folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Uğur Dündar İsyanlarda :|



Uğur Dündar İsyanlarda :|

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Ekim/2007
    Erkek

    Ergenekon denen orgute Avrupa ve dunya hatta yandas Amerika basini bile --- Bu nasil orgut en genc uyesi 60 yasinda diye guluyor olum emri verilen de orgut uyesi olarak geciyor oldurecek kiside orgut uyesi olarak geciyor birlestikleri tek nokta mevcut iktidar partisine karsi olmalari----

    Ulen ne dosyaymis arkadas Almanyadan gelmesi baskilar sonucu ancak 6 ay sonra basarildi bir 6 ay sonrada cevirisi biter eehhh bizim halkimizin hafizasi 15 gunluk olduguna gore seneye ne Deniz feneri kalir ne Ergenekon magdurlari

    ne kadar kor ve tarih yoksunu bir toplumuz tarih tekerrurden ibarettir ve su gunlerin 1917 yilinda Osmanli tarafindan aydinlara ve vatanperver kisilere yonelik girisimleri hatirlatmiyor mu? Unutmayin ki Buyuk onder ATATURK ayni zihniyet ile o zamanlarda vatan haini ilan edilmis idam cezasina carptirilmisdi

    UYAN EY HALKIM UYANNNN.

    RTE 'yi yetistiren sayin ERBAKAN bile ne mal olduklarini anlatti simdi ki hukumetin daha dun ulkeyi nasil ve kimlere peskes cektiklerini ustu kapalida olsa soyledi izlemediniz mi? En azindan adam belgesi ile Amerikanin RTE nin basa getirilmesi cikarlarimiz acisindan en iyisidir denen belgeyi gosterdi ki bu belge taaa 1996 yilinda 28 mart sureci baslamadan 15 gun once yollanan bir belge.

    Ayrica Brezilya konusunun neyi vurgulamak istedigini sosyete ile ilgili cikan dedikodulara bakarsaniz anlarsiniz yani demek istiyorlar ki brezilya ya zevklerini tatmin etmek icin ( sosyetenin zenci meraki haberlerini hatirlarmisiniz bilmem) ve Aydin Dogan ile iliskilerini yasamak icin gittiklerini ima ediyorlar. ( sayin Dundarin esinin A. Doganin metresi oldugunu soylemeye calisiyorlar)

    Tipik camur at izi kalsin yaklasimi bunun cok orneklerini gorduk AKP iktidarinda zaten eger acigi olmayan dogru ve namuslu biri varsa ugruna yasadigi iki seyi lekelersin

    1-NAMUS

    2-SEREF

    bu ikiside bizim toplumumuzda ne kadar onemlidir bilirsiniz bunun icin can alir can veriririz.

    artik oyle bir duruma geldi ki siyaset sadece pislik  olarak algilanir oldu sayelerinde siyaset ve siyasetci denince herkesin midesi bulanmaya basladi bu da zaten bir amacin parcasi aslinda amac APOLiTiK bir toplum amacsiz bos tek derdi tuketim olan bir toplum ehhhh elde tuketecek para olmayinca toplum ne tuketecek kendi benligini ve degerlerini elbette onlarda bitince ki cok az kaldi bitmesine sira toplumun toplumu tuketmesine gelecek bunun orneklerini sag-sol kavgasinda 1980 oncesi ben birebir yasadim. ve o donemin bir nesili nasil etkiledigini halen goruyorum simdi yapilmak istenen ayni o gunlere donustur tek fark o zaman oynanan oyunun baska bir senaryo ile oynanmasi

    o zamanlar sag-sol vardi simdi kurt-turk

    ama filmin basi ayni o zanlar insanlar tuketecek para bulamiyordu benzin yag seker vs.

    haaa simdi hepsi var diyen arkadaslara hepsi var olsa ne olur para olmadiktan sonra.

    Bu nasil bir bakis acisidir ki bir burokrat rahat rahat cikip insanlari tehdit edebiliyor eskiden derin devlet mafya iliskileri vardi gizli sakli olurdu simdi devlet mafya olmus farkinda degilsiniz( zaten RTE nin muhtar olmak icin baslattigi kampanyadan bu yana kimlerden destek ve para aldigini bilseniz zaten ne demek istedigimi anlarsiniz)

    ALLAH c.c sonumuzu hayretsin.

    bana birsey olmaz demeyin arkadaslar bir yangin basladiginda hic etkilenmeseniz bile dumani size gelir yillarca o yanginin isi kokusu kalir.


    Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yNsr
    yNsr's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Nisan/2007
    Erkek

     ergenekonla bağlantısı olan(eğer varsa) Uğur Dündardır. Karısı değildir.

    böyle bir yaklaişim olamaz ki ozaman ergenekonla bağlantisi varsa, osman paksüt'ün bağlantisi vardir. karisiyla ne lakasi var  şuanda gözaltinda?

    ben okuyupta yaziyorum ama sen anlamak istemyek okuyosan bilemem.

     

    -----

    WebCrow bunu yazdi

    brezilyaya gidince noluyo bi anlasam :|

    --------

    valla bana göre hiçbirşey olmuyor. ama uğur dündara göre birşeyler oluyorki ortaliği birbirine katiyor.


    In every job there is a no
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yNsr
    yNsr's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Nisan/2007
    Erkek
    kimsenin özel yaşami bizi alakadar etmez kimin şeyi kimin şeyinde bizim ilgi alanimiz dışında, ama bir terör örgütü üyesi bu insanlarin adini zikrediyorsa elbet sorgulanmasinda bir sorun olmamasi gerekli..

    In every job there is a no
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yNsr
    yNsr's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Nisan/2007
    Erkek

    http://video.google.com/videoplay?docid=-2115821905923172979&ei=nIXLSafLL9SI-Aa_283MBw&q=ergenekon+can+d%C3%BCndar


    In every job there is a no
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tri
    tri's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Mart/2009
    Erkek

    Uğur Dündar  idir  İnsanlara at eşşek etinle, dana etinin farkını o öretti:)

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek
    yNsr bunu yazdı:
    -----------------------------

     ergenekonla bağlantısı olan(eğer varsa) Uğur Dündardır. Karısı değildir.

    böyle bir yaklaişim olamaz ki ozaman ergenekonla bağlantisi varsa, osman paksüt'ün bağlantisi vardir. karisiyla ne lakasi var  şuanda gözaltinda?

    ben okuyupta yaziyorum ama sen anlamak istemyek okuyosan bilemem.

     

    -----

    WebCrow bunu yazdi

    brezilyaya gidince noluyo bi anlasam :|

    --------

    valla bana göre hiçbirşey olmuyor. ama uğur dündara göre birşeyler oluyorki ortaliği birbirine katiyor.


    -----------------------------

    Uğur Dündarın yaptığı tamamen hedef saptırma , sözkonusu e-maili dikkatlice okuyan herkes bunu anlar.Mesele zaten Uğur Dündarın karısının brezilyaya gitmesi değil , Uğur Dündar sadece yazının o  kısmını bahane ederek hem savcıya hem de AK Partiye saldırıyor. Yoksa iddianamedeki o ksıımda Uğur Dündarın  namusuna laf filan atıldığıda yok.İsteyen  tekrar incelesin ve Uğur Dündarın neleri örtbas etmeye çalıştığını görsün.

     

    İŞTE İDDİANAMEDE GEÇEN BÖLÜM

    "Asala.doc" isimli bir MSword dosyasında ilhanhan@hotmail.com isimli e posta adresinden guler.komurcu@aksam.com.tr isimli e posta adresine gönderildiği, söz konusu e posta adresinin İlhami YANGIN isimli bir şahıs tarafından kullanıldığı, e posta içerisinde İlhami YANGIN isimli şahsın, "BTV kanalında haber müdürü olarak göreve başladım.. ama bu Özer Çiller çok küfürlü haberler yazdırmak istedi. bir müddet sonra yöneticilikten ayrıldım. yne kütüphaneye kapanmıştım. ama bir baktım ki, benim ismim silinmemiş künyeden. ve bütün mahkemeler bana açılıyor. hemen uğur dündara haber yolladım bana mahkeme açma diye. TUNCAY ÖZKAN da o sıralar arenada çalışıyordu. hemen araya girerek benle görüşmek istedi. görüştük, bana arenaya çıkmamı teklif etti." "ayrıca uğur dündar ve aydın doğanla ilgili elimde ciddi belgeler resimler vardı. mesela uğur dündarın aile ilişkileri karısının sürekli brezilyaya gidişi kayınvalidesinin evi vs." "sonra bir kızgınlık anında tuncaya dedim ki tamam bu iş ama bi şartla para isterim" "ankarada paramıaldım ve arenaya çıktım. naklen yayın değildi. çillerle ilgili attım tuttum." "ertesi hafta aydınlık haber yaptı özer çiller ilhami yangın a 500 bin dolar önerdi diye. bilsem o parayı da alır onu savunurdum.." "eğer bu işi buradakesmez de sabah gazetelerde falan sürdürürseniz elimde banka dekontlarıyla kanal kanal gezer sizi rezil ederim dedim. o sıra tuncay ankaraya geldi yalvardı beni rezil etme diye." "savcı çağırdı beni ankara basın savcısı çiller hakkında tatbikat yapmak için . anlat bildiklerini de di. ne anlatacağım dedim. basında böyle ne kadar para verilirse o kadar konuşuluyor. ben de aldığım para kadar yalan söyledim dedim. savcılık hiç bir şey yapmadı." "bu aydın doğan hep böyle yapıyor baskı ve şantajla insanları kullanıyor. gerçi ben isteyerek yaptım ama yapmasaydım senelerce hapis ve milyarlarca para cezası ödemem gerekiyordu."

     

     

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Temmuz/2006
    Erkek
    uğur dündar beter olsun.

    gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Mart/2007
    Erkek

    Nasılmış Uğur Dündar

    Uğur Dündar’ın haklı bir infiali var.

    Ailesine dil uzatıldığı için feveran ediyor. Sesini duyurabildiği kadar haykırıyor. Eşine kimsenin dil uzatamayacağını seslendiriyor.

    Uğur Dündar’ın attığı çığlıkta haklı olduğuna inanıyorum. Aile kavramına sahip çıkma anlamında şahsına karşı yapılan haksızlığa gösterdiği tepkiye açıkça destek veriyorum.

    Şurası çok açık ki Uğur Dündar, eşi Yasemin Baradan Dündar’ın namus ve ailesine bağlılığından zerre kadar şüphe duymuyor.

    Yasemin Baradan, 1989’da Türkiye güzeli seçilmesinin ardından mankenlik, TV sunuculuğu, gazetecilik yaptı. Bazı klip ve reklam filmlerinde oynadı. Dündar çifti, 1993’te nikah memurunun karşısında attıkları imzaya sadık kaldılar.

    Dahası Uğur Dündar, kendi duruşuna zarar gelebileceği gerekçesi ile Yasemin Hanım’ın hep geri planda kalmasını istedi. Çok özel dost davetlerinin dışında hiç kimse Yasemin-Uğur Dündar çiftini bir arada görmedi.

    Evliliklerine ilişkin medyada çıkan haberler, 1999’da ilk çocukları Uğur Bora’nın doğması ve 15 Mayıs 2002’de ikizleri Bartu ve Damla’nın doğumunda Acıbadem Hastanesi’nde çekindikleri fotoğraf ve bilgiden ibaret.

    Daha sonra eşi ve 3 çocuğu ile birlikte bir dergide röportajı yer aldı.

    kullan

    Dahası, Yasemin Baradan, seramik sanatçısı olan annesi Ümran Baradan’ın Aralık 2005’te iki eserinin Topkapı Sarayı Müzesi’ne teslim törenine de tek bir şartla katılabildi. CHP lideri Deniz Baykal ve Kültür Bakanı Atilla Koç’un da katılımından dolayı yoğun bir medya ilgisinin olacağını bilen Uğur Dündar, eşinden geri planda kalmasını ve kendisini tanıtmamasını istedi.

    Uğur Dündar, bütün bunları eşine ve ailesine olan sevgi ve bağlılığından yaptı. Evlendikleri ilk günden bu yana her ikisi de evliliklerine gölge düşürecek hiçbir şey yapmadı.

    Ne var ki söz konusu kendisi ve Yasemin Hanım olduğunda iyi bir eş olduğu anlaşılan Uğur Dündar, kendisi dışında ya da kendi yandaşları dışında kimsenin iyi bir koca veya iyi bir hanım olabileceğini düşünmedi.

    Doğruluğuna yanlışlığına bakmadan, kullanılabileceğine aklı kestiği her malzemeyi en acımasızca kullandı. Onlarca yuvanın dağılmasına, ailelerin yıkılmasına, ocakların sönmesine neden oldu.

    Uğur Dündar’ı bu kadar çileden çıkaran cümle, Ergenekon İddianamesi’nde İlhami Yangın’ın mailinde yazdığı bir cümleden ibaret. İlhami Yangın, para karşılığı Arena’da neleri söylediğini belirttikten sonra bir tür pişmanlığını dile getiriyor. Ardından da şöyle yazıyor:

    “ayrıca uğur dündar ve aydın doğanla ilgili elimde ciddi belgeler resimler vardı. mesela uğur dündarın aile ilişkileri karısının sürekli brezilyaya gidişi kayınvalidesinin evi vs.”

    Eşi ile ilgili tek ifade bundan ibaret. Başka hiçbir şey yok. Ama bu cümle ona, "Sığınacağımız hukuk bize bunu yaparsa kimler neler yapmaz. Bir kelime doğruysa intihar ederim" dedirtebiliyor.

    İsterseniz gelin bir zihin tazelemesi yapalım. Uğur Dündar’ın gerçekleri çarpıtarak mağdur ettiği isimleri şöyle bir hatırlayalım.

    Deniz Feneri e.V. davasının Almanya'da görüldüğü günlerde haftalarca "Mehmet Gürhan'ı aldattığı sevgilisi ihbar etti" diye yayınlar yaptı. Eylül 2008'de Star TV'yi izleyenler bunu bütün ayrıntılarıyla hatırlayacak. Eski sevgili denilen kadın, Gürhan'ın emrinde görev yapan eski bir çalışan olduğu sonradan ortaya çıktı.

    Söz konusu kişi, yıllar önce evlenip çoluk çocuğa karışmıştı. Dahası Mehmet Gürhan'ın da tıpkı Uğur Dündar gibi gözlerden ırak yürüttüğü bir evliliği vardı. Eşi Nurgül Gürhan'ın oturduğu evin adresini açıkça ekrana getirecek, bunu habercilik adına Hürriyet'in manşetinden yayınlatacak kadar mahremiyete saygısız idi.

    Bunları Mehmet Gürhan'ı savunmak adına asla yazmak istemem. Ama sadece başkasına duyduğu saygıyı daha doğrusu saygısızlığı gösterme adına yazdım.

    Bu örnek size yetmedi ise daha can yakıcı ve yuva yıkıcıları var.

    ŞERAFETTİN YARDIMEDİCİ'Yİ İNTİHARA SÜRÜKLEDİ


    Şerafettin Yardımedici, çevresinde sevilen bir isimdi. Onun dini telkinler vermesinden rahatsız olanlar, “Arena silahını” kullanmaya karar verdi. Hazırlanan senaryo, yapılan gizli kamera çekimleriyle icra edildi ve ortaya “Büyücü Hoca” tablosu çıkarıldı.

    Şerafettin Yardımedici Hoca’nın çıkıp ekrandan sesini milyonlara duyurarak Uğur Dündar gibi isyan etme imkanı yoktu. 1 Kasım 1996’da Arena’da yer alan iddiaların ardından Yardımecedici Hoca, Uğur Dündar’ın “yaparım ha!” dediğini yaptı. Silahı şakağına dayadı ve intihar etti.

    Ramazan Bayraktar, içine düştüğü çaresizliğin çözümünü, böbrekelerini satmakta bulmuştu. Böbreğini sattığı doktor tarafından dolandırıldı. 8 bin dolara böbreğini satmış, karşılığını alamadığı gibi ameliyat yeri bile tedavi edilmemişti.

    kullan27 yaşındaki Ramazan Bayraktar, sesini Arena ile duyurabileceğini sandı. 2 küçük kızı ile birlikte Kanal D’nin Mecidiyeköy’de Ortaklar Caddesi’ndeki binasına geldi. Uğur Dündar, gizli kamera çekimleri yapması halinde kendisine 5 milyar lira verileceği taahhüdünde bulundu.

    Çekimler yapıldı, “böbrek tacirleri” haftalarca Arena’da pehlivan tefrikaları gibi yayınlandı. Her program, Uğur Dündar’ın “Ben yaptığım programlardan kazandım” dediği servetini oluşturdu.

    Doktorun vermeyi taahhüt ettiği 8 bin doları alamayan Razaman Bayraktar, Arena’ya her gelip gittiğinde aldığı 100-200 liralık harçlık dışında para alamadı. 5 milyar verilmesi taahhüt edilen rakamın beşte biri bile verilmedi.

    Sonunda ne mi oldu dersiniz. Evet Ramazan Bayraktar, tahmin ettiğinizi yaptı. Bayraktar, Arena ile yaptığı son görüşmede de para alamadığı için yanında getirdiği benzini üzerine döktü ve Arena’nın yayınlandığı
    Kanal D binası önünde Nisan 1997’de kendini yaktı.

    Daha önce annesiz kalan 2 küçük kız, yanarak can veren Ramazan Bayraktar’ın ölümünden sonra babasız da kaldı.

    Bunlar sadece iki örnek. Yeri ve zamanı geldiğinde çok daha fazlasını ortaya koyma imkanı olacak elbette.


    Ünal TANIK

    Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Eylül/2008
    Erkek

    Türkiyede En gerizekalı adamın bile tarafsızlıgından şüphe etmedigi bir gazeteci olan ugur dündar bu neden yapılıyor?

    AKP = zihniyeti kurluş yapısı ve bünyesindeki insanlar YOBAZ kesim tabir edilen insanlar.

    Ugur dündar a barkırköy Belediye başkanlıgı götüren bu AKP liler değilmiydi Geri çevirende UGUR dündar

    Adam hakkında birşey bulamıyorlar Yok karısı birezilyaya gitti Lan sizene istedigi yere gidemezmi insan.

     UGUR dündar MElih Gökçek Denen Baş Hırsıza Ne yaptı da gökçek adamları dövdürdü

    http://haberav.mynet.com/hv/dundar65.wmv

     Hepsi Siyaset UGUR DÜNDAR senelerin Gazecetisi Adam harcaman istiyorlar zaten Türkiyede En kolay harcanan 2 şey var Biri insan biri PARA ama çok zor kazanılan 2 şey daha var biri İnsan Biri PARA. kolay gelsin


    insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
Toplam Hit: 8088 Toplam Mesaj: 70