Ücretsiz Win10 Yükseltmesi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

bayağı windows loaderla cracklediğim windows7 ime ücretsiz win10 yükseltmesi gelmiş. şanslı mıyım? yoksa zaten herkese mi geliyor ücretsiz?

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

+ olarak yükseltsem dosya veri klasör kaybı yaşar mıyım denemek istiyorum?

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

hocam herkese geliyor hatta ben silmek için baya uğraşmıştım :D veri kayıb yasamazsın denedim ama yinede yedek al bi istersen

I am Jack's inflamed sense of rejection
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

32 bit sürüm ise herkese ücretsiz geliyor ama 64 bit sürümlerde bazen serial girmeni isteyen ekran geliyor.. windows 10'a yükseltirsen dosya kaybı yaşamazsın ama her ihtimale karşı önemli dosyalarını yedeklemekte fayda var hocam..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Ben 8.1 e geri dönecem aşırı ısınma ve performans kaybı yaşıyorum. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakabey
    sakabey's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

8 den 10 a güncelledim bol mavi ekran hataları artı kilitlenmeler yaşıyorum, 8 e mi dönsem ya da 10 için sıfır kurulummu yapsam karar veremedim. windows 10 da şöyle bir güzellik var, windows 8 eski programları çalıştırmazken 10 çalıştırıyor. babylon sözlüğün eski versiyonlarını windows 10 a çalıştırdı. ne yapayım siz sözleyin

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

ben 8 i özledim 10 yavaş. sırf mağazaya girmiyor diye 10 u yükledim. mağaza açık şu an

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DNA-X
    DNA-X's avatar
    Erkek

8.1 e geri dönen biri olarak yüklemeni tavsiye etmiyorum en azından bi 6 ay daha geçmesini bekleyebilirsin.Nedeni ise hala ufak tefek bi sürü sorunun olamsı gecen hafta yayınlanan 250 mb lik güncelleme ile bir çoğu giderilmesine karşın biraz daha beklemekte fayda görüyorum.

Hâla çömez.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    DNA-X bunu yazdı

8.1 e geri dönen biri olarak yüklemeni tavsiye etmiyorum en azından bi 6 ay daha geçmesini bekleyebilirsin.Nedeni ise hala ufak tefek bi sürü sorunun olamsı gecen hafta yayınlanan 250 mb lik güncelleme ile bir çoğu giderilmesine karşın biraz daha beklemekte fayda görüyorum.

5 6 ay sonra da geçiş hakkım bulunacak mı? birde herkese mi ücretsiz bu win 10?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TOMBLACK
    TOMBLACK's avatar
    Erkek

hocam gelmesi gelmemesi önemli değil öncelikle windows 7 kur sonra daz loader indir sonra etkinleştir  tabi sen bunları yaptığın için atla  sadece windows 10 indir iso olarak sonra isodan çıkar setup bas sonra zaten next next mantiği sonrasında bekleyeceksin kurulacak bu kadar dosyalarına bişey olmuyor denediğim kadarıyla ama uygulamalar gidebilir bende uygulamalara bişey olmadı masaüstünde dosyalar duruyordu sonrasında zaten etkinleşti windows 10 internete bağlanınca sonra temiz kurulum yaptım

TOMBLACK tarafından 25/Eyl/15 00:55 tarihinde düzenlenmiştir
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

şimdi benim bildiğim,sen windows etkin yazısını gördükten sonra,windows senin bilgisayarını artık tanıyo,sen komple format atıp sıfırdan win 10 kursan bile key falan girmene gerek kalmıyo internete bağlandığında windows senin bilgisayarını tanıyo 'bu adam etkinleştirmişti zaten önceden tamam bunu alın' diyo,ama ileride ne olur bilemeyiz tabi

Toplam Hit: 966 Toplam Mesaj: 11
win10