folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Ucuza Powerball Nerden Bulurum(Ya Da Satan Varmı?)



Ucuza Powerball Nerden Bulurum(Ya Da Satan Varmı?)

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bertanyus
    bertanyus's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Mart/2007
    Erkek

    Müridler bana 2 tane powerball lazım kadıköyde buldum bitane 60$ diyo adam :| neonlu filan o galibada Neon istemiyorum ben sadece üzerinde hız göstergesi vs. olsun bide orjinal powerball olsun yeter bide ucuza olsun. Satanınız varsa bana PM den ulaşsın 2 güne kadar almam lazım. :|

    PowerBall

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Nisan/2007
    Erkek

    http://urun.gittigidiyor.com/PowerBall-Dijital-Sayacli-SESLI-Turuncu_W0QQidZZ7019468


    ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Haziran/2007
    Erkek

    nedir bu hocam ne işe yarıyor? çocukluğumuzdan bildiğimiz topacın gelişmişimi?


    .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saint_of_rock
    saint_of_rock's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Temmuz/2008
    Erkek

     Hocam bnde spaceball adında var yıllar önce av fuarından almştm... Bnmkinde bahsettğn gibi bi düzenk yok küçk bir ipi sarıosn çekiosn dönerkn 15 20 kg hıza ulştığı yazıodu galiba kutsnda kutyu attm istersn knşrz?


    dışarda çok ses var içerde uzay.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bertanyus
    bertanyus's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Mart/2007
    Erkek

    saint_of_rock bunu yazdı:
    -----------------------------

     Hocam bnde spaceball adında var yıllar önce av fuarından almştm... Bnmkinde bahsettğn gibi bi düzenk yok küçk bir ipi sarıosn çekiosn dönerkn 15 20 kg hıza ulştığı yazıodu galiba kutsnda kutyu attm istersn knşrz?


    -----------------------------
    bu da öyle ip sarıp başlatıyosun ama sayaç olması lazımmış :D çeşmeye arkadaşın yanına gidicem iki güne gitmeden almam lazımda arkadaş sayaçlı istiyo rekora gidicem diyo :| ucuza bulursam kendimede alıcam yani toplamda 2 tane alıcam. arkadaşı bilmemde powerball olsaydı kutusu benim için farketmez kutusuzda olabilir :|

    @realist:  hocam 60 ytl diyo buna :| kargo vs. derken baya kaçar bize :D 2 tane alırken indirim yapabilcek biyer olursa süper olur bide kargo filan uzun hikaye 2 güne elimde olması lazım elden alsam iyi :|

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Eylül/2005
    Erkek

    bugrahan45 bunu yazdı:
    -----------------------------

    nedir bu hocam ne işe yarıyor? çocukluğumuzdan bildiğimiz topacın gelişmişimi?


    -----------------------------
    PowerBall Nedir?
    PowerBall; 300gr ağırlığında, topaca benzer çalışma mekanizmasıyla, bilek ve kol kas kuvveti ile dairesel döndürülen, merkezkaç ve atalet kuvveti sebebiyle kendi içinde dengesizlik oluşturarak el, bilek, kol ve omuzun güç sarfederek bu dengesizliği kontrol altına almasını sağlamak için tasarlanmış, sportmen bir masaj topudur.
    Denge kontrolü sırasında tüm kasları çalıştırdığından dolayı el, bilek,kol, omuz ağrılarının yanı sıra, bilek incinmeleri, Carpal Tunnel Sendromu, RSI Sendromu, tendon, kas ve eklem raharsızlıkları için ideal bir egzersiz sunar. Topun balans ayarı bilgisayar kontrolüyle yapıldığı için 12,000rpm in üzerindeki hızlarda dahi stabildir.
    Avucunuza alıp o gücü hissettiğinizde sizde göreceksinizki, bu muhteşem kas güçlendirici, keyif verici, stress ve yorgunluk alıcı PowerBall'dan vazgeçemeyeceksiniz. Elinizden bırakmak istemeyeceksiniz.
    PowerBall'un dijital sayaçlı modellerinde, üst kısma eklenen dijital sayaç sayesinde topun en yüksek dönüş hızı, topun son 30saniyedeki toplam devir sayısı, ortalama döndürme hızınız gibi rakamsal verileri görebilirsiniz ve rekor denemelerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Bu denemeler sırasında anlık tepkiler vererek bileğinizi zorlamamanızı öneriririz, zamana bırakın, alıştıkça döndürme hızınız kendiliğinden yükselecektir.
    PowerBall'un ışıklı modellerinde kendi şarj dinamosu sayesinde ışığı topun ürettiği enerji ile yakar.
    Zaman ve yer sınırlaması olmaksızın istenilen yerde istenildiği zaman kullanılabilir, evde film izlerken, internette chat yaparken, dışarıda dolaşırken, otobüste, trende vapurda…
    Golf, tenis, beyzbol, basketbol, hokey, bowling oynayan, bisiklete binen, dağ sporlarıyla ilgilenen ve motocross meraklıları, işi gereği ağır yük kaldıranlar, kanoya meraklı olup dalgalarla boğuşanlar, kayak yapanlar, gün boyunca bilgisayar kullanan, mouse ve klavye hareketlerinden dolayı bilek sızısı çekenler... kısacası bilek hareketinin ön planda olduğu bütün etkinliklerde bulunanlara özellikle tavsiye edilir.
    Dünyanın yegane spor egzersiz aracını siz de keşfetmelisiniz...
    Powerball sağlıklı yaşam merkezlerinde (fitness center) çok tutulan, avrupada birçok merkezde bulunan ve şiddetle önerilen egzersiz aracıdır.
    PowerBall'un Etkileri ve Avantajları :
    Daktilo, klavye, mouse kullanan ve piyano çalanların çok sık karşılaştığı bilek incinmeleri ve ağrılarından kurtulmaları için uygun bir çözümdür. Bilek bağlarının kireçlenmesini önler, spor yaparken incinen bilekler için iyi bir masaj sağlar.
    Düşük hızla çevirildiğinde, stress alıcı ve yorgunluk giderici etkisi vardır. İş yerinizde canınızı sıkan bir durum olduğunda PowerBall'unuzu ve çayınızı/kahvenizi alıp kendinize 7dk ayırın, göreceksiniz döndüğünüzde sıkıntınızdan eser kalmayacak ve enerji dolu bir şekilde işinize kaldığınız yerden devam edeceksiniz.
    Parmak, el, bilek, önkol (dirsek ile bilek arası) ve kol kaslarını güçlendirir. El-kol,bilek,omuz incinmeleri sonrasında fizik tedavi görenler de kullanabilir, elin eski haline ve eski gücüne kavuşmasında kademe hızlandırıcı etki sağlar.
    Badminton, golf, tenis, bowling, beyzbol, basketbol, masa tenisi vb. spor tutkunları için el,kol,bilek, omuz masajı ve kas güçlendirici etkisinden dolayı çok yararlı bir egzersiz aracıdır ve spor alanında daha yüksek başarı elde etmenizi sağlar.
    PowerBall hemen hemen sınırsız güç dağılımına sahiptir. Dönüş hızına bağlı olarak 1-40lbs arasında bir kuvvet gerektirir, buda yaklaşık 50 farklı dambıl demektir.


    DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bertanyus
    bertanyus's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Mart/2007
    Erkek

    tamamdır buldum aldım :| bu arada başka arayan-isiteyen olursa burdan alabilir www.bunlardanistiyorum.com banka havalesi yaparsanız en hızlı şekilde evinize yolluyolar :W şu ana kadar internetteki en ucuzu buydu 48 yetale turuncusu (en ucuzu :P ) ama sayacı vs. var yine resimdekinin aynısı galiba

     

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Haziran/2007
    Erkek

    O siteden bende alışveriş yaptım kapıda ödeme seçeneği mevcut..


    Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bertanyus
    bertanyus's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Mart/2007
    Erkek

    Lord-Nespace bunu yazdı:
    -----------------------------

    O siteden bende alışveriş yaptım kapıda ödeme seçeneği mevcut..


    -----------------------------
    kapıda öderken UPS 6 ytl fark alıyo :| havale yapınca hem fark almıyolar üstüne de %5 indirim yapıyolar. Havale Rulzz.

Toplam Hit: 3517 Toplam Mesaj: 9