # olayını sürdür. Günde 3-5 retweet alsan bir aşamadan sonra istediğin konuma gelirsin. 

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Haziran/2007
    Erkek

    vine.co/v/hIZeeba5mOh    :) 2. vine ım twette 90 tane retweet geldi ama ne takip ettiler tweete nede vine da:) anlamadım


    https://t.me/pump_upp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Haziran/2007
    Erkek

    bir sorumda bu hastag oalyı ile alakalı ordaki olayı kimler yönetiyor? Bazen saçma sapan isimler beliriyor eleman ilk anda 100 200 takipçisi var 1 2 saate 50.000 i buluyo? anlamadım sistem nedir onda? 


    https://t.me/pump_upp
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Ekim/2010
    Erkek

    Retweet felan degilde takipcisi cok olan kisilerin takipci listesindekileri takip etmeye basla onlarda seni eder. Boyle goturebilirsin. 


    ne diyon?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Ağustos/2005
    Erkek
    patates bunu yazdı

    bir sorumda bu hastag oalyı ile alakalı ordaki olayı kimler yönetiyor? Bazen saçma sapan isimler beliriyor eleman ilk anda 100 200 takipçisi var 1 2 saate 50.000 i buluyo? anlamadım sistem nedir onda? 

    hashtag olayini kimsenin yonettigi yok. Tamamen algoritmik bir olay. Worldwide yada Turkey Trend Topics hashtaglarina yazarsan insanlar seni takip etmeden de olsa gorme ihtimali artar, cunku hashtaglara bakarlar. Eger ki super bir hashtag yaratirsan, insanlar arasinda tutarsa ve o konuda konusmaya baslanirsa hashtag i acinca muhtemelen en yuksek 1-2 isimden biri sen olursun ve gorulmen kolaylasir. Bu sayede insanlar profiline bakarlar. Ondan sonrasi ise, ozgun profil, guzel bir resim veya background olmali ki insanlarin dikkatini cekesin.

    Eger istersen 15k insani follow et su #benitakipedenibendetakipediyorum gibisinden hashtaglarda boylece yine artar follower sayin, sonra unfollow edersin istersen 1 ay sonra.

    Bana kalirsa yapman gereken ilgini ceken hashtaglari surekli takipte tutman. Atiyorum #fenerbahce #machinelearning falan gibi . O konuda yazmis insanlara mention atip muhabbet cevirirsen, seni takip edeceklerdir. Birde seni RT edebilecek unlu biryere yazman isini kolaylastirir bazen

    mesela dun Bilkent'te cektigim bi resmi @yigitdemirag dan @BilkentUniv e mention attim RT yapti. O zamandan itibaren 50+RT 90+ fav aldi resim. 4-5 follower geldi. Eminim RT yapanlara guzel resim degil mi ?? falan yazsaydim bu sayi cok ta artabilirdi. Bu bi ornek.

     


    http://yigitdemirag.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Haziran/2007
    Erkek

    Sgl bunlar guzel bilgiler ve denenmis gibi


    https://t.me/pump_upp
Toplam Hit: 845 Toplam Mesaj: 7