Ubisoft Oyunlarında Error Code 2 Hatası
-
Elimde TomClansy's Black Hawx 2 ve Assasin's Creed 2 oyunları var. İki oyunu da sorunsuz yükledim, fakat oyunu tam açacağım sırada bi pencere açılıp Ubisoft Game Launcher Error Code 2 hatası veriyor. Netten ubisoft game launcher ı indirip kurmaya çalıştım. Onu da bi türlü pc ye kuramadım. --Bu sorunu çözen müridin ellerinden öpecem ha..
-
yok mu bi allah ın kulu arkadaş.
-
Farklı crack dene.
-
denedim hocam gamelauncher ı bi kursam iş hallolacak ama next-next diyorum setup otomatik kapanıyor
-
Bilgisayarın özelliklerini yaz bakalım...
-
plastner bunu yazdı:
-----------------------------Bilgisayarın özelliklerini yaz bakalım...
-----------------------------ASUS İ7
640gb hafıza
4gb ram
2gb ndvidia ge force gt540m ekran kartı.
-
hocam oyunlar orjinal değilse launcheri bin kere yüklesende fayda etmez hawx 2 assasins 2 bu oyunlar internet üzerinden izlenen achievementli oyunlar crackta fayda etmez
-
hawx 2 ölsen oynayamazsın korsan boşuna uğraşma bence .
-
-
Antikilller bunu yazdı:
-----------------------------hocam oyunlar orjinal değilse launcheri bin kere yüklesende fayda etmez hawx 2 assasins 2 bu oyunlar internet üzerinden izlenen achievementli oyunlar crackta fayda etmez
-----------------------------hocam birkaç sitede bu işin çözümü ile ilgili açılan konularda adamlar çözüp oynadıklarını söylüyorlar.
-
EMRE955 bunu yazdı:
-----------------------------Antikilller bunu yazdı:
-----------------------------hocam oyunlar orjinal değilse launcheri bin kere yüklesende fayda etmez hawx 2 assasins 2 bu oyunlar internet üzerinden izlenen achievementli oyunlar crackta fayda etmez
-----------------------------hocam birkaç sitede bu işin çözümü ile ilgili açılan konularda adamlar çözüp oynadıklarını söylüyorlar.
-----------------------------assassins creed için crack varda, havx2 için crack çıkarılamadı yani orijinalini almadan havx2 oynayamazsın.