Üniversitelerde Bahar Şenliklerinde Neler Yapılıyor Paylaşalım
-
hocalar üniversitelerde bahar şenliklerinde neler yapıyorsunuz ayrıntılı anlatırmısınız belkide biz kendi üniversitemizde yaparız ....
-
Ne baharı lan buralara kış gelmedi daha.
-
KrypT bunu yazdı
Ne baharı lan buralara kış gelmedi daha.
mayıs aylarında yapılanlar diyorum he üni. kış şenliği yapıyorsa onlarıda paylaşabilirsiniz -
Topluca orgy'ye giriyoruz. Hocam nolacak bahar şenliğinde allasen 2-3 sikko konser, 3-5 dandik stand ve çeşitli ara oyuncaklar.
-
ara oyuncakları açalım
-
Ben daha birinci sınfım büyük sınıfların dediğine göre bahar şeklinleri=kız ayarlamak, kız düşürmek ve eğlence..
onlar böyle dedi daha görmedik bahar mahar..
-
nerde okyun hocam . Okuduğun yere göre değişir. Ben konyada okudum. Çok rahat kız ayarlarsın . Kafana bol bol voleybol topu yersin . Ankara havaları çalarlar iyi oynuyorsan konyada yeter. :)
-
Mert_648 bunu yazdı
Ben daha birinci sınfım büyük sınıfların dediğine göre bahar şeklinleri=kız ayarlamak, kız düşürmek ve eğlence..
Ahahahah seni yemişler hacı
-
Cesnist bunu yazdıMert_648 bunu yazdı
Ahahahah seni yemişler hacı
çanakkalede ye göre az bile demişler :) sadece bahar değil normaldede o altını çizdiğin şeyler mümkün hemde her an :)
-
KrypT bunu yazdı
Topluca orgy'ye giriyoruz. Hocam nolacak bahar şenliğinde allasen 2-3 sikko konser, 3-5 dandik stand ve çeşitli ara oyuncaklar.
okumuyorum lan :'(
-
bizim üni. bi sene şebnem ferah bi sene duman getiriyo. bu sene sıra dumanda sanırım.
genelde alkölün mna koyuluyor. her ne kadar yasak olsada.. öğrenci için bu geçerli olmuyor.
sonra tipine kılığına göre şenliğini şenlendiriyorsun nokta
baristbt tarafından 17/Oca/13 18:59 tarihinde düzenlenmiştir