folder Tahribat.com Forumları
linefolder Linux ve Diğer İşletim Sistemleri
linefolder Ubuntu Kimlik Tanıma Ve Tarayıcı Sorunu

Ubuntu Kimlik Tanıma Ve Tarayıcı Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşlar bilgisayarı açınca kimlik tanıma ile ilgili bir problem çıkıyor bu işlemi şimdi yap diyorum başarısız oluyor birazdan daha iyi anlaşılsın diye ekran görüntüsünü koyucam

bilgisayarın geneli yavaşlıyor ama özellikle tarayıcım bir başka yavaşladı bazen sayfalar bideğişik yükleniyor yukarda olması gereken şey aşşağıda kalıyor gibi sayfalar yüklenirken donuyor felan

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yukarda ekran görüntüsünü alıcam demiştim ama bilgisayarı açıp kapayınca aynışey tekrar çıkmadı ama kasılma aynen devam ediyor ha bide sık sık şöle bişey çıkıyor sayfalar yüklenirken

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

Opera yada başka bir browserla dener misin

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sandman bunu yazdı:
    -----------------------------

Opera yada başka bir browserla dener misin

hocam bir yüklense deniycemde sistemin genelinde bir problem var

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

şimdi bide bu çıktı

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    format atip tekrar ubuntu veya linux mint kur, linux mint tavsiyemdir. sanirim acemi olduğun icin karistirirken temel ayarlari bozdun. ya normal ev kullanicisi gibi fazla kurcalama yada zamanin ve ilgin varsa kurcala arastir ögren. böyle durumlarda ben hemen format atmadim, kurcaladim öğrendim simdi yapamadigim bisey yok gibi.

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşlar ilk mesajda alıcamı söyleyip alamadığım görüntü bu eylem yine başarısız oldu bunuda belirteyim

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek

hacı internete proxy kullanarak bağlanıyorsan ondan dolayı hata verir, internete proxy dns vs. kullanmadan direk bağlanmayı dene.

veya yeni depo adresi eklemişsindir ama yanlış eklemişssindir ondan dolayı bu hatayı veriyordur. eklediğin bir depo varsa onu geri sil. ikısınden biri olabilir yani.

program kurduğumuz synactic depoya bağlanıp depo listesini okuyamıyor. son olarak aynı anda synaptic benzeri programlar birlikte çalışmasın. iki synaptic çalışınca da bu tip hatalar verebilir.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek

dead_march bunu yazdı:

yukarda ekran görüntüsünü alıcam demiştim ama bilgisayarı açıp kapayınca aynışey tekrar çıkmadı ama kasılma aynen devam ediyor ha bide sık sık şöle bişey çıkıyor sayfalar yüklenirken

bu sorunda internete doğrudan bağlanmadığın için çıkıyor sanırım. proxy hatası var çünkü, dns proxy felan değiştirme proxy ve dns ayarlarını otomatik yap. elle girme ayarları.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

firefox sil yeniden kur yada güncelle,her halde eksik dosya

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek

dead_march bunu yazdı:

şimdi bide bu çıktı

temizlik yaparken açık programları kapatıyoruz. bir program açık ise örneğin firefox olsun, ona ait bilgileri silemez, bu yüzden hata verir. resimde sanki java programı çalışıyor ????

Toplam Hit: 1463 Toplam Mesaj: 11