folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Üniversite Bırakmak

Üniversite Bırakmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    krebs
    krebs's avatar
    Erkek

ewt arkadaşlar çoğu kişi gibi bu yıl boyle bi planım var 2.sınıfa geçtim unvyi bırakmadan çalışmayı planlıyorum bunu deneyipde başaranlardan ya da en azından deniyenlerden tavsiyeler bekliyırum:) 

krebs
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

okul ve iş aynı anda gitmiyor hocam. götürebilirsen ne ala. işten gelirsin zaten yorgun olursun ders çalışmak falan istemezsin. bir de para kazandığın için bi okul şeyi kalmaz. birde yapacağın işe bağlı. bölümün ile alakalı ise bi ihtimal düzenli olur

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    krebs
    krebs's avatar
    Erkek

çalışmak dediğimmi anlatammışık kardeş kusra bakma benim hatam tekrardan üniversiteye hazırlanmık istiyorum olay bu :)

krebs
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    krebs
    krebs's avatar
    Erkek

tekrardan bi anlamlı yaziyimdbunu arkadaşlar sahur sahur kafa yerinde değil bilaz :) 2.sınıfa gectim ve okulu bırakmadan tekrara ossye hazırlanmıyı istiyorum bölümümden memnun olmadığım için bunun için öneriler bekliyorum bunu yapmış olanlar vardır enazından ya da tanıdıklarından :)

krebs
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

Hafta içi uniye giden, hafta sonunda dersaneyi kaçırmayan ve bu sene istediği bölümü kazanan tanıdığım var. Azim..

We can be more, we can be much more.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

kimseden fikir alma hem oku hem çalış başaramam deme onu diyene kadar meslek sahibi olursun

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

ben hem calısoyrm hem okuyorum  gayet de gidiyor beraber .

he şu anda yaz okulunda barajı tutturmakla uğraşıyormuyum evet uğraşıyorum sınıfta kalma  riskim var mi var ama o benim tamamen kişisel eşşekliğimden

kaynaklanıyor.

fazla ağır olmayan part-time bi iş bulursan tavsiye ederim.

aldığım para kendime yetiyor ailemden extra   para almama gerek kalmıyor.

ayrica kazandığın o paranın tadı bambaşka :9

Nev-i Şahsına Münhasır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek
    eğer bölümünü sevmediysen gerek yok, eger bölümüm iyi sadece üni değistirecem dersen hem çalışıp hem okuyabilirsin, ama azimliysen bırakmanı tavsiye ederim. Pek azimli değilsen birlikte yürùt.

memento mori.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asdeccc
    asdeccc's avatar
    Erkek

baslık ve yorumlar cok komplex olmus . tavsıye degıl ama bolumunde devam et erken mezun olmaya bak.onun yararını daha cok gorursun.

Başka gezengenlerde de hayat var mı diye merak ederiz, Sanki bu gezegende yaşamayı becerebilmişisiz gibi .
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    krebs
    krebs's avatar
    Erkek

ama bölümüm öğretmenlik olunca sonunuda iyi görmüyorum ve aslında pekde isteyeretde gelmedim buraya onun için busene artık bişekilde iyi hazırlanıp geçmem lazım azimli bi şkilde inş başarırız bunuda :)

krebs
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek

krebs bunu yazdı:
    -----------------------------

ama bölümüm öğretmenlik olunca sonunuda iyi görmüyorum ve aslında pekde isteyeretde gelmedim buraya onun için busene artık bişekilde iyi hazırlanıp geçmem lazım azimli bi şkilde inş başarırız bunuda :)

-----------------------------

Atanma durumu ne öğretmeni olduğunu göre değişir. Eğer 3. sınıftan sonraki yaz tatilinde kpss kitaplarını bitirirsen. 4. sınıfta da dershaneye giderek ilk dönem normal olarak çalışırsan, 2. dönem depar yaparsan ilk senede atanırsın.

Gelelim bölümü sevmeme durumuna:
    Öğretmenlik sevmeyerek yapılacak meslek değil hocam öğrencilerine de kendine de yazık edersin, yolun başındayken bırak derim.

Hayattan örnekler:
    Kocaeli makina mühendisi arkadaşım, 2. sınıfta okumaktan sıkıldı şimdi gündüzleri bir barda, boş zamanlarda ise freelancer olarak çalışıyor. -> mutlu
    Marmara kimya öğretmenliği 4. sınıfta olan bir arkadaşım geçte olsa imana geldi; bu sene güzel sanatlara hazırlanacak. -> umutlu
    İstanbul matematik okuyan başka biri şimdi Edirne makine de. -> mutlu
    4 yıllık üni. yi bırakıp askere giden arkadaşlarımda oldu, onlar pişman. :D

Hepside mutlu ve umutlu çünkü geçte olsa istedikleri bölümdeler... ;)

vatandaşa kafam girsin!..
Toplam Hit: 1634 Toplam Mesaj: 11