Ücretsiz Win10 Yükseltmesi?
-
bayağı windows loaderla cracklediğim windows7 ime ücretsiz win10 yükseltmesi gelmiş. şanslı mıyım? yoksa zaten herkese mi geliyor ücretsiz?
-
+ olarak yükseltsem dosya veri klasör kaybı yaşar mıyım denemek istiyorum?
-
hocam herkese geliyor hatta ben silmek için baya uğraşmıştım :D veri kayıb yasamazsın denedim ama yinede yedek al bi istersen
-
32 bit sürüm ise herkese ücretsiz geliyor ama 64 bit sürümlerde bazen serial girmeni isteyen ekran geliyor.. windows 10'a yükseltirsen dosya kaybı yaşamazsın ama her ihtimale karşı önemli dosyalarını yedeklemekte fayda var hocam..
-
Ben 8.1 e geri dönecem aşırı ısınma ve performans kaybı yaşıyorum.
-
8 den 10 a güncelledim bol mavi ekran hataları artı kilitlenmeler yaşıyorum, 8 e mi dönsem ya da 10 için sıfır kurulummu yapsam karar veremedim. windows 10 da şöyle bir güzellik var, windows 8 eski programları çalıştırmazken 10 çalıştırıyor. babylon sözlüğün eski versiyonlarını windows 10 a çalıştırdı. ne yapayım siz sözleyin
-
ben 8 i özledim 10 yavaş. sırf mağazaya girmiyor diye 10 u yükledim. mağaza açık şu an
-
8.1 e geri dönen biri olarak yüklemeni tavsiye etmiyorum en azından bi 6 ay daha geçmesini bekleyebilirsin.Nedeni ise hala ufak tefek bi sürü sorunun olamsı gecen hafta yayınlanan 250 mb lik güncelleme ile bir çoğu giderilmesine karşın biraz daha beklemekte fayda görüyorum.
-
DNA-X bunu yazdı
8.1 e geri dönen biri olarak yüklemeni tavsiye etmiyorum en azından bi 6 ay daha geçmesini bekleyebilirsin.Nedeni ise hala ufak tefek bi sürü sorunun olamsı gecen hafta yayınlanan 250 mb lik güncelleme ile bir çoğu giderilmesine karşın biraz daha beklemekte fayda görüyorum.
5 6 ay sonra da geçiş hakkım bulunacak mı? birde herkese mi ücretsiz bu win 10?
-
hocam gelmesi gelmemesi önemli değil öncelikle windows 7 kur sonra daz loader indir sonra etkinleştir tabi sen bunları yaptığın için atla sadece windows 10 indir iso olarak sonra isodan çıkar setup bas sonra zaten next next mantiği sonrasında bekleyeceksin kurulacak bu kadar dosyalarına bişey olmuyor denediğim kadarıyla ama uygulamalar gidebilir bende uygulamalara bişey olmadı masaüstünde dosyalar duruyordu sonrasında zaten etkinleşti windows 10 internete bağlanınca sonra temiz kurulum yaptım
-
şimdi benim bildiğim,sen windows etkin yazısını gördükten sonra,windows senin bilgisayarını artık tanıyo,sen komple format atıp sıfırdan win 10 kursan bile key falan girmene gerek kalmıyo internete bağlandığında windows senin bilgisayarını tanıyo 'bu adam etkinleştirmişti zaten önceden tamam bunu alın' diyo,ama ileride ne olur bilemeyiz tabi